Tudtad, hogy minden hányás tartalmaz répát és nokedlit? (beszélgetés)
Össznépi fogyókúra?
Gyakrabban kellene idejárnunk,szerintem még Norbi jogdíjait is besöpörhetnénk!!
:DDDDD
Azt hiszem,én sem vacsizom...
huu pedig milyen jó lett volna!
csám csám! :D
Ha kihánytam volna lett volna benne répa meg nokedli? :-DD
Juj,ennyire félelmetes vagyok?
A szívem azért titokban aranyból van,csak jól titkolom:))))))))))))))
a multkor bekattantam és mikor egy haverja a páromnak megjegyezte gúnyosan hogy végülis az a lényeg hogy "elméletben" tudom hogy kell csinálni kicsit kiakadtam és kiabáltam...
de azért rendet tehetsz,veled nem jó haragban lenni:DDD
neem! neem tii! :-D
csak bejelentettem! :D
Jaa,de nehogy azt hidd,hogy Db-ben vagy máshol normálisabbak...
Én múltkor úgy kiosztottam a szomszéd vénembert(5 évig nyeltem)hogy azóta azt sem tudja hogy kerüljön ki:))))Elmenjek hozzátok is rendet tenni?
Hahó,Malyom,a videán van egy tökjó klip,az a címe hogy "Táncoslábú majmok"-halálos!!!
Háát,nálatok sem komplettek az emberek,Juditkám!!
:)
bealudtam de má felkeltem!
Le vannak ejtve!!!Akinek fontos vagy,és neked is az,nem foglalkozik ilyen lényegtelen apró butaságokkal,mert tudja mi a dörgés!!
És akik meg a boltban veszik előre pucoltan-feldarabolva??Vagy aki lakótelepen él?
Van ilyen fóbia,ne törődj vele,ha a pórnépség megszól érte.Így viszont megosztozhatunk a melón,én koppasztok,te darabolsz:))))
Amúgy én már a boncolásról is elsompolyogtam,nem bírtam azt a szagot...persze utána resztelt máj volt a menzán-mondani sem kell hogy senki sem evett a boncoláson járt évfolyamból:((
én felbontom ha kell,de az a tollas izé hozzámér és ...ááááá....
te "madaras" vagy,de én messziröl szeretem nagyon a madárkákat,de valahogy fóbiaféleség ez a tollas dolog nálam:((viszont ezt nem értik ám,meg itt és cikiznek mert voltak kacsáink és más koppasztotta meg pénzért....most ez off,de hányni azért lehet tőle:)
Jó,akkor szerzek egy kis törpeharcsát is,azon alapozhatunk.
Én már 6 éves koromban úgy koppasztottam,mint a kisangyal..anyám mindig rámtestálta...de felvágni nem tudom..
nnnna,teeeeeeeeeeeeee,micsináltál?
Ha jössz békát pucolni,te is kapsz belőle!
Akkor gyühet!!Ha lesz kocsim,érteszaladok!
Útilaput köthetsz a zöldek talpára!!!A barnákat hagyjuk meg az ínséges időkre:DD
Malyomom hol vagy???
További ajánlott fórumok:
- Földrajzi nevek, amelyek személynevet is tartalmaznak /BUDApest, SzentENDRE stb/
- Szavak, melyek "let"-tet tartalmaznak
- Szavad tartalmazzon -bárhol- "ágy"-at
- Mit ehet az, akinek ki kell zárnia a növényi eredetű olajokat, az azokat tartalmazó ételeket? Mindenben van:S - ételallergia miatt-
- Minden tea tartalmaz koffeint?
- Miért reped el minden élesztőt tartalmazó sütim sütés közben?