Terhességi tünetek pszichésen? (beszélgetés)
Kifejezetten terhesvitamint nem!
Folsavat, B, C es E vitamint szedek 3 honapja! Ez meg 1heti adagom, ezt meg beszedem aztan veszek terhesvitamint!
Szerintetek normalis, h ugy erzem mindjart leszakad a derekam? Tok sokszor le kellett dolnom, ugy ereztem, nem birok allni!
Gratulálok!
Örülök, hogy neked nem kell abba a cipőben járnod, mint sokunknak. Igaz már nekem sem. Mi már befejeztük a babaprojekteket 1 ráadással.
:)
Az nem baj, ha nem produkálsz semmi tünetet, van aki ilyen szerencsés.
Ahogy telnek a napok, úgy lesz erősebb az a 2. csík is, majd meglátod! A legjobb, amit most tehetsz, hogy megnyugszol, sokat pihensz és sokat iszol!! Szedsz valami terhesvitamint?
Köszönöm, már az erőt ad, még ha egy kicsit fájdalmas is, hogy másnak sikerül!! :-D
Nagyon koszi! Meg azert picit felek! Szertnem latni azt az eros pozitivat is!
Nagyon jo es kedves embernek tunsz, kitartas!
Sok erot nektek, sikerulni fog, hidd el!
Szia!
GRATULÁLOK!!!!!! Még egy kicsit halkan, de nem véletlenül érezted, amit éreztél. Most már tényleg nyugodj meg, és pihenj sokat!!!
Nagyon szerencsésnek mondhatod Magad, hogy ilyen könnyen összejött ez a drága Baba. Problémamentes babavárást kívánok Neked és nagyon sok boldogságot!
Könnyű ezt mondani, de szerintem ne parázzatok.
Ki lőne le egy leendő anyucit?
Amúgy mindenkinek gratula, és egészséges babát kívánok.:-)
Nekem az alváson kívül a világon semmilyen tünetem nem volt amikor tényleg terhes lettem, viszont amíg csak akartam babát, addig mindig volt minden, amit leírnak vele kapcsolatban, pl. hányinger, mellfeszülés, stb.
És persze már 3 hetes terhesen ott terpesztettem az orvosnál, aki egy képet adott bizonyságul egy félcentis petezsákról, amit boldogan hazavittem, mire a férjem kérdezgette, hogy hol a gyerek, de nem bírtunk rájönni. Szóval megállapodtunk, hogy a hasamban.:-)
:)
En most meg jobban parazok, hogy megjon!
Valaki lőjön le!!
Na ja, akkor te csókos vagy! :D
Nekem nincs ismeretségem, csak bejelentkeztem a kórházba... kb 1 hetet tippeltem, de 2 lett... akkor jó... :)
Ez igy teljesen jo! Tul sokat meg ugysem tudna mondani!
En meg nem is hivom, nagybatyamhoz fogok jarni, majd egy het mulva racsorgok!
Nekem sincs semmi!
Csak a sok pisilés, és a nagyobb cici! Minden más megszűnt!
Sőt, este úgy fájt a derekam, hogy bitosra vettem, hogy reggelre megjön!
Különös...
Sziasztok!
Képzeljétek, pisiltem egy halvány pozitívat!
Mégsem vagyok teljesen őrült! :D
Csináltam egy tesztet kíváncsiságból... ott a halvány második csík... odanyomtam a férjem orra alá is, hogy nem-e csak az én szemem káprázik és ő is látja... kb 1 perc után már látható volt...
De még nem merek örülni, csinálok még másikat is reggel, bár lehet, addigra megjön... :(
Óvatos vagyok, mi tavaly május óta próbálkozunk és vagy 10 tesztet használtam el, nem merek még örülni... :(
További ajánlott fórumok:
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- Terhesség korai tünetek!? Kinek jelentkeztek nagyon korán?
- Hány hetesen lehet érezni az első tüneteket a terhességnél?
- Tünetek nélküli terhesség
- Mensi előtt 5 nappal lehetnek terhességi tünetek?
- Hogyan lehet megkülönböztetni a mensi előtti tüneteket egy esetleges terhesség első jeleitől?