Terhességi tünetek pszichésen? (beszélgetés)
Szió
Csináltam egyet este, azt megtartottam reggelig, nem jött elő csík!
Csináltam hajnalban is, 3 körül, mert nem bírtam kivárni a reggelt, de semmi! Eltettem, 5kor még semmi, hátha délután...
Szia!
Megnézted még egyszer azt a tesztet? Tuti, hogy csak egy csíkos?
Köszönöm!
És szerinted 4 nap késést is tud az elme produkálni?
Létezhet:D
De ha nagyon bizonytalan vagy,akkor menj dokihoz,ő egyből megmondja,vagy segíthet,hogy teherbe essél:D.
medi-preg, vagy vmi ilyesmi a neve, és arra is 3 nap volt írva!
Létezhet, hogy 4 napja késik, negatív a teszt, de terhes vagyok?
szia!
Gabriell az már a 3 napos terhességet is kimutatja:D
Jó reggelt mindenkinek!
Bellydancer, nagyon sajnálom!
Negatív a reggeli teszt, 4. napja késik!
Szerintetek?
értem!
jó készülődést és további szép napot!
köszönök mindent :) adtál egy kis reményt :)
akkor Nektek sem volt könnyű...
nekünk ez a 11. hónap, remélem már közel a cél!
akárhogy is alakul most a helyzet, a remény él hogy tényleg sikerülhet, hisz végülis most is sikerült már csak nem biztos hogy velünk is tudott maradni...
mi 14 hónapot vártunk a mi kis csodánkra-NEKTEK IS SIKERÜLNI FOG!!!!
:)
köszönöm!
nekem is ezt mondta a dokim, hogy ha van ott valaki, akkor későbbi peteérésből lehet... és erre végülis van esély mert clostyt szedtem
hát nem tudom, majd kiderül, nem mreek nagyon reménykedni, nem szeretnék csalódni, de hátha velem is csoda történik mint Veled :)
nagyon szorítok neked
én rákérdeztem a dokinál ez miért lehetett azt mondta azért mert nem középidőkor termékenyültem meg hanem sokkal késöbb-talán te is így vagy
értem :( és sajnálom...
én a mensi előtt nem is csináltam tesztet, mert biztos voltam benne hogy meg fog jönni... a mensi 3. naoján teszteltem, amikor már szépen múlt el...
nem tudom mi lehet, de borzasztó ez a bizonytalanság...
kiráz a hideg...
én is nagyon görcsöltem... 1 napot késett és iszonyú görcsökkel jött meg, úgy éreztem hogy kiszakad mindenem... ez is gyanús volt, mert nem szokott sosem fájni...
és mennyi idő után lehetett látni a babát uh-n?
mert tegnap engem két doki nézett meg, az egyik sem látott semmit... a hüvelyi uh-n azt mondta a doki a nyhártyám is vékony... a másik doki hasi uh-t csinált, ő azt mondta nem úgy néz ki a nyhártyám mint aki most menstruált, olyan mintha fel lenne ázva... nem tudom ,enm nagyon merek reménykedni, félek nagyon a csalódástól...
Mondom tesztelj:D
De ne szomorkodj:(
én arra gondoltam hogy elment a baba...
és most van ez a jó kis bizonytalanság, ami szerintem még a Tiédnél is rosszabb :(((
Amúgy az az igazság, hogy a hányinger napról napra erősebb, tegnap a tojás szagától tudtam vola kifutni a világból, tegnapelőtt a Férjem gyümölcsös teájától fordult fel a gyomrom...
Ki tudja! :Đ
tényleg megjött rendesen a mensid úgy hogy babás voltél???
csak mert lehet hogy most velem is ez történt...
múlt hét szerdán mensiztem, pénteken meg lett egy halvány pozi tesztem, ami vasárnapra erősebb lett, de tegnap a doki az uh-n semmit sem látott...
További ajánlott fórumok:
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- Terhesség korai tünetek!? Kinek jelentkeztek nagyon korán?
- Hány hetesen lehet érezni az első tüneteket a terhességnél?
- Tünetek nélküli terhesség
- Mensi előtt 5 nappal lehetnek terhességi tünetek?
- Hogyan lehet megkülönböztetni a mensi előtti tüneteket egy esetleges terhesség első jeleitől?