Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Ket het mulva jon meg es akkor az uj ciklusban...
Köszi Provence!
Mikor kezdesz?
Karenam! Nagyon drukkolok! Nekem is a harmadik fet lesz nemsokara. Hajra! Ossze kell jonnie :-)
Köszi:)
3 naposak. Ez már a 3 FET, remélem végre sikerül!
Szia, de jó, szorítok.Végre valakinél történik valami. Hány naposakat kaptál vissza?
Sziasztok! 4 embriót olvasztottak, egy szétesett,hármat vissza kaptam. Egy teljesen ép. kettő kicsit sérült, de azt mondta a biológus, hogy náluk is van esély.
Vannak olyan vizsgalatok, amit ok meg tudtak csinalni, Db-ben nem, pl. a mini suction. Nagyon jo a biologus gardajuk es a labor (nekunk sokkal jobbak voltak itt a megtermekenyulesi rataink). A legujabb technikakkal, eredmenyekkel is tisztaban vannak (pl. D vitamin szures, IR), nekunk nagyon mas volt Db. utan. Marcius-aprilisi hozzaszolasaimat olvasd el, ha van idod, akkor kezdtunk Gyorben tavaly.
Hadd kérdezzem meg, milyen a győri kaáli, jó? Mert szeptemberben és októberben is megyünk FETre és ha nem sikerülnek akkor intézetet szeretnék váltani, már semmi nem kötne a BMChez, mert nem lesz több fagyi. Akár Győrbe is elmennénk csak sikerüljön. Bár még valaki irta hogy talán a Forgács jó itt Pesten, vagy márnem tudom, elvesztem az infók között.
Nekem is volt egy ilyen érzésem a tavalyi FET-nél, hogy nagyon soká tették be őket. nekem akkor nagyon hosszúak voltak a ciklusaim, de a 23. napot nagyon későnek találtam, hiába kértem, hogy előtte 2 nappal tegyék be őket, mert a 18. napon volt a tuszőrepedés... nekem se zavart be hétvége pedig... de már mindegy is igazából
Bocsi, meló miatt nem igazán tudtam jönni. Most költöztünk Pestre, innen közelebb lesz Győrbe menni, de tavaly Debrecenből járkáltunk. Autó kell mindeképpen, hajnali 3-kor indultunk, ha reggel 7.30-ra kellett menni vérvételre. Húzósnak hangzik, de a 3. alkalom után már megszoktuk. Költség szempontjából, mikor már megy a stimu, jobban jártunk volna, ha ott maradok a kollégiumban, mert nagyon sokba volt a benzin, de ezt nyilván előre nem tudtuk.
én sem értettem.pedig nem hétvége volt.a 17.nap szerda lett volna...na már mindegy.
Nem tudom. Nálunk , ha lehet, akkor pontosan akkor rakják őket vissza, ahogy természetesen lennének. Az nálam 14+3 lenne. Valószínű a 19. napig biztos jó az endometrium vastagsága, mert az 5 naposakat is akkor teszik vissza.Péntek csak a 15. nap. nálad nem tudom miért vártak ennyit. Hétvégére esett a 17. nap nálad is?
nekem a 19.napon volt és nem nagyon értettem ezt,miért ilyen későn????Mert nekem is 3 naposak voltak és ha tüszőrepedés a 14.napon van akkor hogy jön össze a 19.nap?Én későinek találtam.....
18. nap lesz, 3 naposak az embriók. Elvileg vasárnap kellene mennem, de akkor nem csinálnak se leszívást, se beültetést. Ma 16 mm -es volt a tüszőm és kb 10 mm az endometrium.
az hanyadik ciklusnapod lesz?Hány naposan voltak lefagyasztva?
Köszi:)
Hétfőn beültetés. Már nagyon várom.
nagyon bízom benne hogy sikerül ez a mostani.Úgy szeretnék már hallani valakit akinek fagyiból lett babája!!!!
Hát remélem köztük van az a baba is , aki velünk szeretne maradni ! 15-en voltak fagyasztva. a normál lombiknál 2-t kaptam vissza, az első FET-nél 3-at, a másodiknál 2-t. Most még van 3 db kettes és egy hármas csomagocskánk :) Először egy kettest fognak olvasztani, ha mind a kettő ép, akkor annyit kapok vissza, ha csak egy , akkor olvasztatok még egyet.
Hol laktok?Debrecenben?Hogyan tudjátok megoldani a Győrbe járkálást?Én is gondolkodom rajta....
Na, ezt jol osszekevertem, szoval Db-ben 3 picurt siman engednek friss ET-vel, Gyorben meg csak FET-el engedtek 3 babyt, frissel nekem ott 2-t engedtek, bocsi.
Pecsett hany picurit engednek vissza FET-tel? Nekunk mindket helyen 3 volt a maximum. Milyen jo, hogy 9 picurkatok van! Olyan ez, mint a lutri, biztos, hogy ott vannak kozottuk azok a kis dragak, akik meg fognak szuletni, csak ki kell varni, mig rajuk kerul a sor! :) Drukk neked!
Szia Sis! Én Pécsre a klinikára. Már a 4 . beültetésre készülök.
Koszi, en is mindenkinek drukkolok, de szemelyesen ismerek csajszit, akinek sikerult, pingvinbabyvel varandos, 4 hete van hatra a terhessegbol, nagy peldakep :D
Mi Debrecenben kezdtunk, ott 2 friss ET volt, 1 long es 1 short protokollal, aztan Gyorben 1 friss ET long protokollal, es Gyorben 1 FET, akkor 3 picurt melegitettek fel, mind felebredt. Volt AHA is, de nem lett babank. :(
Hogy volt-e valaha valami, elindult-e, nem tudom biztosan. Allitolag, ha nem jon meg progi mellett,akkor is elindul vmi, nekem ilyen egyszer volt, meg a FET utan volt 5-os Hcg-m, de szepen lecsokkent, nem lehet tudni,hogy elindult-e valami akkor. Ki hova jar kozuletek?
Szia Sis! Orulok, hogy erot gyujtottel a folytatasra. Neked, hogy aranylottak a friss es fagyis beultetesek? Nekem a kovetkezo a negyedik lesz, ebbol csak az elso volt friss. Meg soha semmi sem tortent. De most igy kezdek kicsit belesz#rni. Kb transzfer utan akarok nyaralni menni...:-) Nagyon drukkolok. Karena Neked is, de ez termeszetes :-)
Köszönöm !
Annyira reménykedtem, hogy neked és Provencenek sikerül.Őrülök,hogy nem adjátok fel.
Igen , nagyon gyorsan megy az idő. Január óta ez már a negyedik beültetésem lesz. ( még kilencen vannak )
De jó!!!Kezdődik újra?Hogy telik az idő!Szorítok neked.
Sziasztok! ma voltam uh-on 8. nap. Kedden újra megyek, akkor tudom meg, hogy mikor kapom vissza az embriókat.
Sziasztok lanyok! Tavaly nyaron irtam ide en is, akkor Gyorben volt FET-unk, sajnos nem sikerult. Most julius 3-an konzultacio, ujra (osszesen az 5. ET), utoljara probaljuk meg Gyorben, meg van 4 picurink fagyasztva, hatha sikerul.
Hogy vagytok? Gyogyulast kivanok a lelki sebekre, remelem testileg senkinel nincs baj...
További ajánlott fórumok: