Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Szia !
Nekem a 9. napon 8 mm volt, és azt mondta az orvos, hogy az jó, még van 8 nap a beültetésig, addig még nagyon sokat vastagodik.
Úgy látom szépen gyülekezünk.Lolo:ti hova jártok?Remény:te Tapolcára,ugye?Provence:én is kb.akkor kapom vissza őket,mint te.
Nekem azt mondta a doki,hogy tüszőrepedés után 4.nap ülteti be őket.Ezt nem értettem,mert amúgy 3 naposan lettek fagyasztva.Akkor nem a 3.napon kellene?Szerintetek????
Nekem 3 lett fagyasztva a tavaly szeptemberi lombikból és nem tudom még hogy hányat kérjek vissza,(mert tudom hogy mindhárom tökéletes lesz!)Leginkább 1 babát szeretnénk,de ha 2 lenne,hát az is jó.
Én holnap megyek vv-re meg UH-ra.
Köszönöm!
Én meg a fix tapadásért neked..:)
Megkérdezhetem,hogy a fagyasztott babáidból hányan ébredtek fel és hogy mennyi lett beültetve?
Ezerrel szorítok,neked nektek.:)
Hali, persze minden ok. Pénteken megvolt a visszaültetés, most pedig várunk, de jó, mert szinte elfeledkezem az egészről, úgy megnyugodtam hogy túl vagyok rajta. Fájdogál a hasam, meg a derekam de ez bármi lehet.
Nekem csak tüszőrepesztőt adtak, hogy pontosan ki tudják számolni a visszaültetés napját. Most meg progeszteront, de ez szokásos. Aznap olvasztották fel őket, mondták is hogy nem szokták előbb, bár én jobban örültem volna ha a 3 naposokból várnak és blasztók lesznek, mert 3.napon is még szelektálódnak.De nem, ha 3.napon fagyasztottak, 3. napon is ültetnek vissza.
Igen.
2009 ből maradt meg 3 babám őket kapom vissza csütörtökön mikor felébrednek (mert fel kell ébredniük :) )
Nekem mivel nincs spontán ciklus és pete érés gondolom ezért ez az eljárás.
Drukkolok neked is.:)
Ezek szerint te pedig a jövőhéten mész beültetésre??
Egyreszt annak kell injekcio (tuszorepeszto), akinek hagyjak, hogy legyen peteerese a fagyis ciklusban, a masik meg, hogy valaki a progeszteront injekcioban kapja.
En 6mg osztrogent kapok a harmadik naptol igy nem lesz peteeresem es csak a mnyh t kell figyelni, penteken megyek uhra es vervetelre. Remeny! Ezek szerint Neked most lesz a beultetes?
Én a FET -hez első körbe Norcolutot kaptam 2*2,aztán a mensi 3.napjától Estrofem 2mg napi 2*1 most pedig hétfőn kezdtem el az Untrogestan gyöngyöt napi 2*2.
Mivel PCO szindromás vagyok,nincs ciklusom és nincs spontán peteérésem sem.
Én úgy tudom hogy a csütörtöki beültetés után az Estrofemet kell majd tovább szednem és ugye az Untrogestán az első 10-12 hétben.
Injekcióról én speciel nem tudok.
nem tudom mikor ébresztik fel,szerintem ez is változó intézetenként...itt a fórumon olvastam többször is hogy aznap ébresztik fel,de volt egyszer valaki,aki azt írta hogy napokkal hamarabb..én nem kérdeztem meg a dokimat,nekünk is ebben a ciklsban lesz.Te kaptál valami gyógyszert a FET-es ciklusban?Nekem Estrofem-et kell szednem az 5.cn-től.eLVILEG MAJd lesz egy tüszőrepesztő injekció és ovu utáni 4.napon kapom vissza(3.naposan lettek fagyasztva.)
Neked hogy van a menet?Neked most van peteérésed?
Sziaszzok!
Szeretnék én is becsatlakozni hozzátok.
Volt már egy lombikom 2009-ben amiből lett egy gyönyörű kisfiam.
Ám több okból is szeretnénk még egy vagy két gyermeket.:)
Elméletileg Csütörtökön lesz a FET-em ha a lefagyasztott 3 babám fel ébred.:)
Ti hogy tudjátok mikor keltik fel őket? Majd csak csütörtökön reggel vagy a beültetés elött már 1-2 nappal??
Volt itt olyan anyuka akinek FET-ból ikrei letettek??
Mindenkinek kitartást és sikeres kezelést kívánok.:)
:)
Annyira szeretném ha babaeső lenne ezen a fórumon.
Sorba mindenkienk!
GVJ,Karena,Provence...stb (bocsi akit nem írtam)
Mindenkinek kívánom hogy sikerüljön!
Szia !Nekem az első alkalommal hármat a másodikra kettőt ültetettek be. Sajnos egyik se sikerült.
Remélem neked rendben lesz minden! Hányasával vannak fagyasztva?
G-JV, ezek szerint egyutt nyomulunk. Nekem ma jott meg.
Tornom en az utat szivesen Karena, barcsak...:-)
De aranyos vagy:)
Remélem hamarosan neked is lesz végre pocaklakód!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata sérvműtét utáni háló beültetéséről?
- Ismeri valaki a Volom Dentált vagy a Czinkóczky fogászatot? Lehet, hogy beültetésre is szükségem lesz, írnátok tapasztalatot ezekről?