Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Tudom, hogy fogynom kell, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá. fórum

Tudom, hogy fogynom kell, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá. (beszélgetés)

73. minda (válaszként erre: 67. - JUL17)
2007. dec. 18. 08:51
Kedves Juli! Mintha csak magamról olvastam volna:10kg. felesleg van rajtam szülés óta,66kg. vagyok,van torna DVD-m,kazettám,stb.,de energiám az már nincs a háztartás+a kislány után,és a legroszabb,hogy este eszem,mikor a párom hazajön.De viszont én már egyszer évekkel ezelőtt 1év alatt 13kg. fogytam,ami így egészségesnek számít és 2évig meg is tartottam.A titok az elhatározás és akaraterő volt,na ez most nincs meg nekem se,pedig már kezdem utálni magam....na,majd újévtől tényleg!!
72. 175c71a378 (válaszként erre: 70. - 6c91d15a46)
2007. dec. 17. 20:59

Ne izgulj meg lesz! Ha eldöntötted semmi nem fog eltántorítani. Ez magamról tudom. Én 108ról többről mint te kezdtem a fogyit június közepén...

Nem kell nagy célokat kitűzni, én úgy voltam

csak jussak el 100 alá, utána csak 95 alá stb stb... és szép lassan mert volt hogy egy héten 20 dkgt fogytam.. Úgy voltam vele legalább nem híztam :D

71. pedit72 (válaszként erre: 70. - 6c91d15a46)
2007. dec. 17. 19:56
Annyira bízom benne hogy sikerülni fog ez a fogyás, muszály! Én már olyan éhes vagyok mint a fene, de mesterek rakják nálam össze a konyhabútort. Nem tudom mikor jutok kajához, már itt vannak 5 óra óta.:-(
70. 6c91d15a46 (válaszként erre: 68. - Pedit72)
2007. dec. 17. 19:31

Erdekes. Sok mindenben egyformak vagyunk. EN is 2003-ban voltam 85 kilo es azota szep lassan lettem 105-106. Most nem tudom pontosan, mert nem merem magam csak hetente egyszer es bizom benne, hogy mar fogytam egy kicsit.

Es ha ujra 85 leszek, akkor onnan mar csak egy " kis ugras" a 75. Az az almom.

69. 6c91d15a46 (válaszként erre: 67. - JUL17)
2007. dec. 17. 19:28
Valahogy en is igy vagyok. Delelott el vagyok en is kaja nelkul. Es hiba hatarozom el, h este nem eszem, a ferjem mindig "rabeszel." Persze, csak azt lehet, akinek ilyen bena akaratereje van, mint nekem. De mar egyszer en is voltam 15-el kevesebb. Es milyen jol ereztem magam akkor! Buszke voltam magamra! Es bar javaban 90 korul voltam, megis orultem, ha a tukorbe neztem. MEgint ezt akarok erezni. Es most meg eroltetnem kell magam, h elkezdjek mozogni, de ha megcsinalom, olyan jol erzem magam. Ha meg kihagyom, lelkiismeret furdalasom van.
2007. dec. 17. 19:11
Én 2003tól híztam 75ről 106ra, sajnos babaügyben rengeteg kezelésen mentem át. A lombiknál feküdni kellett és ebből már négy sikertelen volt. Szóval most ennyi kilósan komolyan már úgy érzem az életemmel játszom. Nyáron alig mentem ki, annyira melegem volt, izzadtam, nem kaptam levegőt, iszonyú volt. Nem akarok több ilyen nyarat! A páromat is el akarom kápráztatni de elsősorban én szeretnék boldog lenni és magamnak tetszeni.
67. JUL17
2007. dec. 17. 19:04
65kg vagyok most és ez a 10kg fölösleg mind szülés után rakódott apránként rám.De sajnos hiába próbálkozok az életmód váltással alapból nem megy .Egész nap elvagyok reggeli egy joghurt,ebédre egy natúr szelet sok salátával de estére mire haza érek annyira éhes vagyok bármit megeszek és főleg nem diétás dolgokat.A délután játszom a lányommal ,elvégzem a házi teendőimet és már este van. Tornázni már erőm sincs pedig ott van a hasizomerősítő is.Tudom biztos azért van mert nincs előg akaraterőm de én én próbálgatom de sajnos energiám sincs rá.Csak én vagyok egyedül így vagy más is volt már ilyen helyzetbe.Mit tanácsoltok?
66. szussii (válaszként erre: 64. - 6c91d15a46)
2007. dec. 17. 18:26

Halihó mindenkinek! :]

Először is magamnak akarok bizonyítani, hogyha egyszer már le tudtam fogyni, akkor most is fog sikerülni és meg tudom tartani a súlyom és, hogy végre rendbejöjjön a szerelmi életem is, mert épp emiatt lett vége az előzőnek is..

Meg a gyönyörű ruhák is motiválnak és, hogy a képeken ne az elfolyt alakot véljem felfedezni. Borzasztó..

Meg még az is, hogy az utcán azért utánam forduljanak és mosolyogjanak a pasik, hogy WoW..

Nos, ezekért. Azt hiszem. :]

65. 6c91d15a46 (válaszként erre: 64. - 6c91d15a46)
2007. dec. 17. 18:14

Kezdem en.

ELoszor is szeretnek magam latni sovanyan. Vilag eletemben kover voltam es meg szeretnem tudni, milyen lennek sovanyan. Aztan talan nem izzadnek ennyire nyaron es vegre bikinit is felvehetnek a strandon. Tovabba jot tenne a gerincemnek, a vernyomasomnak. Es nem utolsosorban lassan gyereket is szeretnenk, de nem 100 kilosan akarok nekikezdeni egy terhessegnek. Hat kb. ez az oka. Es nektek?

2007. dec. 17. 18:11
Meseljetek arrol, hogy kinek mi a motivacioja! Mert nem kotelezo mindenkinek lefogyni es koveren is lehet elni. Ki miert akar megis fogyni?
2007. dec. 17. 18:07
Egyebkent most vacsoraztam egy kis sonkat + sajtot. A ferjem meg ette a tegnapi maradek porkoltet. Mondtam neki, h mivel mindig azt kap majd enni, amit ker, ne szoljon bele abba, h en mit eszek es mit nem. Ha nem tamogat, legalabb ne hatraltasson. Ugy latszik megertette, bar nem ert vele egyet. Igy nem konnyu, de remelhetoleg a hamarosan jovo sikerek majd meggyozik.
62. 6c91d15a46 (válaszként erre: 61. - Pedit72)
2007. dec. 17. 18:04

Szia!

En mar hazaertem.

Ma elhataroztam, hogy megint "futok egy kort" a szobabiciklin, de annyi a dolgom, h nem jutottam meg hozza. De mivel elhataroztam, ezert mindenkeppen letekerem a napi 40 percemet. Lehet, megint este 11-kor kerulok oda.

2007. dec. 17. 17:29
Sziasztok, senki nem ért haza?
60. pedit72 (válaszként erre: 54. - 27525d0da6)
2007. dec. 17. 15:05
Sima egyszerű, 50kg súly, mellgép, combfeszítő, hátizom, karizom, hasizom.
59. 6c91d15a46 (válaszként erre: 50. - Rainbow82)
2007. dec. 17. 14:47
Ne legyel elkeseredve. Kitartoan kell csinalni. Elofordul, hogy csak 3 het utan indul be a fogyas.
58. 6c91d15a46 (válaszként erre: 42. - Szussii)
2007. dec. 17. 14:39

Szia Szussi!

Udvozollek a klubban!

Persze, h csatlakozhatsz! Nekem is ez volt a bajom, h nem voltam kitarto es mindig visszaestem.

Osszel lement 5-6 kilo. Aztan elutaztunk "nyaralni" es minden visszajott. Nem voltam eleg kovetkezetes es kitarto.

Direkt nem vartam karacsony utanig. Mindenki majd januar 1-tol akar lefogyni. Mi meg mar addigra rutinosak es karcsubbak leszunk!

57. 6c91d15a46 (válaszként erre: 55. - 27525d0da6)
2007. dec. 17. 14:34
Igen, en is merlegfuffo voltam. Eddig. De most mar csak minden szombat reggel fogok raallni a merlegre. Tegnap a ferjem ki is vette belole az elemet, h ne essek kisertesbe.
2007. dec. 17. 14:33

Sziasztok!

Olyan orultekhaza van a munkahelyen, hogy alig van idom irni. Pedig egesz nap a szamitogep elott ulok.

Latom, mindenki jol halad a dietajaval. Orulok!

Viccesnek hangzik, de alig fogytam valamit meg, viszont minden nap sportoltam valamit es ugy erzem magam, mintha mar tok sovany lennek. Latom lelki szemeim elott magamat 70 kilosnak es ez annyira motival, hogy erzem, most biztos sikerul lefogynom.

Nagyon jol birom a delelott gyumolcs, majd rendes ebed es feherje kombinaciot.

Sajnos az, hogy sokszor egyek keveset, nem jott be. Probaltam. A 90 napos is hasonlo ehhez, amit csinalok, csak az megis kotottebb. En meg nem szeretem, amikor megszabjak, h mit egyek es mit nem. Ha kevesebb adagot eszek ebedre, mar az is segit. Ja! Es igyekszem meginni a napi ket lter folyadekot. Tobbet kellene, de egyenlore csak ennyi megy.

55. 27525d0da6 (válaszként erre: 50. - Rainbow82)
2007. dec. 17. 14:25
Elég hetente mérlegelni.Én is minden nap a mérleggel stresszelem magam.Szombat óta nem álltam rá.Nálam már ez is haladás!
54. 27525d0da6 (válaszként erre: 47. - Pedit72)
2007. dec. 17. 14:24
Milyen kondigépet szerettél volna?
2007. dec. 17. 13:53
Tudom sovány vígasz de én is azt érzem amit te.Elszállt a karácsonyi hangulatom.Csak a kisütött mézeskalács emlékeztet rá, hogy össze kéne ragasztani....valamikor......kari előtt......ajándékot csomagolni......stb.....
52. rika
2007. dec. 17. 12:46
Én nagyon fáradt vagyok...:( nem is tudom mi lesz velem a héten. Ma is túlórázok. Valószínűleg holnap is, meg holnapután is. Aztán idén már nem dolgozom többet. Úgy érzem magam, mint akit agyonvertek.
2007. dec. 17. 12:40
Én már akkor elkeseredem amikor ránézek a mérlegre, de most kitartó leszek veletek!
2007. dec. 17. 11:07

Sziasztok!

Én tegnap kicsit elkeseredtem, amikor ráálltam a mérlegre, és semennyivel sem mutatott kevesebbet, mint 3 napja.

Erre elhatároztam, hogy csak hetente mérem magam, így talán látható lesz valami eredmény.

Tegnap délután már csak gyümölcsöket ettem, ma viszont én is iszonyú éhesen ébredtem. A reggelim: két szelet barna kenyér + felvágott (csirkemell) és kígyóubi

2007. dec. 17. 09:25

Arra gondoltam hogy talán itt elszóltam magam és ti rohantatok kondigépet venni, csak honnan tudtátok melyiketkell mert nem is volt akciós :)))))))

Még mindig nem ettem, ki tejeskávé néhány teljes kiőrlésű keksz.

48. rika
2007. dec. 17. 09:04
pedit72: ez nem semmi. Hogy pont mindenkinek az kellett ami neked. Én körözöttet reggeliztem hamlettel. Jól esett. Azt hiszem ezt fogok ebédelni is. Aztán lehet estére sütök magamnak megint muffint. Tejjel nagyon jó kis vacsi volt. De ehhez még boltba kellene mennem. Majd még meglátom.
2007. dec. 17. 07:47
Sziasztok ÉHESEN ébredtem :-(. Most inkább leültem és írok nektek hogy csituljon egy kicsit a gyomrom. Azt nem is újságoltam, hogy karácsonyra kapok egy kondigépet. Szombatom 3 körül voltunk a Hervisbe, megkérdeztük hogy van-e abból amit kinéztünk. Mondta a srác igen 5 db de nagyobb autóval tudjuk csak elvinni. Visszamentünk tegnap délelőtt, ugyanaz a srác volt és közölte velünk hogy EGY SINCS. Erre én rákérdeztem hogy ezt tegnap miért nem említette? Azt mondta elvitték mindet este. Hagytam a fenébe őrület hogy tiszta hülyének nézett.
2007. dec. 16. 14:12
Bátran! S MÉG MA!!!
45. pedit72 (válaszként erre: 42. - Szussii)
2007. dec. 16. 13:53
szia sok sikert a fogyásban! Én is azért jöttem ide mert egyedül nem megy...:-)
2007. dec. 16. 09:17

rika!

először is gratula!Másodszor átküldenéd privibe a muffinod receptjét?Köszi gabi.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook