Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Tudom, hogy fogynom kell, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá. fórum

Tudom, hogy fogynom kell, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá. (beszélgetés)

2007. dec. 14. 14:34

Sziasztok, bár én "csak" 68 kg vagyok, de valahogy mégis nehéz leadnom azt a vágyott 10 kg-t.

Nálam az a baj, hogy 12 órázom, napközben nincs nagyon időm enni, este pedig kopog a szemem az éhségtől. Nyolc körül érek haza, vacsi, aztán alvás.

12. rika
2007. dec. 14. 14:32

Én norbizok és ma tartottam a születésnapomat.

Reggeli: norbi joghurt

Ebéd: hawaii sali

Vacsi: hawaii sali+husi

Sajna becsúszott egy kispogácsa és pár szem kisperec. A születésnap átka.

Teát ittam, light colat egy pohárral. Sajna keveset ittam érzem is, de most megyek haza és otthon pótolom.

2007. dec. 14. 14:27
Tartsunk ki! Megittam már másfél liter szénsavmentes vizet, reggeli tejeskávé+2 db teljes kiőrlésű keksz. eddig néhány mandarin. Most fogok ebédelni: csirkemell és saláta.
10. 6c91d15a46 (válaszként erre: 9. - Pedit72)
2007. dec. 14. 13:38

Udv Sorstars!

Egyutt konnyebb lesz.

Ma delelott gyumolcsot ettem es 100%-os gyumolcslevet es megittam 1 liter szensavmentes vizet. Mondanom sem kell, 5 percenkent jartam WC-re. Kollegaim kerdeztek is, h jol vagyok-e.

Most megyek es megnezem az ebed kinalatot a menzan.

Utanna haza es remelem legalabb 40 percig nem fogok leesni a biciklirol. En is nagyon elszant vagyok igy az elso napon.

9. pedit72 (válaszként erre: 1. - 6c91d15a46)
2007. dec. 14. 13:23
Szia én is beszállok a mókuskerékbe. 106kg vagyok én is. A kúrát hasonlóan szeretném megoldani mint te egyenlőre semmi kötöttség. Találtam jó aerobicot a neten, így itthon is tudok tornázni.Elliptikuson fél óra normál tempóban tévézés közben. Ennyi! most szabin vagyok és jó lenne ha sikerülne,segítsünk egymásnak, most nagyon elszánt vagyok.
8. 6c91d15a46 (válaszként erre: 4. - Rika)
2007. dec. 14. 13:17

Szia! En korabban 90 naposoztam. Ott is sok volt a gyumolcs es jol birtam.

De majd figyelem magam es ha nem erzem jol magam, akkor valtoztatok.

Nem drasztikus fogyokurat akarok, hanem szep lassan lefogyni.

32 evesen 106 kilonak lenni szornyu allapot! Nem is ertem, miert vartam eddig? De most kesz vagyok a valtozasra.

2007. dec. 14. 13:15

Sziasztok!

Orulok, hogy vannak tamogatim.

Eddig meg siman birom a delelotti gyumolcs evest. Bar ettem banant is, amiben ugye sok a CH. Az ebed meg csak most fog jonni. Pentek van es ilyenkor mindig valami teszta fele van a menzan. Munka utan meg raugrok a szobabiciklire otthon.

Huuu! Monokli! Te mar tiszta sovany vagy! Irigykedek. :)

2007. dec. 13. 20:52
Szia. Én is csatlakozom,most Norbizok.
5. 175c71a378 (válaszként erre: 1. - 6c91d15a46)
2007. dec. 13. 20:34

Én szivesen fogyózom veled :)

És igen agyban kell először eldönteni...

4. rika
2007. dec. 13. 20:19

szia!

Ilyesfajta étkezést én is kipróbáltam. Sok lett a gyomorsavam és állandóan éhes voltam. Arra készülj fel, hogy az első időben levert leszel és még a fejed is gyakran fájhat. Ahogy ezt olvasom nagyon meg fogod vonni magadtól a szénhidrátot. Szerintem a reggeli gyümölcs mellé egyél valami laktatót is. Mondjuk egy jó reggelt kekszet, vagy joghurtot, esetleg müzlit. Szerintem a gyümölcs magába kevés lesz.

Én az atkins-sel fogytam sokat pár éve, de most nagyon nem megy.

3. 6c91d15a46 (válaszként erre: 2. - Rika)
2007. dec. 13. 19:11

Szia!

Szivesen futnék, de ekkora sullyal nem kezdek neki. Szobabiciklizni fogok és van egy PILATES DVD-m, előszedem és leporolom.

Közben gondolkodtam erősen, mit is csináljak. Nagyvonalakban a terv a következő:

reggelire és délelőtt gyümölcs és friss gyümölcslé. Ebédelni rendesen fogok, de kisebb adagot, mint eddig és vacsira kefir, joghurt vagy felvágott. Ha mindez kevés lenne, akkor egy-egy gyümölcs jöhet kisétkezésként.

2003-ban a 90 napossal lefogytam 15 kilot. De akkor egyedül voltam, most meg a férjemnek is kell főzni.

Nagyvonalakban igy kezdem holnap. Majd meglátom, hogyan birom és ha valami nem jó, változtatok rajta.

Ezért is várom továbbra is a csatlakozókat és minden tanácsot szivesen fogadok.

2. rika
2007. dec. 13. 18:57

Szia!

Szerintem először találd ki, hogy milyen fogyókúrát akarsz csinálni. Mert hiába hagyod ki a vacsit, ha napközben mindent összeeszel. Itt nagyon sok jó kúra van. Ha bírod a kötöttséget akkor atkins, ha lazább kúra kell (amibe lehet édesség is) akkor mondjuk norbi, de a többi kúra is nagyon jó. Én most norbizom. Vagyis próbálkozom, mert jövőre esküvőm lesz.

Milyen mozgásra gondoltál?

2007. dec. 13. 18:06

Ma reggel 106 kilót mutatott a mérleg. Le kell fogynom. Rengetegszer elkezdtem már, de eddig még soha nem sikerült. Nem is tudom, hogyan fogjak hozzá. Azt mondják, a fogyókúra mentális kérdés is.

Társakat keresek, hogy támogassuk egymást.

Én holnap kezdem. Nem január elsején, nem karácsony után. Nem birok tovább várni. A módszert még nem tudom. Egyenlőre kihagyom a vacsorát és elkezdek mozogni valamit. Aztán majd együtt kiokoskodunk valamit. Remélem! Csatlakozik valaki?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook