Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
Kedves Érdekes73!
Semmi ötletem nincs a fórumtémát illetően.
Ha okosat nem tudok mondani, akkor hülyeséget miért mondjak? Nem?
---------
De azért gondolkodtam a felvetésen...
Nem jó hírem van.
Egy 45 év körüli hölgynek egy olyan 45-55 körüli pár megtalálásának az esélye, akivel az elkövetkező 20-30-40 évben összekötheti az életét és mind testi, mind szellemi szinten pariban legyen az illetővel - annak roppant kicsi az esélye.
-----
És ez már nem személyiség kérdése, hanem ilyen összetételű, ilyen jellegű a társadalmunk.
...szerencse, mint a lottón.
Nyerési lehetőség 1: 43 949 268.
Vagyis 83.617363 évig kell randizni, hogy megtaláljuk a tökéletes férfit, ha egy pasi megismerésére csak egy percet szánunk.
Nem tudom, hogy nálad melyik ez a terület.
Nálam a ZENE.
----
Nálad van olyan, amelyik gondolkodás típus legjobban bejönne?
1 az 1-hez.
Szerintem ez jó arány.:)
A nő izzad a fal tövébe kuporog. Kétségbeesésében teljesen leblokkolva, a haját is már meg perzselték a lángnyelvek, körülötte a pokol hőséggel égő fa gerendák , próbál még segítségért kiáltani a hatalmas füst és tűzropogás közepette, amikor hirten az égő romok közül előkerül egy férfi aki megperzselve, de keresi a kiutat az égő pokolból. Amint megpillantja a nőt tudja, hogy már kettőjüket kell kimenteni. Felkarolja a nőt a földről érezvén hogy mindet erejét össze kell gyűjteni, adneralin még jobban felszökik benne. A sérülésekkel nem törődve neki feszül egy vörösen izzó gerendának, hogy félre taszítsa a menekűlésűk útjából, majd a nőt magához ragadja és úgy rohannak ki az égő házból..
..a férfi a kényelmes kocsijában ül, a piros lámpánál várakozva, a mobilját magához ragadja, két ujj mozdulatot téve rábök a nő képére.
Két ismeretlen személy kapcsolatát megalapozó összetalálkozásának két lehetőség.
Jó éjt!
Szia.
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Mi a véleményetek a társkereső profilomról?
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?
- Tényleg az átlagos, nem olyan sármos férfiaknak teljesen felesleges internetes társkereső oldalakra felmenni és előfizetni?