Tudom, hogy fogynom kell, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá. (beszélgetés)
Ne izgulj meg lesz! Ha eldöntötted semmi nem fog eltántorítani. Ez magamról tudom. Én 108ról többről mint te kezdtem a fogyit június közepén...
Nem kell nagy célokat kitűzni, én úgy voltam
csak jussak el 100 alá, utána csak 95 alá stb stb... és szép lassan mert volt hogy egy héten 20 dkgt fogytam.. Úgy voltam vele legalább nem híztam :D
Erdekes. Sok mindenben egyformak vagyunk. EN is 2003-ban voltam 85 kilo es azota szep lassan lettem 105-106. Most nem tudom pontosan, mert nem merem magam csak hetente egyszer es bizom benne, hogy mar fogytam egy kicsit.
Es ha ujra 85 leszek, akkor onnan mar csak egy " kis ugras" a 75. Az az almom.
Halihó mindenkinek! :]
Először is magamnak akarok bizonyítani, hogyha egyszer már le tudtam fogyni, akkor most is fog sikerülni és meg tudom tartani a súlyom és, hogy végre rendbejöjjön a szerelmi életem is, mert épp emiatt lett vége az előzőnek is..
Meg a gyönyörű ruhák is motiválnak és, hogy a képeken ne az elfolyt alakot véljem felfedezni. Borzasztó..
Meg még az is, hogy az utcán azért utánam forduljanak és mosolyogjanak a pasik, hogy WoW..
Nos, ezekért. Azt hiszem. :]
Kezdem en.
ELoszor is szeretnek magam latni sovanyan. Vilag eletemben kover voltam es meg szeretnem tudni, milyen lennek sovanyan. Aztan talan nem izzadnek ennyire nyaron es vegre bikinit is felvehetnek a strandon. Tovabba jot tenne a gerincemnek, a vernyomasomnak. Es nem utolsosorban lassan gyereket is szeretnenk, de nem 100 kilosan akarok nekikezdeni egy terhessegnek. Hat kb. ez az oka. Es nektek?
Szia!
En mar hazaertem.
Ma elhataroztam, hogy megint "futok egy kort" a szobabiciklin, de annyi a dolgom, h nem jutottam meg hozza. De mivel elhataroztam, ezert mindenkeppen letekerem a napi 40 percemet. Lehet, megint este 11-kor kerulok oda.
Szia Szussi!
Udvozollek a klubban!
Persze, h csatlakozhatsz! Nekem is ez volt a bajom, h nem voltam kitarto es mindig visszaestem.
Osszel lement 5-6 kilo. Aztan elutaztunk "nyaralni" es minden visszajott. Nem voltam eleg kovetkezetes es kitarto.
Direkt nem vartam karacsony utanig. Mindenki majd januar 1-tol akar lefogyni. Mi meg mar addigra rutinosak es karcsubbak leszunk!
Sziasztok!
Olyan orultekhaza van a munkahelyen, hogy alig van idom irni. Pedig egesz nap a szamitogep elott ulok.
Latom, mindenki jol halad a dietajaval. Orulok!
Viccesnek hangzik, de alig fogytam valamit meg, viszont minden nap sportoltam valamit es ugy erzem magam, mintha mar tok sovany lennek. Latom lelki szemeim elott magamat 70 kilosnak es ez annyira motival, hogy erzem, most biztos sikerul lefogynom.
Nagyon jol birom a delelott gyumolcs, majd rendes ebed es feherje kombinaciot.
Sajnos az, hogy sokszor egyek keveset, nem jott be. Probaltam. A 90 napos is hasonlo ehhez, amit csinalok, csak az megis kotottebb. En meg nem szeretem, amikor megszabjak, h mit egyek es mit nem. Ha kevesebb adagot eszek ebedre, mar az is segit. Ja! Es igyekszem meginni a napi ket lter folyadekot. Tobbet kellene, de egyenlore csak ennyi megy.
Sziasztok!
Én tegnap kicsit elkeseredtem, amikor ráálltam a mérlegre, és semennyivel sem mutatott kevesebbet, mint 3 napja.
Erre elhatároztam, hogy csak hetente mérem magam, így talán látható lesz valami eredmény.
Tegnap délután már csak gyümölcsöket ettem, ma viszont én is iszonyú éhesen ébredtem. A reggelim: két szelet barna kenyér + felvágott (csirkemell) és kígyóubi
Arra gondoltam hogy talán itt elszóltam magam és ti rohantatok kondigépet venni, csak honnan tudtátok melyiketkell mert nem is volt akciós :)))))))
Még mindig nem ettem, ki tejeskávé néhány teljes kiőrlésű keksz.
rika!
először is gratula!Másodszor átküldenéd privibe a muffinod receptjét?Köszi gabi.
További ajánlott fórumok:
- 0,5 dl az ugye fél liter? Tudom hülye kérdés, de teljesen elbizonytalanodtam, mert a recept ennyit ír, de szerintem az irtó sok hozzá!
- 3 hós a babám. Tudom, hogy csak 4 hós kortól lehet elkezdeni a hozzátáplálást, de mégis mikor? És mivel?
- Nem tudom hogy is fogjak hozzá....
- Hogyan tudom kiírtani a darázsfészket? Kecskedarazsak költöztek hozzánk:-(
- Hogyan tudom kitörölni a hozzászólásomat?
- Társadalomismeret a választott tantárgyam. A mediációt választottam mint projekt munkát, de nem tudom hol találok hozzá anyagot?