Terhességi tünetek pszichésen? (beszélgetés)
találtam egy oldalt babasmamas.hu
A kalkulátorokon belül van olyan, hogy terhességi és ovulációs kalkulátor!
Nézzétek meg, elég átlátható!
Múlt hónapban 8 nap késés után csak barnáztam, tutti volt valami...
Igen, mondjuk mi szerencsések voltunk, mert azt csináltam, hogy hazaküldtem a páromat anyósékhoz pihenni, azután vettem egy olyan kütyüt 1000-ért a gyógyszertárban, és minden reggel beynálaztam, ez alapján lehetett sejteni, hogy mikor vagyok alkalmas, tehát a megfelelő időben utána utaztam, és összehoztuk.
De addig nagyon szar volt, mert ugye az ember lánya úgy képzeli, hogy nem kell 1-1,5 év egy teherbeeséshez, és egy idő után nem értettem, mi van már.
Közben kiderült, hogy kb. 4-5 napig vagyok képes rá, és pont akkor baromira semmi kedvem nem szokott lenni a kreáláshoz, szóval egyszerűen átugrottuk a lehetőséget.:-)
Nekem a cicijeim csak nagyobbak lettek, de nem érzékenyek! Én is középen érzem, és tegnap picit kemény volt a hasam!
Kíváncsi vagyok, hány napja késik?
Szia!
Mit csináljak? Már kivasaltam, kitakarítottam, adjatok valami ötletet, amivel lafoglalhatnám magam!
Szerencsére nem!
Én amúgy is csak 1/2 évig szedtem, de az is 4 éve volt!
Még mindig nincs semmi!
Se hasgörcs, se semmi...
Nem, 4 éve nem szedek!
Zokniba nyomtuk... :(
Fuoco!
Mielőtt elkezdtetek élestöltényekkel lőni, mivel védekeztetek? Szedtél gyógyszert?
Akkor még eszedbe se jusson, hogy valami nincs rendben, mert 1-1,5 év sikertelen év után szokták az orvosok javasolni a meddőségi intézeteket. Egy ciklusodból még semmire sem lehet következtetni. Szerintem, kezd el mérni a hődet, van egy jó oldal, azon nagyon szépen kirajzolódik. Ha esetleg még sohasem mérted a hődet, szívesen segítek, hogy hogyan értékeld az eredményeidet.
www.ciklus.hu
Meg az ovu-teszt is hasznos.
Hát ez elég rossz ráta!
Reméljük sikerül mindenkinek mihamarabb!
Mi csak most kezdtük júni végén!
Ez minden egészséges párra igaz, sajnos, a doki szerint.
Az orvosok csak találgatnak, de elméletileg semmi baj nincs. Mindkettőnket kivizsgáltak.
Én ma vagyok a 8. napon, de meg szoktam érezni, hogy sikerült-e. Az előző kettőnél is tudtam, hogy nem sikerült. A 10.-11. napon szoktam először megérezni, úgyhogy szerintem vasárnapra tuti tudni fogom. A nemvárt szerdán esedékes, de a megérzésem gyorsabb.
És Ti? Mióta próbálkoztok?
Húha! Ez mindenkire igaz? Vagy csak rátok?
És Nektek hétvégén derül ki, hogy sikerült-e?
És nem tudják az orvosok, mi a baj?
Minden ciklusban lehet a lombikkal ellentétben, szerencsére, de a 3. vagy 4. után pihenőt szoktak javasolni. Bár ez intézményfüggő.
10-15%. :((((
Akkor az viszont pozitív, hogy az esély egyre nagyobb! Inszeminációt ciklusonként csinálnak, vagy több időnek kell eltelnie 2 között?
Kicsi az esély?
Nem, csak már 4 éve szeretnénk Babát, és nem sikerül. Sokat olvastam róla, meg keresgéltem a neten. Tudod, a sikertelenség tehetetlenné tesz, és minél többet szeretnék megtudni, hátha tudok magunkon segíteni. Most már 1 éve meddőségibe járunk és volt 2 sikertelen inszeminációnk. Hátha ez a 3. sikeres lesz! Az a legszörnyűbb, hogy mind a ketten egészségesek vagyunk, természetes úton mégsem fogan meg a Babánk.
Na, de Neked ilyen problémáid nem lesznek, és csak a Lurkót játszik Veled! :-DD
Mindenesetre nem nyugodtam meg, az biztos!
Ha 1 héten belül nincs változás, akkor kérek hormonvizsgálatot!
Honnan értesz ehhez ennyire? EÜ-ben dolgozol?
Hát, tüszőrepitől 7 napig vándorol, 5 nap még, amíg befejeződik a beágyazódás. Tegyük fel, hogy 10-11 napja volt a tüszőrepid, akkor még nem fejeződött be a beágyazódás. A tüszőrepitől 12 nap szerintem mindenképpen kell, hogy termeljen a Baba igazán kimutatható HCG-t.
Nem akarlak egyáltalán befolyásolni, és nem is tudok válaszolni. Én megpróbálnék beszerezni egy 10-es erősségű tesztet és pipilnék holnap reggel. Ha maradsz a 25-ösnél, azzal szerintem csak 2-3 nap múlva próbálkozz. Ha addig sem jön meg, és a teszt is negatív, akkor menj orvoshoz, mert sajnos lehet hormonproblémád is.
De bízzunk benne, hogy Baba, csak még rejtőzködik az Anyukája elől! :-DD
26-27 naposak! Most vagyok a 31. napon, de semmi!
Nem tudom, lehet hogy 10-13 napja! De tényleg nem tudom... :(
Koszonom.
Es ezek a tuszorepitol szamitott x-edik napok?
Hát, szerintem ne csinálj, csak ha már nagyon nem bírod. Gondolom annak is pozitívnak kell lennie. Én csináltam régen ilyet, persze tüszőrepi miatt, és úgy emlékszem azon is 1 vagy 2 csík jön elő. Azt, hogy jósló-tesztnek lehet használni, azt én is csak hallottam.
HCG szintek:
9. nap: 17-119
10. nap: 17-147
11. nap: 33-220
12. nap: 33-429
13. nap: 70-750
14. nap: 111-1690
További ajánlott fórumok:
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- Terhesség korai tünetek!? Kinek jelentkeztek nagyon korán?
- Hány hetesen lehet érezni az első tüneteket a terhességnél?
- Tünetek nélküli terhesség
- Mensi előtt 5 nappal lehetnek terhességi tünetek?
- Hogyan lehet megkülönböztetni a mensi előtti tüneteket egy esetleges terhesség első jeleitől?