Tudom, hogy fogynom kell, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá. (beszélgetés)
Le kell mennem Tesco-ba.A parkolótól gyalog megyek.Ez is számít??????
CSAK VICCELTEM!!!!!!!!!!!
A lelkem is méregtelenítettem :-) sétáltam egy nagyot, gyönyörű időben, csodálatos helyen, egy kicsit megnyugodtam.
Ma lustizok mozgás terén egy kicsit és próbálom a vizet inni.
Attól, hogy fizikailag méregtelenítesz a lelkedben még háború lesz.
Különben nekem is elindul a vezérhangya, ha látok egy kismamát füstölni.Nincs még gyerekem de, hogy ne tegyek meg érte mindent azt elképzelhetetlennek tartom.Ha valaki mellettem dohányozna akkor még el is mennék mellőle.
Rengeteg a felelőtlen nő!
Sziasztok!
Ilyen motiváció nálam is volt. Az unokahugommal beszélgettünk anno, amikor már 1 hónapja csináltam az Update-et ( márciusban ), akkor én még 104 kg voltam, ő 90 kg. Irigyeltem, hogy neki könnyebb dolga lenne, ha belefogna a fogyóba ( ígérgette is, hogy fogyózik, meg tornázik, és csináljuk együtt ).
Nos azóta eltelt egy kis idő, ő még mindig 90 kg, én meg már csak 82 vagyok :)
Tudom, ronda dolog, de annyira büszke vagyok magamra, hogy nekem van ennyi kitartásom, míg neki nincs.
Az ilyen motiváció a legjobb.Van vetélytárs!!!!!
Szorítok!!!!!!
Egyebkent meg ujabb motivacio jelent meg az eletemben. Ja, Sziasztok!
Szoval van egy fiutestverem es neki van egy baratnoje. Alacsonyabb nalam es sokkal-sokkal koverebb. Nem szep orom a karorom, de mindig orultem, h en a 106 kilommal meg mindig konnyebb vagyok, mint o. Erre most elkezdett fogyozni es mar kb. 7 kilot le is fogyott. Hat ezt nem hagyhatom annyiban! Nem lehet, h sovanyabb legyen, mint en vagyok. Marciusig 80 kilo akar lenni, ami nem hiszem, h realis, de akkor sem hagyhatom. Majd en jol megmutatom neki, h en is le fogok fogyni!!! Mar csak azert is!
Sziasztok!
Valaki nem ismeri a kilofitt bogyót?Megvettem, de hogy használni fog-e?
Sziasztok!
Nagyon ugyesek vagytok! Tutajos, Te is ugyes vagy. Most gondolj csak bele, ha eleve ujev utan kezdted volna, akkor meg sokkal tobb lenne a kezdo sulyod. Igy igazabol csak nullarol indulsz megint es nem minuszbol. Ez jo, nem?
Egyebkent nekem sem sikerult megallnom, h ne egyek edesseget. De mozgassal kompenzalom. Szerencsere mivel allandoan a munkahelyen voltam, nem ettem annyit otthon sem. De a sutiket oda is becsempesztek. Reggel munka elott egy orat tekerek a szobabiciklin es munka utan igyekszem a baratnommel valamit mozogni. Ez ketszer volt uszas, tobbnyire meg setalunk azzal a szandekkal, h futni fogunk. Meg nem futottunk. Viszont olyan jo este egy kicsit kiszelloztetni a fejemet egy jo kis seta kozben. Ajanlom, ti is szerezzetek be egy "edzotarsat". Sokkal konnyebb es nincs kifogas, miert ne menj mozogni. Azota viszont sokkal tobbet birok es mar nem lihegek, ha a harmadikra fel kell jonni.
sziasztok!
pedit72-te ügyi vagy karácsony alatt sem bünöztél?
én kezdhetek mindent előről.-szokás szerint,a karácsony csak kifogás az evéste de hát igy jártam,
El sem tudom kepzelni, mi lehet. Kaloriaja az eteleknek van, nem?
Vagy meg arra tudok gondolni, h megmered magad edzes elott es edzes utan es a ket szam kozotti kulonbseg azt jelenti, amennyi kaloriat a mozgassal felhasznaltal. Legalabbis az edzotermi kondigepeken van egy ilyen funkcio. Akkor ezek alapjan itt nincs normalis ertek.
Vanni van használati utasítás csak nem írja, hogy mi a normális érték.Egyébként egy 5 funkciós(súly,zsír,víz,kalória,BMI) személymérleg.
Mindenre írja mi a normális érték csak a kalóriára nem......
További ajánlott fórumok:
- 0,5 dl az ugye fél liter? Tudom hülye kérdés, de teljesen elbizonytalanodtam, mert a recept ennyit ír, de szerintem az irtó sok hozzá!
- 3 hós a babám. Tudom, hogy csak 4 hós kortól lehet elkezdeni a hozzátáplálást, de mégis mikor? És mivel?
- Nem tudom hogy is fogjak hozzá....
- Hogyan tudom kiírtani a darázsfészket? Kecskedarazsak költöztek hozzánk:-(
- Hogyan tudom kitörölni a hozzászólásomat?
- Társadalomismeret a választott tantárgyam. A mediációt választottam mint projekt munkát, de nem tudom hol találok hozzá anyagot?