Tudtad, hogy minden hányás tartalmaz répát és nokedlit? (beszélgetés)
kész vagyok! :)
kérek még hasonló történeteket! :DDDD
Hát akkor azt képzeld el, amit írsz, nem is annyira vicc! Nekem sajnos nem. :(
Anyóséknál, kis falucska, hegytetőn házikó, a víz nyomása nem megfelelő. Emiatt, ha a papírt a budiba dobod, eldugul. Megoldás?? Kuka a klotyó mellé. Ami belőled kijön, az mehet a klotyóba (vagy leviszi a víz, vagy pechedre pumpálhatsz 5 percig, miközben imádkozol, hogy csak ki ne öntsön), viszont a törlőalkalmatosságot csakis a kukába (billenőtetős, képzelhetitek, hogyan néz az ki!) szabad dobni. Néha, amikor mégis elfelejtődik, akkor vagy kockáztatod, hogy mégse lesz dugulás, vagy kikotrod valamivel, s át a kukába.
Szóval létezik ilyen megoldás. Meg lehet szokni. Olyannyira, hogy ha huzamosabb ideig anyósoméknál vagyunk, utána idehaza azt veszem észre, a család összes tagja a wc mellé dobálja a papírt. Csak nálunk itt nincs arra kijelölt kuka. :)
ráadásul a kukorica csutka többször is használható, ha jól képzelem el a dolgot...:)
igazi környezetbarát megoldás lehet... már ahol ez befér a lefolyóba:)) vagy külön kell gyűjteni? kis vödörben a klotyó mellett?:))
ezt most nagyon elképzeltem%
Szintén volt sok ilyen "fincsi" hami.
Ma répát láttam a hűtőben.
Kidobtam, sőt egy darabig nokedlit sem csinálok.
kéne menni vacsorázi......de ezek után ????
fogyókúrának jó
:))))
kéztörlőből láttam már hasonlót, amiben egy "végtelenített" törölköző megy körbe-körbe, beletörlöd a kezed, és aztán tovább lehet húzni...
(nem tudom jól elmagyarázni, de biztos tudjátok miről van szó)
na, egy ezzel analóg wc-papíros megoldás érdekes ötlet lenne:))))
én meg otthon hajtogatom, de az irodában meg gyűröm.
ez valami pszichés dolog lesz.... :)))
nekünk napköziben finomfőzeléket, paradicsomlevest és vadast főztek.
úgyhogy a hányásban is ezek voltak.
(én nem sokat voltam napközis, de a többiek prémes állatkáit néha láttam a földön heverni)
Én golyáslavest ebédeltem,amiben volt répa és nokedli is.
Hát,nem viszontlátással küldtem le.:-o
Egyébként meg nem vagytok "fixek". :DDD
De ezért jó itt lenni.
Na, megyek hajtogatok egy kis toalettpapírt.
További ajánlott fórumok:
- Földrajzi nevek, amelyek személynevet is tartalmaznak /BUDApest, SzentENDRE stb/
- Szavak, melyek "let"-tet tartalmaznak
- Szavad tartalmazzon -bárhol- "ágy"-at
- Mit ehet az, akinek ki kell zárnia a növényi eredetű olajokat, az azokat tartalmazó ételeket? Mindenben van:S - ételallergia miatt-
- Minden tea tartalmaz koffeint?
- Miért reped el minden élesztőt tartalmazó sütim sütés közben?