Tengerimalac a háztartásban - tapasztalatok, élmények? (beszélgetés)
na csajok isten hozott a forumon ha már hoxa össze vonta ;)vagy bár ki is...na ez a forum most feléled újra :)
isten hozott a forumon
Inkább a törpenyulakkal jönnek ki.
Bár hörivel nem próbáltam soha :)
az enyém sosem csinált ilyeneket, viszont hangos ujííí-val üdvözölt.
tipp: Ne adj neki vizet, ha zöldet is kap (uborka, alma, répa) mert felfúvódhat.
Én egyébként sosem adtam neki , viszont napi 3x kapott lédús dolgokat, és az is elég volt.
meg mondom őszintén,állatkereskedéseket sajnálom édesek stb..........
de nem vennék csak tenyésztőtől
mert nem beltenyészet stb....
észre vettem egy kis csomót malacon,de nem tudom mi lehet az,passz.......ma még nem néztem.....
kisebbik malacon :(((
hát inkább ott kéne fojtatni,mert sok malacos jön fel azt kéne újra éleszteni!!!
de ha nem ide is szívesen jövök:)
Olvastam a neten, hogy tudnak "popcornozni", azaz ugrálnak örömükbe és szaltókat meg 180fokos fordulatokat tesznek!
A tiétek csinált ilyet?
Nekem korábban volt 1 malacom, csak szegény kb. 1hónappal azután, hogy elhoztuk az állatkereskedésből meghalt :( Valószínűleg már betegen hoztuk el...
Úgyhogy nincs még sok tapasztalatok a malactartásban.
Az enyémek sajna már elpusztultak :(
Bizsu 6,5 évet élt. Imádtam :)
szia van már 2forum ilyen ha érdekkel,de most nem nagyon megy :(
nekem 2malacám van :)
Sziasztok!
Ma délután fogok venni malacot!
Minden tapasztalat, érdekesség, ötlet érdekel róluk!
Aztán beszélgethetünk arról is, hogy ki mit csinál/csinált a malacával ma! :)
PEPE csutkaalom 5 l
PROVERAndevú nagydíjas, környezetbarát terméke. Kukoricacsutkából készült álomalom, a kis rágcsálóknak és cicáknak a kukoricaföldek illatával. hát mi 650 vesszük,de itt van közel CBA-ban 100ft drágább mint máshol ,de jó!
sziasztok
picit megfázott pulyki malac de anya már ápolja,finci a kisebbiknek megint a szája de nem vészes :(
tetem fel képet malacokról,meg videót is :) malacnaplómba.
jó ez a csutka alom,anya azt mondta kitapasztaltuk bevált!
Szia Csilla!Én is régen jártam itt!Az enyéim is jól vannak hála istennek.Marcinak pár nap alatt meggyógyult a szeme.
Nincs mit!Remélem jól vagytok!:-)Puszi Nektek és a maliknak is!:-)
Sziasztok
lenne egy kérésem, csak ugy kíváncsi vagyok:
MILYEN IDŐKÖZÖNKÉNT takarítod a malackákat?/fojtasd ok?koppizd rakd be írta alá úgy mint én/
cicaanya:2napont!
sziasztok
ere is rég jártam,köcce reni a képet :)néha gondolsz ránk,pusssssssz érte:)
jól van ,már alig várom jobb idő legyen és megfürdessem őket :)
Látom senkinek sincs semmi ötlete,tapasztalata.
Ma elviszem dokihoz mert szegénykémnek nagyon össze van huzódva a szeme és tegnap óta szürke réteg van rajta.Alul pidig picit duzzadt.
Félek,nehogy megfázzon ut közben!
Sziasztok!Tanácsra lenne szükségem!
Az egyik malackámnak a jobb szeme össze van húzódva és váladékozik.Nem tudja valaki mitől lehet?
tegnap reggel óta.Este még semmi baja nem volt!
Borogatom kamillával,picit mintha javult volna.
ebbe a hidegbe nem merem dokhoz vinni mert még egy megfázás nem hiányzik!
Segitsetek!Hasonló tapasztalat volt valakinek???
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia:-),Sziasztok malacosok!:-) Remélem jobban van a malacka!Az enyémek jól vannak most hogy az egyiket külön raktam.De mivel egymás mellett van a két ketrec ha meglátják egymást már csattogtatják a fogukat.Tisztára megzakkantak!Együtt voltak 1,5 évig egy ketrecben és egyik pillanatról a másikra,nem birják egymást elviselni.Mitől lehet nem tudom!
Más.Az egyik ismerősöm malackájának egy golflabda méretű dudor van az oldalán nyár óta.Tisztára kiakadtam mert nem viszi dokihoz.Most a hidegre fogja.Jól van.Eszik,iszik és vidám.
sziasztok
anya talált egy csómót a nagyobbik malackán,és ki találta hogy körömvirágkrémet vazelinest tesz a szájába,1hét alatt a felére le ment !
ugy örülök neki :) :)
össze vesztek megint kismalacokat akarta egymástól :s pedig tesók és két fiú,anya gyorsan szagtalanított ketrec teljes tisztítás és abba hagyták ,de kisebbik bele harapott a másikba aztán egyforma hangon sírdogáltak és egymás mellet feküdtek.
szerintem tudják hogy testvérek !
azóta nyugi van meg össze bujnak :)
szia, gratulálok :)
ajánlom ezt az oldalt, bár lehet már ismered!!!
érdemes megnézni a fórumot is....
Sziasztok!
Ma reggelre megszülettek a malacom kicsinyei! (Számszerint 3.)
Kérdésem: mikor lehet kicserélni alattuk az almot, mert nem akarok hozzájuk érni, nehogy az anyuka megérezze rajtuk a szagomat, és eldobja őket magától!
Egyáltalán hogy csináljam? Mivel szedjem ki őket a ketrecből, és hova tegyem?
Az anyamalac alomcserekor a kanapén szokott mászkálni, vagy az előszobában, de a kicsiket nem szívesen tenném oda!
Én is szeretnék tengerimalacot, ti mibe tartjátok?
A ketrecet nem rágja?
További ajánlott fórumok:
- Milyen háztartási munkát végeztél legutoljára?
- Vegyi árú, háztartási papír áru, egyéb(pl seprű)
- Van valakinek tapasztalata Tesco márkájú háztartási gépekkel kapcsolatban? (Kávéfőző, mikró, ilyesmi)
- Használ/használt valaki a dízeles kocsijába háztartási olajat? Mik a tapasztalatok? Olyan, mint a bio dízel?
- Mik a tapasztalatok a "BEKO" mosógépekről, vagy más háztartási gépeikről?
- Mik a tapasztalatok a Russell Hobbs háztartási/konyhai gépekről?