Tudtad, hogy minden hányás tartalmaz répát és nokedlit? (beszélgetés)
atyám!!!
humor=nulla!!!!
nem értik a kérdést?!!!
Elég szomorú :( Az óvodában tanítsák! Lassan próbálkozhatol, jelentős szerepe van higénés szempontból:)
De szerintem , ne nyissunk ezen vitát, szerintem tökéletese tudod :) Te kezdted, én meg abbahagyom ! Áll az alku?
És miért nem nyitod te, ha már ennyire haraptál a témára?
Biztos te is tudod! :)
sokan nem tudják merről-merre haladva kell törölközni ,aluról ott azon a bizonyos helyeken, pedig nagyon nem mindegy ám!!! Biztos tudod miért?
Hátha valaki nem tudja? Le kéne írjad... Vagy nyissál egy topicot... Hogyan törüljük meg magunkat intim helyen? EZ lehetne a címe...:)
Mondtam én hogy "hülye", csak vicc!!!!!Mármint hülyevicc!
Pedig milyen szépen lecsesztél amikor viccesen próbáltam reagálni valakinek!
Van kitartásod, az előtt emelem kalapom!!!
Látod milyen nagyon kevés a tapasztalatod az emberekről, aki a toilette papiros topikot nyitotta , az több emberismerettel rendelkezik az tuti!
De ez nem baj, sokszor az is teszi ezt ki mivel, vagy kikkel, helyesebben hol dolgozik!
Én például nem tudok könyvelni ! :)
Sőt géppel írni sem igazán, mikor visszaolvasom, mert mielőtt elküldöm nem igazán szánok rá időt ,hogy visszaolvassam , ájulok el magamon, néha magam sem értem mit írtam le annyi a félreütés , hiba helyesírási hiba stb. van benne.
Ez van!:) :) de répát csak akkor....... ha ...... szerintem te is tudod !!!!:) :)
kedveseim....feladom.
ez az egész topic egy vicc.....:D
Ez vicc volt?????
Ird már meg légyszi, mert annak elég furi, de ahogy kitartottál mellette az nem semmi!!!!!!
remélem itt kevés 5 éves van :)))
mert azokról tudom elképzelni,hogy még gyakorlatlanok ebben a dolgoban.én nem emlékszem ikor voltam ebben profi,de tíz évesen már tuti!!!!!! :)))
Viszont a prevenció tudod milyen fontos, akkor segítsük azt aki ezt a témát felveti ,hátha ő is tudja, csak szeretné ha mindenki tisztában lenne vele!:)
Nem rossz ötlet, ha belegondolsz, hogy azokat , ha van olyan, aki nem tudná, megtanitja a helyes használatra! Látod így lesz belőle prevenció!:) :)
azt,hogy nevessetek már naaaaaaaaaaaaa :DDDDD
kérlek -kérlek benneteket! :DDDDDDD
Mit szeretnél kérdezni azzal,hogy"szóval?"
Elvesztettem a fonalat.:D
Szoktál társaságba járni?Ahol mindig van egy ember,aki a lehető leghülyébb kérdéseket teszi fel?:)
nos...akkor vedd úgy,ez egy jó buli és most én voltam aki feltett egy mókás kérdést...
ennél mélyebben nem akarok belemászni....:DDDDDDD
Vigyázz, én már ezért a szóért kikaptam! :) ::
De azért azóta is hülyeségnek tartom! :)
na de ez a lényeg!!!!
vicc az egész! És ha teszel mögé mosolygó smile-kat,akkor nem hiszem azt,hogy az emberek véresen komolyan veszik ezt az egészet :))))
egyébként a wc papíros dologra visszatérve: én tudom hogy kell használni,te is tudod...
de én nem vagyok kíváncsi a másik eme szokásaira. :))))
"olyan mint a répa" ???, - teljesen mást jelent mint ahogy megnyitottad a topikot,
Hogy: " mindig tartalmaz répát és nokedlit" !!!!!
Akkor most miről is van szó????????????
További ajánlott fórumok:
- Földrajzi nevek, amelyek személynevet is tartalmaznak /BUDApest, SzentENDRE stb/
- Szavak, melyek "let"-tet tartalmaznak
- Szavad tartalmazzon -bárhol- "ágy"-at
- Mit ehet az, akinek ki kell zárnia a növényi eredetű olajokat, az azokat tartalmazó ételeket? Mindenben van:S - ételallergia miatt-
- Minden tea tartalmaz koffeint?
- Miért reped el minden élesztőt tartalmazó sütim sütés közben?