Te mit tennél?Adj véleményt! (beszélgetés)
Hú lányok, nagyon felpörögtetek!
Nézzük, mi történt. Héra néhány mondatban vázolta közelmúltját és a jelenét, ill. a problémáját. Ennyiből lehet valós képet kapni? Ugye, hogy nem. A hiányzó részleteket mindenki a saját erkölcsi felfogása, tapasztalatai, félelmei, indulatai alapján egészíti ki. Ezért mindannyiunk fejében másként áll össze a történet. Éppen ezért felesleges nagy vehemenciával, durvasággal ítélkezni a másik fölött, hiszen a valóságnak csak egy kis töredékét ismerjük, de illik tiszteletben tartani a másik embert, még akkor is, ha nem értünk vele egyet.
Megint csak helyeselni tudok,én is így nőttem fel!
A férjem jobban törődik a fiammal,mint a saját apja!
Egy fél pillanatra sem bántam meg,hogy akkor dönöttem és léptem!
Hárman voltunk testvérek.A szüleink pocsék házasságban éltek,örökös veszekedések,üvöltözések közepette nőttünk fel.Már rimánkodtunk ,hogy az anyu vigye végig a válást.De egyszer sem tette meg.Állítólag miértünk:)
Pocsék gyerekkorom volt.
Szóval mi lesz a DURVA?Az ,hogy esetleg a gyerekek szülei kiegyensúlyozott boldog életet fognak élni?Az ,hogy a férjnek is lesz esélye szerelemre?
Igazad van tényleg sajnálom őket,milyen gyerekkoruk lesz!
Szerintem nem csak erről van szó.A legtöbb ember úgy gondolja ,hogy a rossz házasság is jobb, mint a semmi.Ami ordináré baromság,szerintem.
Így amikor beleszeret valakibe,akkor jön csak rá ,milyennek kellene lennie egy igazi viszonynak férj és feleség közt.Megéli ,átéli azt a sok-sok jót ,amit adhat egy normális kapcsolat,amikor igazán szeretik.
Szerintem ez olyan embertelen, amikor a masikat elhajitjuk, hogy van masik, van jobb.
Ha valaki lezarja a tarsaval, es ugy kezd egy kapcsolatba, az azert mas.
Ebben igazad van.Nekem is furcsa az ,ha egy harmadik fél kell ahoz ,hogy rájöjjön az ember a dolgokra.
De ez van.Sokak élik meg így.
Ha egyszer úgy döntenél, hogy megteszed a nagy
" cserét ", tedd meg, és vállald a következményeket !!!!
Nagyon nehéz évek várnak rád , az életed valóban romokban hever ... csak az a kérdés , szeretted Te őszinte szerelemmel , valaha is gyermekeid apját???Szerintem még nem nőttél fel,önző vagy ... miért szültél 3 gyereket egyáltalán ???
Sajnálom azokat a gyerekeket magyon .... mi vár rájuk ?!?!!! Még belegondolni is DURVA !!!!!
Nem eri meg, de mindennek megvan a MODJA, hogy az hogyan emberseges a partnerrel szemben is es a csaladdal.
Lehet igy is, hogy a szerencsetlen ferjet porig alazza, mert az kuncsorog utana, vagy ugy is, hogy mikor elhidegultek es tudatosult benne, hogy o nem akar mar tenni a hazassagaert, kulon ment volna, lezarja a ferjevel, majd utana uj kapcsolatba kezd, de nem a szeretojevel teszi megalazotta a ferjet. Persze igy egyertelmuen kenyelmesebb, de.. .
:-DD
MARADJON ilyen házasságban az,akinek két anyja van!
Az hát,mi lennél?Ott kellett volna maradnod a férjed mellett és valahogy túlélni az életedet!:)))))
Sokan ezt teszik,mert ez az erkölcsi minimum!
Félreértessz.Én nem a megfelelés ellen vagyok,hanem az ellen,ha egy ember ezeknek áldozza az életét,a boldogságát.Ha simán minden oké,akkor semmi baj a szabályokkal.De nem mindenki ilyen szerencsés.
Aki mégis megfelelni akar,a maga rovására,akkor feláldozza magát a semmiért és ráadásul gyáva.Mert az érdekli,hogy mit szólnak majd a szomszédok,vagy jelen esetben a fórum.
Holott nem kell egy hét és az emberek leszarják ,hogy kivel mi esett meg,jöhet az új pletyka.....ő meg maradt egy boldogtalan szürke életben....megéri?
Az van a begyedben, hogy vannak emberek, akik a tarsadalmi es erkolcsi elvarasoknak megfeleloen elnek, gondolkodnak.
Ugy gondoltam, ha kiadod az irantu(n)k valo mergedet olyan formaban, hogy lekopsz, megkonyebbulsz :)))
Nyugodtan kopj le ezert. :))
Latom a begyedben van ez nagyon.