Téged idegesítenek a reklámok? (beszélgetés)
Azért azt sem kell figyelmen kívül hagyni, hogy a kereskedelmi csatornák ebből (is) tartják fenn magukat.
Azon már lehetne vitatkozni, hogy a közszolgálati televízióban legyenek-e, de aha jól tudom ott nem szakítják meg vele a műsort.
Igen.
Van valaki aki elhiszi hogy az élet olyan tökéletes valójában, mint azt a reklámokban mutatják?
Idegesít!
Azonnal átkapcsolok, de olyan rafináltak, hogy szinte egyszerre vannak reklámok a csatornákon.
Engem a reklámok többsége idegesít.Főleg,hogy hangosabbak mind a műsor,amit megszakít.
Azt sem bírom,mikor hülyének nézik az embert és hazugságot tálalnak.Pl. mikor az egyik hajfestéket bemutatják egy frissen festett hajon és azt állítják,hogy 2 hónap múlva is úgy néz majd ki.
Azért van egy-két aranyos vagy humoros reklám,ami tetszik! Pl. az auchanos hörcsögös.
nagyon aranyos a két kis jószág a macskával, most az a kedvencünk a párommal :DDDD O.....nos reklám :)
de idegesít akkor, ha már mindent megcsináltam, kiteregettem, mosdottam, stb, és még mindig legalább huszonötször látom ugyanazt :((((
További ajánlott fórumok:
- Miért idegesítenek az emberek? (Munkahely)
- Szerintetek miért van az egy párkapcsolatban, hogy ami még az elején nem idegesített vele kapcsolatban az az idő múlásával egyre jobban? :(
- Ti hogyan dolgozzátok fel a telefonon és személyesen zaklató ügynökök idegesítését?
- Úgy idegesítenek az emberek.....
- Nektek milyen a kapcsolat a testvéretekkel?Titeket is szokott idegesíteni?
- Téged mennyire befolyásolnak a tv-ben látott reklámok?