Tudtad, hogy minden hányás tartalmaz répát és nokedlit? (beszélgetés)
lányom!! ne viccelj! semmi, de semmi bajom veled:))
Csak reggelizés közben ugrott elém ez a répa-nokedli téma.
Hát bocsi de ekkora hülységet lehet komolyan venni. Én már eyszer komlyabb stílusban leíram a véleményem, de azt is észre vettem, hogy ez sok embert bosszantott, azért próbáltam humrt csinálni" már amennyire lehet belőle".
Nagyon cspősek vagytok. Bocs ,hogy egy baromi hülyeségből idők után tréfálkozni kedtem. Lehet ,hogy túl jó kedvem volt, és amior megláttam , már csak ilyen stílusú hozzászólásra késztetett valami.
az utolsó 2 bejegyzéshez:
olyanról, hogy vicc, móka, kacagás, humorérzék már hallottatok?:))))
nem kell mindent komolyan venni!:))
Áááá, dehogy, csak szégyelte elmondani, hogy délután répát nassolt, a nokedlit meg unalomból ette.
Ezért hivatkozott epés gondjaira! Ejnye hát nem is sejtetted? :) :) :) :) :)
Borzalmas mekkora hülyeségeket lehet leírni, én sokszor úgy érzem ezt sokszor direkt csinálják! Nem gondolod!
Hát lányok, először jól lesápadtam, hogy lehet ilyen degenerált topicot nyitni. Aztán ahogy olvastam a gyomrom elkezdett liftezni, nem tudtam eldönteni, hogy szaladjak én is megézni, hogy mi is az igazság:) Vagy hogy esetleg lapozgassam, vagy gyűrjem a klozetpapírt?:)
De a végére minden elmúlt és csak röhögni tudtam, de fulladásig:)))))
Patakokban folyik a könnyem a röhögéstől!!!!!
Ez csúcs!!
Klinikán dolgozom ezért hivatalossan is alátámasztom a "répa és nokedli" verziót...IGEN TÉNYLEG LÉTEZIK!
Azt mondja a zsiraf: te vizilo, nincs semmi nyakad, ami kajat befalsz, rogton a bendodben van, nem erzel semmi izet, hogy lehet igy elni?
Azt mondja a vizilo: te zsiraf, probaltal te mar hanyni?
További ajánlott fórumok:
- Földrajzi nevek, amelyek személynevet is tartalmaznak /BUDApest, SzentENDRE stb/
- Szavak, melyek "let"-tet tartalmaznak
- Szavad tartalmazzon -bárhol- "ágy"-at
- Mit ehet az, akinek ki kell zárnia a növényi eredetű olajokat, az azokat tartalmazó ételeket? Mindenben van:S - ételallergia miatt-
- Minden tea tartalmaz koffeint?
- Miért reped el minden élesztőt tartalmazó sütim sütés közben?