Terhességi tünetek pszichésen? (beszélgetés)
Nem csináltam semmit!
Megtennéd, hogy leírod nekem?
Írtad, hogy csináljak ovu-tesztet jóslónak... Itt melyik eredméynből mire lehet következtetni?
Ha nem csináltál hőgörbét vagy ovu tesztet, akkor sehonnan.
Ha viszont még csak a 11. vagy 12. napon vagy, akkor nem biztos, hogy kimutatható a HCG. Leírjam a határokat a napokhoz?
hát, nem tudom!
akár 4-5 is!
A bevitt folyadék mennyisége befolyásolja a HCG mennyiségét, ezért magasabb a koncentrátum a reggeli pipiben.
Próbálj meg egy másik gyógyszertárat.
A gondolt tüszőrepitől hány napra vagy?
Hú, hát ezek nem túl jó kilátások!
1 év után jött össze a pici?
Tehat a ver surusege nem befolyasolja a hcg szintet?
Remelem csak koran van meg...
Mensi elott 1-2 nappal nekem mindig gorcsol a hasam! 5 napja kesik, de azon kivul, h tegnap este kemeny volt, semmi!
Hol lehet venni 10-es erzekenysegu tesztet? A gyogyszertarban az okos no azt mondta, csak egy fele van, es adott 2 25-oset...
Én, amikor nagyon akartam már a lányomat, képes voltam teljesen mentális alapon 3 hetet eltolni a menstruációmat, hányingerem volt, meg minden, és hetente vettem a teszteket, hogy hátha összejött, és utána sírdogáltam, amikor megjött.
Abban az évben, amikor tornázni kezdtünk a dolgon, az átlag 12 helyett csak 8 szor jött meg, és utána lettem terhes.
A hcg az ugye jelzi a terhességet,és ahogy haladsz előre a napokban ugy növekszik a szintje.Lehet babás vagy,csak még alacsony a szintje a HCG nek várj még:D
Ha meg nem bírod,menj dokihoz:D
Nalam mar csak a gyakori pisi van, de az nagyon!
Az jutott eszembe, hogy hcg szempontjabol szamit-e, hogy atlag 3l folyadekot iszom egy nap! Nem lehet, hogy ezert alacsonyabb a hcg-m?
Vagy ne kombinaljak? ;)
Nálam már az elejétől tünetek voltak!
Ájulás érzet,szédülés,hányinger,étel undor illetve megkívánás illatokra érzékenység,ami a mai napig is megmaradt:)
Mellfeszülés és nagyon fáradékony voltam illetve gyakran látogattam meg a mosdót!
Igen, sokszor kiderült már, hogy olyan, hogy lehetetlen, nem létezik! :)
Mennyit késett, mikor először pozitív lett a teszt?
Igazából nem görcsölök már a dolgon, kíváncsian várom, mi lesz velem! :)
Szorítok Neked! :Đ
Nekem 1 hónapot késett és mikor a dokihoz mentem 7 hetes voltam,2 pozitív teszt után!És az a doki császározott meg,aki azt mondta hogy soha nem lehet babám a pco szindrómám miatt:(
És tessék....._D
Én is drukkolok Neked nagyon!!!!!
Csak nyugi, ha Baba van nem teszel Neki jót az izgalommal!!! (könnyen beszélek, de majd már a 7végén én is bezsongok!)
Türelmes vagyok (viszonylag), de nagyon rossz, hogy nem tudom, mi van!
Átlag 2 naponta sztem tesztelni fogok, ha kedden sem jön meg, az már 10 nap, akkor már doki!
Én azért bizakodó vagyok! :)
Szerintem légy türelemmel, mert ha Baba van, akkor az már egy jó ideig úgyis a pocakodban lesz! :))
Ha végképp nem bírod, csinálj ovu-tesztet jóslónak. Állítólag, hamarabb kimutatja a Babót, mint a terhességi teszt, csak az a baj, hogy nem mindenkinek és nem minden esetben. Én még nem próbáltam, és az igazat megvallva, nem is nagyon hiszek benne. Na, de ki tudja?
Nem is tudtam, hogy 1,5 naponta duplázódik!
Semmi jele! Egyáltalán!
Ráadásul ami fura, h mensi előtt ki szoktak jönni az arcomon ilyen apró kus valamik! Most olyan tiszta a bőröm, h nem ismerek magamra!
Most azért nem változhatott az eredmény, mert a HCG másfél naponta duplázódik meg. A tegnapi teszted óta meg csak egy nap telt el. :))
Semmi jele a mensinek? :))
Este furán kemény volt a hasam, el is könyveltem magamban, hogy biztos meg fog jönni, de nem!
25-össel, igen mert van még 2 db.
Igen, reggel!
Nem bírtam ki...
Szia!
Negatív?
:(
További ajánlott fórumok:
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- Terhesség korai tünetek!? Kinek jelentkeztek nagyon korán?
- Hány hetesen lehet érezni az első tüneteket a terhességnél?
- Tünetek nélküli terhesség
- Mensi előtt 5 nappal lehetnek terhességi tünetek?
- Hogyan lehet megkülönböztetni a mensi előtti tüneteket egy esetleges terhesség első jeleitől?