Tudom, hogy fogynom kell, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá. (beszélgetés)
Szerintem meg kell, hogy legyen az eredménye, legalábbis hosszabb távon, hogy csak gyümit eszem 3 után. (Korábban még este 8-9 körül is kajáltam nem épp könnyű dolgokat, aztán alvás)
Én is bízom a szombati mérlegelésben?
Korabban en is keveset ittam. Most mar valamivel jobb a helyzet, mert kb. 2 liter szensavmentes vizet megiszom es kozben egy-egy bogre teat is.
Sajnos a munkahelyen kapunk ingyen kartyat a kave automatahoz, igy az is kavezik, aki nem akar. A teat meg csak cukrosan adja.
Ezert en most odaadtam kollegaimnak a kartyamat es bevittem egy teafozot. Ha valaki kavezni hiv, akkor en teat iszom.
Es kirakom az asztalomra a 1.5 l-es vizemet es minden oraban megiszok egy jo nagy poharral. Akkor is, ha nem vagyok epp szomjas. Kell valamilyen rendszer, mert kulonben en is elfelejtenek inni. De erzem is, hogy jobban vagyok tole.
A kajaldaban is ma csak levest ettem, mert valamilyen iszonyatos csulok porkolt volt es ahhoz nem volt kedvem. Szoval jol alakul a mai napom is. Remelem, szombaton a merleg is kedves lesz hozzam!
Sziasztok!
Nálunk boldokháza van. Nagyon elfáradtam reggel 7óta megállás nélkül melozom. De nem sokára megyek haza. Viszont holnap reggel 6tól már újra melo van.
Szóval a mai nap eddig egész jó, bár időm sem volt arra, hogy bűnözzek:)
Még fél óra és megyek haza ez az egy dolog tartja bennem a lelket. Nektek is sok kitartást a mai naphoz (is).
Ha még nem untatlak titeket, akkor én is leírom a motivációmat.
8 éve vagyok a párommal, amikor megismert 56 kg voltam. A középiskolai rendszeres torna mellett otthon is tornáztam és suliba is biciklivel jártam. Aztán ide kerültem fősulira, nem volt kötelező tesi, meg tény, hogy kicsit elhanyagoltam magam, mert a páromtól megkaptam, ami akkor nagyon jólesett: Nekem így vagy jó, ahogy vagy. Szóval nem könnyített a helyzeten. Közben tanultam meg főzni, és az esti órák utáni nagy kajálások meg a no sport megtette a hatást: az elmúlt 5 év +12kg
Nekem inkább a folyadékbevitellel van problémám. Sokkal többet kellene innom.
Ja, hát meg a mozgás persze, amire időt kéne szakítanom.
Sziasztok!
Fogalmam sincs miért, de egész délelőtt nem jött be az oldal. Most látom, mennyit írtatok, és én is bíztatok mindenkit.
Egyelőre én is saját módszerrel próbálok fogyni, bár a Norbi felé hajlok. Reggelire és ebédre azt eszek, amit eddig (maximum kevesebbet), viszont 3 után már csak joghurtot vagy gyümölcsöket.
Ha nagyon éhes vagyok, akkor sem zabálok, mint eddig és sokkal többet fogyasztok halból, csirkemellből, párolt zöldségből.
Szia! Udvozollek kozottunk!
Marciusig sikerul, ha kitartasz. Mi itt leszunk es tamogatunk amiben csak tudunk.
Szia!
Nagyon szívesen leírom!
Ha érdekel,van naplóm is,abban is mindig leírom,hogy mit eszem,és tornázom aznap.Múlt héten döntöttem el,hogy változtatok,és próbálkozom az update-el! Csináljuk együtt!
Javaslom,ha meg akarod venni a könyveket,rendeld meg a www.alexandra.hu oldalról,ebben a könyváruházban minden könyvre min. 20% kedvezmény van,és a futár házhoz viszi neked.Nem kell rohangálnod utána.Én rengetegszer rendeltem már így könyvet!
Megvan: Norbi Titok 1.
Norbi:Minden,amit a fogyásról tudok (összefoglalva az 1. és 2. könyv)
Vallomás
-10kg/hó
2006-os zsebkönyv
En meg nem valasztottam modszert. Egyenlore sajat "talalmanyom" szerint kajalok. Meg mukodik.
A 90 napossal kacerkodom tovabbra is vagy a South Beach-el. E ketto kozul fogok donteni.
Ja. En is megyek kajalni. Itt toporognak mar a kollegaim az ajtoban es csak ram varnak.
Neked is!Jövök minden nap bíztatni!Most elmegyek ebédelni,de nemsokára visszatérek.
Egyébként az update mellett tettem le a voksom!
Megvannak a könyvek is,tudok róla mindent,ez a legszimpibb!
Lehet, ha zavarnek valakit, en is este csinalnam. De mi ketten vagyunk a ferjemmel. O is koran kel, mert 6-ra jar dolgozni. Amig zuhanyozik + borotvalkozik azalatt letudom a napi sportot. Lehet, h holnap nem lesz kedvem koran kelni. Ma volt.
Egyebkent pont tegnap mondta a ferjem, h mi lenne, ha beiratkoznank egy edzoterembe. Van is egy a kozelben. O ugyan nem akar fogyni, de amig o a sulyzokkal bajlodna, en mehetnek kardiora vagy valamilyen aerobikra. Utanna meg lehetne ulni a jackuzziban vagy a szaunaban.
Jol hangzik. Nem mondtam nemet az otletre.
Jaj, azok a franya hurkak!
Nekem tobb is van es sajnos ezek mar nem kis hurkacskak. De megmutatom orszag-vilagnak, hogy ugyis lefogyok es leszek en meg sovanyabb es csinosabb!
Szerintem mindenkinek annyira kell lefogynia, hogy o maga jol erezze magat a testeben. Az, hogy boldog akarsz lenni eleg nagy motivacio. Hat akkor hajra!!!
Én maradok az estinél.Hajnalban még alszik a család,nem akarom,hogy a szobabicikli,vagy futógép zakatolására ébredjenek!
Ma Réka háromról fogok hasazni!
Sajnos én a reggeli tornát nem tudom megoldani,mert akkor legalább fél 5-kor kellene kelnem!
Én is válaszolok arra a kérdésre,hogy miért akarok fogyni.A párom és magam miatt is. 7-es korom óta 48 kg voltam.Aztán 3 évvel ezelőtt kezdtek feljönni rám a kg-k,ami úgy gondolom nem is baj,de ez már sok.
Soha nem volt gondom azzal,hogy mit vegyek fel,nem kellett a strandon takargatnom magam.Most már bizony ott az a hurka.
Ezen akarok változtatni,hogy újra 100%-ig boldog lehessek!
Igen, irigyellek is ezerrel. Nagyon jol nezel ki.
Olyan gatyam nekem is van, amit te kinottel. Csak meg en azt hordom.:(
Sziasztok!
Ugy latom, mindenkienk a mozgassal ill. annak hianyaval van a gondja es a kitartassal.
Mozgasban nenm tudunk segiteni, azt sajnos mindenkinek maganak kell csinalni.
Akaratero nemleteben tudjuk tamogatni egymast.
Ha valakinel nagyon nagyon evesi rohamai lennenek, jojjon ide es irja le. Mar attol el kell, hogy muljon, hogy eleve leirja. Mert akkor jon a lelkiismeret furdalas, meg az, hogy nem igaz, hogy nincs erom megallni. De ha ez nem jonne, akkor mi majd ugyis meggyoznenk, hogy ninc sis szuksege arra, hogy a fel hutot bevagja.
Hat ezert vagyunk itt.
Tegnap egyebkent nagyon rossz volt. Mert megcsinaltam ugyan az altalam eloirt 45 perc biciiklizest, de csak nagyon keso este es nagyon rosszul ereztem magam kozben.
Ezert ma reggel egy oraval korabban keltem es mar tul vagyok rajta. Hihetelenul konnyeden es jokedvuen. Amig a ferjem a furdoszobaban szoszmotolt. Es olyan lendulettel mentem dolgozni, mintha nyaralni mentem volna. Ajanlani tudom mindenkinek, h reggel sportoljon, aki tud, igy napkozben nincs ra gond.
Szia!
Nekem is kb. 5-8kg-tól kellene megszabadulnom.Már 5-tel is boldog lennék! 166 cm és 61 kg vagyok.Sajnos én is ülőmunkát végzek másfél éve,és észre is veszem magamon.Pont a minap mondta a párom,hogy amikor 2 és fél évvel ezelőtt összeismerkedtünk,mennyivel vékonyabb voltam.(kb 54 kg)Nagyon rosszul esett,és bántott is,de tudom,hogy igaza van.Már múlt héten nekiálltam a tornának,na nem minden nap,de legalább valamit mozgok.Pedig van otthon futópad,szobabicikli,taposó és kismillió torna dvd,tehát nem lehet kifogás.De a lustaság mindig erősebb volt nálam.Meg az is a baj,hogy néha szó szerint falási rohamaim vannak.Ezen kell uralkodnom!Most a párom délutános,nem tudunk találkozni,így a mozgásra is több időm marad.Munkába bicajjal járok, napi 5 km összesen oda-vissza,és marad a fél óra kutyasétáltatás esténként.Tehát nagyon kevés.Tegnap megcsináltam a Réka 3 dvd-ről a popsi részt,és mondhatom, nagyon jól esett!Ma hasazni fogok!
Hajrá mindenkinek!Mozgásra fel!
További ajánlott fórumok:
- 0,5 dl az ugye fél liter? Tudom hülye kérdés, de teljesen elbizonytalanodtam, mert a recept ennyit ír, de szerintem az irtó sok hozzá!
- 3 hós a babám. Tudom, hogy csak 4 hós kortól lehet elkezdeni a hozzátáplálást, de mégis mikor? És mivel?
- Nem tudom hogy is fogjak hozzá....
- Hogyan tudom kiírtani a darázsfészket? Kecskedarazsak költöztek hozzánk:-(
- Hogyan tudom kitörölni a hozzászólásomat?
- Társadalomismeret a választott tantárgyam. A mediációt választottam mint projekt munkát, de nem tudom hol találok hozzá anyagot?