Tisztasági betét..igen, vagy nem? (beszélgetés)
Egy időben én is használtam, amikor kicsit erősebb volt a folyásom, de nekem állandóan elcsúszott, sőt még a fenekembe is beleragadt.(Tanga bugyit használok)
Szóval én leszoktam róla, zavart, hogy sehogysem tudott a helyén maradni...
Ilyen kérdést még nem találtam itt a fórumban, úgyhogy én felteszem a kérdést, aztán meglátjuk, hogy mit tudunk összehozni ebben a kérdésben, témában. .
Nálunk szinte állandó és mindennapos vitatéma a tisztasági betét használata. Ahogy a reklámok is szajkózzák, biztonságot és frissességet ad, tiszta érzetet biztosít. De hogy vélekednek erről nők és férfiak külön-külön ? Én speciel szeretem, mert jobb tőle a közérzetem, használom is minden nap. DE :
Illúzióromboló (lehet)-e a tisztasági betét használata párunk előtt ? Esetleg adott pillanatban, hogy valami megbújik a fehérneműnkben ?
Ki használ, ki nem használ ? Milyen módon ? Kikerül e a fehérneműből együttlét előtt ?
Zavarja-e párunkat a tisztasági betét használata ???? Stb. Ezekre a kérdésekre szeretnék választ kapni elsősorban. Nők és bátor férfiak válaszát is várom. Köszönöm.
Bátran írja le mindenki, ki hogyan oldja meg ezt a kérdést. . . Köszönöm mégegyszer
Lányok, nem tudom, mit használtok, itt olvastam, hogy gyűrődik, meg ilyesmi, de én a Discreetet használom, és fehér bugyiban szinte nem is látszik, nem gyűrődik, és szerintem tök jó...
Mit használtok?
Én nem használok ilyet, mert zavar... Gyűrődik, elmozdul és nem szellőzik a bőr rendesen... Nem tudom elviselni...
A párom nem tudom mit szólna hozzá, mert a kísérletezgetés korában ő még nem létezett, de szerintem nem zavarná (menzikor is teljesértékű nőnek tekint a betét és tampon ellenére).
Hmm, akkor nálad ez nem lehet vitatéma :)
Én sem azért használom, mert vmi fertőzésem van, hanem csak tényleg a tisztaság érzete miatt.
Csak a párom nem szereti. Főleg az illatosat... :) :(
Igen.
És nincs vele semmi baj.
Ilyen kérdést még nem találtam itt a fórumban, úgyhogy én felteszem a kérdést, aztán meglátjuk, hogy mit tudunk összehozni ebben a kérdésben, témában..
Nálunk szinte állandó és mindennapos vitatéma a tisztasági betét használata. Ahogy a reklámok is szajkózzák,biztonságot és frissességet ad, tiszta érzetet biztosít. De hogy vélekednek erről nők és férfiak külön-külön ? Én speciel szeretem, mert jobb tőle a közérzetem, használom is minden nap.DE :
Illúzióromboló (lehet)-e a tisztasági betét használata párunk előtt ? Esetleg adott pillanatban, hogy valami megbújik a fehérneműnkben ?
Ki használ, ki nem használ ? Milyen módon ? Kikerül e a fehérneműből együttlét előtt ?
Zavarja-e párunkat a tisztasági betét használata ???? Stb. Ezekre a kérdésekre szeretnék választ kapni elsősorban. Nők és bátor férfiak válaszát is várom.Köszönöm.
Bátran írja le mindenki, ki hogyan oldja meg ezt a kérdést...Köszönöm mégegyszer
További ajánlott fórumok:
- Szobatisztaság - pofonegyszerű vagy folyamatos küzdelem?
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Mi legyen hamarabb? Szobatisztaság vagy leszokás a cumizásról?
- Intim lemosók és tisztasági betétek!
- Milyen tisztasági betétet használsz? Melyik a legjobb?
- Mit jelenthet peteeres utan 10 nappal, mensi elott 6 nappal egy vercsepp ( a tisztasagi beteten )?