Testbeszéd elemzése (beszélgetés)
Mit változtat, ha megfejted a testbeszédét? Te elhívnád randizni? Kötve hiszem, mert nem itt kérdezgetnél. Ő meg eddig sem hívott, mert ha tetszel neki, már megtette volna.
Tehát grimaszolgathattok tovább, nem lesz belőle semmi, ő nem mozdul rád, te meg nem mozdulsz rá. Ennyi. Sajnos mi nem tehetünk helyettetek semmit.
Nem jeleket kell megfejteni. MIT ÉRZEL? Hogy viselkedsz te vele?
A testbeszéd nagyon csalóka terület és könnyen félreértelmezheted a jeleket. Mondjuk ha veled beszél és beharapja az ajkát, akkor azt nem nagyon lehet félremagyarázni... Szóval vannak tuti jelek, de a többsége szitu - és ember - függő...
A grimaszolást akkor olvastam, amikor már elküldtem a hszt, előtte pedig nem írta.
Egyébként igen, a fórumindító annyira bizonytalan, hogy igen, letesztelném a helyében mások jelenlétében is. Nem ez lenne az első eset, hogy valaki azt gondolja, hogy a másik valamit akar, de az a másik egy csomó lánnyal ezt csinálja. Fiú jelenléte meg azért érdekes, hogy lássa, mennyire kezd a srác kicsit posszeszívebben viselkedni.
Ha ennyire figyelsz minden apró jelre,akkor képezd ki magad és olvasd el a könyvet!!!Nagyon jó!
És nem csak férfiaknál hasznosíthatod a "tanultakat".
Mosat azt kell végighallgatnunk hogy egy pasi miképp akar ágyba vinni?
Egyébként akár válaszolhatnál is, ha már mi koptatjuk a billentyűket...
Ez komoly? Hogy egy olyan pasiért, aki az arcodba hajolva grimaszol, odahívnád egy barátnődet, egy másik srácot is, letesztelve, az ő jelenlétükben is így viselkedik-e? :)
Szerintem ha már az arcába hajol, ha akar valamit, azt a tudomására hozza. Ha nem, akkor csak szórakozik, kifiguráz.
Én elhívnám egy barátnőmet, hogy lássam, hozzá is így áll, vagy csak veled ilyen, vagy egyáltalán, hogy mások jelenlétében hogy viselkedik veled, tetszel-e neki, vagy másokkal is ugyanúgy viselkedik. Ebből több dolgot megérthetnél. Vagy még abból is, ha egy másik fiú van ott, akivel beszélgettek.
Teszem azt, ha mindenki jelenlétében ilyen ingigazgatós, nézelődős, stb. akkor csak egyszerűen ilyen és nem biztos, hogy neked szól.
Jesszusom. Játszik. Flörtöl. Lesi milyen hatással van rád.
Hány éves vagy?