Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Tejszínes Csokitorta recept

Tejszínes Csokitorta recept

A Tejszínes Csokitorta hozzávalói:
Hozzávalók
5 tojássárgája,
10 evőkanál kristálycukor,
5 evőkanál víz,
5 kanál étolaj,
Krém
4 dl tej,
1 csom. Vaníliás pudingpor,
6 evőkanál cukor,
3 evőkanál kakaópor,
4 evőkanál liszt,
5 dkg étcsoki felolvasztva,
2 db tojássárgája.
Ebből sűrű krémet főzünk, majd miután kihűlt, 15 dkg rámával elkeverjük.
Oldalára:Babapiskóta


A Tejszínes Csokitorta elkészítési módja:
Elkészítés
A hozzávalókat habosra keverjük, majd hozzáadunk 2 evőkanál kakaót, 8 evőkanál lisztet melyben 1/2 csomag sütőport elkevertünk és végül a tojások felvert habját melybe 1 evőkanál porcukrot tettünk.
Kikent, kerek tortaformába (26 átm.) öntjük és előmelegített sütőben 180 fokon tűpróbáig sütjük. Ha kihűlt kettévágjuk. A tortát megtöltjük a krémmel, az oldalát és a tetejét is bekenjük krémmel. Az oldalát körberakjuk babapiskótával. A tetejét tejszínhabbal díszítjük.



Kategória: Sütemények, édességek receptjei

A receptet beküldte: , 2007. aug. 16. 10:32
A tejszínes csokitorta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook