Tudom, hogy fogynom kell, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá. (beszélgetés)
szia
köszike a biztatást! :)
Remélem igazad van és tényleg sikerülni fog! Megpróbálok minden este felnézni, és beszámolok, hogy is sikerülnek a napjaim.Szimpatikus kis csapat gyült itt össze! :)
Szia Norci!
Csatlakozz hozzank. Nincs vegleges fogyasi tervunk, egyenlore mindenki csinalja, ahogy tudja. En a naplomban leirt alapelvek szerint etkezek es egy honap alatt 5 kilot fogytam. (Pedig tegnap jol telezabaltam magam sutivel.)
Annyit tudok tanacsolni, hogy turelmesnek, kitartonak es kovetkezetesnek kell lenni. Szenhidratot foleg csak reggelire egyel. Husokhoz csinalj zoldsegkoretet, egyel sok zoldseget, gyumolcsot. Delutan es este meg mar csak feherjet. Ez lehet natur joghurt, kefir vagy epp felvagott, tojas, sajt. En pl. az adagok meretet is csokkentettem es kistanyerbol eszek. Igy majdnem ugy nez ki, mintha egy egesz nagy tanyer kajat ennek. :)
Es igyal minimum 2-2.5 l szensav es cukor mentes folyadekot. A legjobb a viz.
A mozgas is hasznos. Legalabb hetente haromszor.
Es ha kitartasz legalabb egy honapig, akkor mar latszodik az eredmeny.
Ha pedig valami nem megy, gyere ide es jol panaszkodd ki magad, mint ahogy tegnap en tettem.
Sikerulni fog!!
Juhhuhhuu!!!
Azert megiscsak van eredmenyem a tegnap esti megingas ellenere is. Kedd reggeltol szombat reggelig megint minusz 1 azeredmenyem. Ez azt jelenti, h mar csak egy kilora vagyok a 100-tol!!
Nekem az hihetetlen nagy orom. Foleg a tegnapi hulyeseg utan.
Es valoban a lelkiismeretemet jol helyrerakta, hogy mg tegnap ejjel lefekves elott tekertem egy orat a biciklin es ma reggel is azzal kezdtem. Jo-jo, most magyarazom a bizonyitvanyt. De sokkal jobban erzem magam, mint tegnap este es ugy latom, nem is olyan nagy a baj, mint hittem.
Komolyen, tegnap este azt gondoltam, amikor sogornomek elmentek ,h az egesz eddigi egy honapom karba veszett. Es tessek, a merleg megiscsak kevesebbet mutat.
Most mar nem szegyenlem magam, hanem buszke vagyok!
Egyebkent meg, olyan zabalasi roham, mint tegnap volt, tuti nem lesz tobbet, mert nagyon rosszul ereztem magam. Ha jon a kisertes, ez fog eszembe jutni.
Sziasztok
Én is v.mi fogyin töröm a fejem, csak nem igazán tudom hol kezdjem el! :(
Már annyi fajta diétát kipróbáltam, hogy igazán egyikben sem hiszek!
Ugyhogy mától megpróbálok kevesebbet (jóval) enni, és szép lassan újból mozogni! Remélem lesz kitartásom hozzá, mert már nem igazán érzem jól magam a bőrömbe! :(
Írnál valami linket, hogy hol lehet nézni?
Ez a pilátes jól hangzik.
Jajjajjajj! De szegyenlem magam magam elott is, de foleg ti elottetek!
Hogy lehettem ilyen gyenge? Es raadasul viznapon kellett nekem sutemenyt es csokoladet enni!
De most mar nem tudok valtoztatni a dolgon. Megtortent es kesz. Lehet, jo is volt, h megtuddjam milyen erzes, mert legkozeleb nem akarok ilyet erezni. Soha tobbet!
A pilates a jogahoz hasonlo mozgasforma. Olyan, mint a callanetics es a joga otvozese. Egyfajta melyizomtorna, ami ugy mozgatja meg az izmokat, h nem izzadsz meg kozben, hanem kellemesen ellazulva tornaszol. En szeretem.
De ajanlatos elemenni tanfolyamra a dvd elott, h megtanuljad rendesen a gyakorlatokat es a legzest.
Hatfajosoknak kivalo!
Szia!
En Dunakeszin vettem az Auchanba.
Nem tudom, h az eredeti-e, de akcios volt es gondoltam 950 Ft-ot meger.
De az eredetit is meg lehet talalni a neten es postan el is kuldik, csak nagyon draga. Annyit nem adnek erte. 12.000 Ft korul van.
Nekem viszont nagyon tetszik ez is. En mar jartam regebben rendes tanfolyamra, igy megtanultam a legzest. Mert ez a lenyege az egesznek. Es mivel elegge derekfajos vagyok, ez a mozgasfajta nagyon tetszik.
(Ettol fuggetlenul azert mellette marad a bicikli es a konditerem is.)
Sziasztok!
Asszem elszurtam mindent. Es most kovezzetek meg! Egy honapig siman kibirtam edesseg nelkul. Es ma este jottek sogoromek es utolagos szilveszteri bulit tartottunk. Hoztak egy csomo sutit, csokoladet es megittuk a maradek pezsgot. En meg hiaba mondtam, h nekem ma viznapom volt, csak meg kellett kostolnom mindent.
Szerintem az egesz heti dietamat sutba vagta ez a mai este. En persze tudtam, h lelkiismeret furdalas lesz a vege, de mit tehettem? Egy kicsit azzal vigasztalom magam, h amikor elmentek meg most este tekertem egy orat a szobabiciklin.
Hogy lehettem ennyire buta? Miert csinal ilyeneket az ember,amikor tudja, h nem kellene? raadasul merlegeles elotti napon. Jaj! Szegyenlem magam nagyon. :(
Én reggel suliba megyek, de igyekszem haza megnézni a minuszod :)
Jó éjt!
Most mennem kell Csajok!
Sziasztok! Legyetek jok es tovabbi jo fogyast nektek!
Azt tudtatok, h a fogyas az ejszaka tortenik? Ezert kell a merlegre reggel allni. En holnap reggel fogok, bar lehet, h semmi ertelme nem lesz. Most vannak a nehez napjaim es ilyenkor mindig nehezebb vagyok a vizvisszatartas miatt. :(
Vagy az is lehet, h neked ez a fajta etkezes nem jon be. Mindenki masra eskuszik es en is sok mindent kiprobaltam, amig sajat magam kitapasztalatam a modszeremet, ami vegul is most mukodik.
Csinaltam atkins-t, Norbit es sulykontroltt is. Nem fogytam semmit. A 90 napossal 5 eve lemet 15 kilo, de mara visszajott mind kamatostul.
Vagy az is lehet, h annyira le van lassulva az anyagcsered a sok kulonbozo fogyokurak miatt, h tobb ido kell. Ilyenkor kitartonak es kovetkezetesnek kell lenni es a siker nem marad el.
A lenyeg, h ne hagy abba egy het utan, mondvan, h ugysem mukodik. Legalabb egy honapig csinald es ha nincs eredmeny,akkor lehet valtoztatni rajta. Vagy keresni egy szakembert, dietetikust es tole tanacsot kerni.
Vagy idejonni es panaszkodni.
Van akinek napok után mozdul lejjebb a mérleg. A spektrumon láttam fogyókurás családokat versengeni. Az egyik családnál a kisfiú hetekig keményen edzett és nem mozdult a mérleg. Nagyon el volt keseredve, de nem adta fel. Aztán az egyik heti mérlegelésnél 3 kiló ment le. Annyira boldog volt :)
Szóval nem szabad feladni :)
Egyel a reggeli tea melle egy zsomlet vagy egy csomag Gyori Edes reggeli kekszet.
Lehe, keves a szenhidrat beviteled.
Mert az sem jo, ha keveset eszunk. De szigoruan csak reggelire lehet a zsomlet ennni!!
További ajánlott fórumok:
- 0,5 dl az ugye fél liter? Tudom hülye kérdés, de teljesen elbizonytalanodtam, mert a recept ennyit ír, de szerintem az irtó sok hozzá!
- 3 hós a babám. Tudom, hogy csak 4 hós kortól lehet elkezdeni a hozzátáplálást, de mégis mikor? És mivel?
- Nem tudom hogy is fogjak hozzá....
- Hogyan tudom kiírtani a darázsfészket? Kecskedarazsak költöztek hozzánk:-(
- Hogyan tudom kitörölni a hozzászólásomat?
- Társadalomismeret a választott tantárgyam. A mediációt választottam mint projekt munkát, de nem tudom hol találok hozzá anyagot?