Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Tudom, hogy fogynom kell, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá. fórum

Tudom, hogy fogynom kell, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá. (beszélgetés)

❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
313. norci78 (válaszként erre: 311. - 6c91d15a46)
2008. jan. 5. 20:17

szia

köszike a biztatást! :)

Remélem igazad van és tényleg sikerülni fog! Megpróbálok minden este felnézni, és beszámolok, hogy is sikerülnek a napjaim.Szimpatikus kis csapat gyült itt össze! :)

2008. jan. 5. 19:37
Képzeljétek 3 nap alatt -1,5 kiló!!! El sem hiszem!!Ma csak azért álltam a mérlegre hogy hátha 67 lettem a szerdai 68 után de ez nagyon meglepett!!!!:)))))))Ja és vérszemet kaptam!:)))
311. 6c91d15a46 (válaszként erre: 309. - Norci78)
2008. jan. 5. 17:09

Szia Norci!

Csatlakozz hozzank. Nincs vegleges fogyasi tervunk, egyenlore mindenki csinalja, ahogy tudja. En a naplomban leirt alapelvek szerint etkezek es egy honap alatt 5 kilot fogytam. (Pedig tegnap jol telezabaltam magam sutivel.)

Annyit tudok tanacsolni, hogy turelmesnek, kitartonak es kovetkezetesnek kell lenni. Szenhidratot foleg csak reggelire egyel. Husokhoz csinalj zoldsegkoretet, egyel sok zoldseget, gyumolcsot. Delutan es este meg mar csak feherjet. Ez lehet natur joghurt, kefir vagy epp felvagott, tojas, sajt. En pl. az adagok meretet is csokkentettem es kistanyerbol eszek. Igy majdnem ugy nez ki, mintha egy egesz nagy tanyer kajat ennek. :)

Es igyal minimum 2-2.5 l szensav es cukor mentes folyadekot. A legjobb a viz.

A mozgas is hasznos. Legalabb hetente haromszor.

Es ha kitartasz legalabb egy honapig, akkor mar latszodik az eredmeny.

Ha pedig valami nem megy, gyere ide es jol panaszkodd ki magad, mint ahogy tegnap en tettem.

Sikerulni fog!!

2008. jan. 5. 17:02

Juhhuhhuu!!!

Azert megiscsak van eredmenyem a tegnap esti megingas ellenere is. Kedd reggeltol szombat reggelig megint minusz 1 azeredmenyem. Ez azt jelenti, h mar csak egy kilora vagyok a 100-tol!!

Nekem az hihetetlen nagy orom. Foleg a tegnapi hulyeseg utan.

Es valoban a lelkiismeretemet jol helyrerakta, hogy mg tegnap ejjel lefekves elott tekertem egy orat a biciklin es ma reggel is azzal kezdtem. Jo-jo, most magyarazom a bizonyitvanyt. De sokkal jobban erzem magam, mint tegnap este es ugy latom, nem is olyan nagy a baj, mint hittem.

Komolyen, tegnap este azt gondoltam, amikor sogornomek elmentek ,h az egesz eddigi egy honapom karba veszett. Es tessek, a merleg megiscsak kevesebbet mutat.

Most mar nem szegyenlem magam, hanem buszke vagyok!

Egyebkent meg, olyan zabalasi roham, mint tegnap volt, tuti nem lesz tobbet, mert nagyon rosszul ereztem magam. Ha jon a kisertes, ez fog eszembe jutni.

309. norci78
2008. jan. 5. 15:36

Sziasztok

Én is v.mi fogyin töröm a fejem, csak nem igazán tudom hol kezdjem el! :(

Már annyi fajta diétát kipróbáltam, hogy igazán egyikben sem hiszek!

Ugyhogy mától megpróbálok kevesebbet (jóval) enni, és szép lassan újból mozogni! Remélem lesz kitartásom hozzá, mert már nem igazán érzem jól magam a bőrömbe! :(

308. -agi- (válaszként erre: 307. - Pedit72)
2008. jan. 5. 14:53
Köszi, megprobálom kiirni dvd lemezre.
307. pedit72 (válaszként erre: 306. - Pedit72)
2008. jan. 5. 14:11
306. pedit72 (válaszként erre: 305. - -agi-)
2008. jan. 5. 14:09
Jobb oldalon van a választék, először valami reklám van utána jön a torna. Sok sikert, kíváncsi vagyok mi a véleményetek. Teljes képernyőre is ki lehet rakni. Ez a pilates ami itt van nem tudom milyen, illetve egyáltalán nem tudom milyennek kéne lennie, még soha nem csináltam. De meg akarom próbálni. [link] m
305. -agi- (válaszként erre: 293. - Pedit72)
2008. jan. 5. 12:25

Írnál valami linket, hogy hol lehet nézni?

Ez a pilátes jól hangzik.

304. -agi- (válaszként erre: 298. - 6c91d15a46)
2008. jan. 5. 12:22
Ugyan, erös vagy! Én azért kiváncsi lennék arra az eredményre.
303. pedit72 (válaszként erre: 301. - 6c91d15a46)
2008. jan. 5. 09:35
Balli nyugi, nem kell szégyelned magad a gyengeséged miatt. Emlékezz csak: a karácsonyi bulim előtt, amikor pánikoltam a sütik miatt éppen te mondtad, hogy ilyenből ne csináljak ügyet csak mozogjak egy kicsit többet!!! Mindig erre gondolok, amikor előttem a kérdés egyek vagy ne egyek! Persze tudom hogy ezt te érzed most és rossz az embernek a saját gyengesége. Igen mindenhol olvasni arról hogy egy kis megingás és vége a diétának, de ez hülyeség. Most is csak erősödsz abban hogy nem lesz ilyen többet és kitartóbb leszel. Pattanj a mérlegre és egy kicsit fel fogsz dobódni az tuti:-)
302. cac0ed08bc (válaszként erre: 296. - Pedit72)
2008. jan. 5. 08:34
Köszi ari vagy!:) Mikor olyat kivánok meg amit nem kéne akkor csak visszagondolok a fényképemre máris jó vagyok utánna, már nem is akarok enni. Nekem nem kell kirakini a hűtőre vagy a szekrényre, meg nem kell megnéznem mindennap, mert úgy belevésődött az agyamba a sokktól, hogy csak na! :))
2008. jan. 4. 22:49

Jajjajjajj! De szegyenlem magam magam elott is, de foleg ti elottetek!

Hogy lehettem ilyen gyenge? Es raadasul viznapon kellett nekem sutemenyt es csokoladet enni!

De most mar nem tudok valtoztatni a dolgon. Megtortent es kesz. Lehet, jo is volt, h megtuddjam milyen erzes, mert legkozeleb nem akarok ilyet erezni. Soha tobbet!

300. 6c91d15a46 (válaszként erre: 295. - -agi-)
2008. jan. 4. 22:46

A pilates a jogahoz hasonlo mozgasforma. Olyan, mint a callanetics es a joga otvozese. Egyfajta melyizomtorna, ami ugy mozgatja meg az izmokat, h nem izzadsz meg kozben, hanem kellemesen ellazulva tornaszol. En szeretem.

De ajanlatos elemenni tanfolyamra a dvd elott, h megtanuljad rendesen a gyakorlatokat es a legzest.

Hatfajosoknak kivalo!

299. 6c91d15a46 (válaszként erre: 291. - Ericii)
2008. jan. 4. 22:44

Szia!

En Dunakeszin vettem az Auchanba.

Nem tudom, h az eredeti-e, de akcios volt es gondoltam 950 Ft-ot meger.

De az eredetit is meg lehet talalni a neten es postan el is kuldik, csak nagyon draga. Annyit nem adnek erte. 12.000 Ft korul van.

Nekem viszont nagyon tetszik ez is. En mar jartam regebben rendes tanfolyamra, igy megtanultam a legzest. Mert ez a lenyege az egesznek. Es mivel elegge derekfajos vagyok, ez a mozgasfajta nagyon tetszik.

(Ettol fuggetlenul azert mellette marad a bicikli es a konditerem is.)

298. 6c91d15a46 (válaszként erre: 294. - -agi-)
2008. jan. 4. 22:41
Lehet, a ma esti tivornyazas utan inkabb kihagyom. Na, szep kis peldakepet valasztottatok magatoknak! Egy honapig birtam bunozes nelkul. Jo, mi?
2008. jan. 4. 22:40

Sziasztok!

Asszem elszurtam mindent. Es most kovezzetek meg! Egy honapig siman kibirtam edesseg nelkul. Es ma este jottek sogoromek es utolagos szilveszteri bulit tartottunk. Hoztak egy csomo sutit, csokoladet es megittuk a maradek pezsgot. En meg hiaba mondtam, h nekem ma viznapom volt, csak meg kellett kostolnom mindent.

Szerintem az egesz heti dietamat sutba vagta ez a mai este. En persze tudtam, h lelkiismeret furdalas lesz a vege, de mit tehettem? Egy kicsit azzal vigasztalom magam, h amikor elmentek meg most este tekertem egy orat a szobabiciklin.

Hogy lehettem ennyire buta? Miert csinal ilyeneket az ember,amikor tudja, h nem kellene? raadasul merlegeles elotti napon. Jaj! Szegyenlem magam nagyon. :(

296. pedit72 (válaszként erre: 292. - Cac0ed08bc)
2008. jan. 4. 20:00
Fel a fejjel én tegnap voltam fényképezős, kipanaszkodtam magam, olvasgattam és vígasztalódtam. A cél lebegjen a szemed előtt, ha elbizonytalanodom mindig ide jövök egy kis biztatásért.
295. -agi- (válaszként erre: 291. - Ericii)
2008. jan. 4. 19:59
Milyen az a pilates? :o
294. -agi- (válaszként erre: 290. - 6c91d15a46)
2008. jan. 4. 19:58

Én reggel suliba megyek, de igyekszem haza megnézni a minuszod :)

Jó éjt!

293. pedit72 (válaszként erre: 291. - Ericii)
2008. jan. 4. 19:57
A neten is tudsz tornázni van több is: aerobic, box, pilates, zsírégető edzés, jóga. Nekem is nemrég ajánlották örülök neki, mert a nappaliban van a gép és ott van hely ugrálni. A pilatest még nem próbáltam de holnap az lesz porondon.
2008. jan. 4. 19:20
Sziasztok, hát én Norbi szerint próbálkoztam étkezni, de akkora balfék vagyok, hogy mindig megbukom.Mozgok is, de ugye a karácsony mindig betesz nekem, d szrintem ezzel nem vagyok egyedül. Nem tette új évi fogadalmat, hogy lefogyok meg bla-bla-bla, Nekem inkább fejben kell eldöntenem hogy mit is akarok. Hát lefényképeztem magam és egy ideig..egy jóóó ideig nézegettem és katasztrófa a helyzet!!Azzal a testrészemmel amivel eddig nem volt bajom, ..hát mit mondja :((((((((((
291. Ericii (válaszként erre: 230. - 6c91d15a46)
2008. jan. 4. 18:44
sziasztok boldog uj évet kivánok mindenkinek bocsi hogy csak most jelentkezzem de csak most jutottam géphezz.NAgyon arik vagytok hogy igy biztatok , lenne egy kérdésem hogy a pilates dvd honnan lehetne megszerezni mert ERDÉLYBÖL irok????
2008. jan. 4. 17:25

Most mennem kell Csajok!

Sziasztok! Legyetek jok es tovabbi jo fogyast nektek!

Azt tudtatok, h a fogyas az ejszaka tortenik? Ezert kell a merlegre reggel allni. En holnap reggel fogok, bar lehet, h semmi ertelme nem lesz. Most vannak a nehez napjaim es ilyenkor mindig nehezebb vagyok a vizvisszatartas miatt. :(

289. 6c91d15a46 (válaszként erre: 288. - 6c91d15a46)
2008. jan. 4. 17:22

Vagy az is lehet, h neked ez a fajta etkezes nem jon be. Mindenki masra eskuszik es en is sok mindent kiprobaltam, amig sajat magam kitapasztalatam a modszeremet, ami vegul is most mukodik.

Csinaltam atkins-t, Norbit es sulykontroltt is. Nem fogytam semmit. A 90 napossal 5 eve lemet 15 kilo, de mara visszajott mind kamatostul.

Vagy az is lehet, h annyira le van lassulva az anyagcsered a sok kulonbozo fogyokurak miatt, h tobb ido kell. Ilyenkor kitartonak es kovetkezetesnek kell lenni es a siker nem marad el.

A lenyeg, h ne hagy abba egy het utan, mondvan, h ugysem mukodik. Legalabb egy honapig csinald es ha nincs eredmeny,akkor lehet valtoztatni rajta. Vagy keresni egy szakembert, dietetikust es tole tanacsot kerni.

Vagy idejonni es panaszkodni.

288. 6c91d15a46 (válaszként erre: 285. - -agi-)
2008. jan. 4. 17:17
Igen, ez igy van. Van olyan, akinel csak 3-4 het mulva indul meg a fogyas. A szervezetnek hozza kell ehhez is szokni. Csak ugy nehez, h nincs sikerelmeny az elejen.
287. -agi- (válaszként erre: 283. - 6c91d15a46)
2008. jan. 4. 17:15
Jó, értem. Köszi :)
2008. jan. 4. 17:15
Ja. En ma le napot tartottam. Most, h itt ulok a gep elott megittam 2.5 liter 100%-os narancslevet. Aztam majd este rohangalhatok 10 percenkent pisilni. Persze egesz nap is megittam kb. ugyanennyit. Holnap meg raallok a merlegre es majd jol fogok orulni. Remelem!
285. -agi- (válaszként erre: 282. - Napfenyvirag)
2008. jan. 4. 17:13

Van akinek napok után mozdul lejjebb a mérleg. A spektrumon láttam fogyókurás családokat versengeni. Az egyik családnál a kisfiú hetekig keményen edzett és nem mozdult a mérleg. Nagyon el volt keseredve, de nem adta fel. Aztán az egyik heti mérlegelésnél 3 kiló ment le. Annyira boldog volt :)

Szóval nem szabad feladni :)

284. 6c91d15a46 (válaszként erre: 282. - Napfenyvirag)
2008. jan. 4. 17:13

Egyel a reggeli tea melle egy zsomlet vagy egy csomag Gyori Edes reggeli kekszet.

Lehe, keves a szenhidrat beviteled.

Mert az sem jo, ha keveset eszunk. De szigoruan csak reggelire lehet a zsomlet ennni!!

❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook