Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat? (beszélgetés)
:-D Priviben nem küldöd át?
Én is kőkeményen asszociáltam valamire... le is írtam, aztán inkább töröltem a választ... bittttos, ami nem bizonytalan. :oDD
Persze,ha nem akarsz ne írj róla...
Leírod mire gondolsz? Átlag feletti és alatti szertőn mit értesz?:)
olyan dolgok igen, amik engem is érintenek.. és nem elöszőr.. és ezt elég nehéz feldolgozni.. és itt nem konkrétan a megcsalásra gondolok csak..mindegy.
Nagyon nehéz ez....Ebben én mindig úgy láttam hogy mindenki "sérül"
Olyan dolgok amik téged is érintenek? Azért nehéz feldolgozni?
én voltam mindkét oldalon..
és neked fogalmad sincs arról milyen az én lelkületem...és mi történt az én életemben.. én nem fikáztam senkit csak a véleményem, és a tapasztalatom írtam le..
vannak átlagon felüli szeretők is, és vannak átlag alattiak is. Hogy ki hova tartozik-azt mindig a cselekedetei mutatja meg:)
ha ennyire érzékeny lenne a lelkületed-de nem az, akkor ezt le sem irtad volna:)
... ez így van, de nem én szoktam mondani! ... de hogy szeretőből soha nem lesz Szűz Mária, hiába is akarnánk így tetszelegni, ez bizony akkor is így van. :DD
A világ nem fekete és fehér-szoktad mondani:)
én is leállítottam sokáig, de amikor már untam, akkor meg sem hallgattam.. aztán sok minden beigazolódott..sőt olyan dolgok derültek ki..nem tudom, hogy valaha is fel fogom tudni dolgozni..
... és szerinted a más férjével kettyint, miután előző éjjel az asszonnyal tette a Drága ugyanezt.... az szint feletti? Nah neeeeeeeeeee....
Hát igen...csak ezen hármas felállások nem a korrektségről híresek...
"Igen ez lenne a korrekt"
Ez a korrekt.Sztem.
A másikak maguktól olyanok-nem szerepjátékból.
Szerepet a szint alattiak szoktak játszani:)
Igen ez lenne a korrekt.Mert ebből csakis a pasi szegénysége jön le...ezen probléma megoldása a pasinak abban a kapcsiban is kijön előbb utóbb:)
Ebben is lehet valami,de az ilyen pasiról végképp megvan a véleményem.Teljesen felesleges..és nem szép dolog kiadni más intim dolgait egy vad idegennek,egy olyanét akivel fél évtizedet mondjuk leélt...Ezt lehetne diszkréten is kezelni,bár szerintem ezt a szeretők is előhívják a pasiból...úgymond jobb azt hallani,hogy otthon egy sárkány várja,mint azt hogy normális a feleségem,csak már nincs az a tűz...
Én meg azt gondolom,hogy aki szereti a párját,miért ne lehetne mellette boldog? Miért ne ülhetnének magas lovon,ha a párjuk oda tette...?Ezeket nem lehet befolyásolni annyira,mert érzelmi alapúak.
Nos igen van benne valami,már csak azért is,mert ez az utálkozás,már akkor elkezdődik,amikor még a feleség,élettárs nem is tud a románcról..ERGO még nem lenne oka a külsős kapcsiban lévő hölgynek utálkozni.
... a másikak pedig csak megjátsszák, hogy nem szint alattiak.... egyébként mi a fenét keresnének más férje mellett? ;D
szerintem irigység-gyűlölet -frusztráltság miatt teszik azok a nők-akik ezt művelik.
Aztán vannak olyanok is, akik egy rossz szót sem szólnak a feleségre, mi több azonnal leállitják a pasit-ha netalán megpróbálna egyetln rossz szót is az asszonyra mondani:) nos, szerintem ők a normálisak.
Az előzőek, csak szint alattiak-nem többek.
Én is "magas lóról" estem .... :DD
Szerintem mert a pasi folyton szidja a feleségét a szeretőjének. Még ha jóindulatú is a csaj előbb-utóbb átragad.
magas lóról könnyű még nagyobbat esni!
általában az olyan hölgyek esnek nagyon pofára, akik baromira el vannak telve a saját kapcsolatukkal.. hogy minden milyen baromi happy.. ja, mert azt akarják látni.. aztán mikor van a pofára esés, akkor már nem huhognak..
tisztelet a kivételnek..
A saját cselekedeteiket próbálják igazolni vele... hogy ők milyen rendesek, szépek, kedvesek... és egy ilyen rendes embernek ez jár, nem otthon az a trampli házisárkány! :DDD
Sebaaaaaaaaaaaaaaaaj.... a fagyi mindig visszanyaaaaaaaaaaaaal! :DDD
Általában a szeretők miért utálkoznak a feleség,élettárs felé...?Elmondaná nekem valaki,őszintén?:-)
További ajánlott fórumok:
- Túlságosan felfújnám a dolgokat vagy igazam lenne?
- Túlságosan érzékeny vagyok, hogy magamra veszek dolgokat?
- A Teszvesz hirdeti, hogy 48 órán keresztül listázási díj nélkül tehetek fel dolgokat. Az csak a Teszveszre vonatkozik, vagy Vaterára is?
- Borsodban tudtok valakit, aki készpénzért felvásárol használt háztartási dolgokat? (gépek, bútorok, stb..) Válás, vagyonmegosztás miatt.
- Akik nem isznak vagy nem ihatnak koffeines dolgokat, miért?
- Megbántottam 1 kollégámat. Ha beállítanék hozzá megbeszélni a dolgokat, a még nagyobb haragját vívnám ki, vagy jól is elsülhet szerintetek?