Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Nekem 3 éves múlt a kislányom. Most kezdjük az ovit, persze ő nem akar menni.
Te akkor már nagyon jó uton haladsz!!! Szorítok. Biztos sikerülni fog.
Nem a sikeres terhességem nem fagyasztott volt.....
Már elkezdtem a gonapeptyl injekciót 10. kapom a többit valószínű 18-24 között meglesz a leszívás....
Akkor ha 27.számolod akkor még nem sokat késik vagy nem is késik akkor várj még de ha nem vagy benne biztos beszélj dokival mindenképp:)
Neked lányod fiad kid van??
Én Pestre a BMC járok ...
Mióta nem jön meg voltak hosszú ciklusaid ha nem vagy benne biztos hívd fel a dokid lehet rá segít valahogy bár nem tudom mióta késik.....nem lehet baba???
Nos én is valahogy így 2005-2006-2007-ben volt 2 stumilálásom 5.beültetésem 5.beültetésre sikerült a lányom aki most 4,5 éves...most július 18.volt egy fagyasztott balsztocita 2007-ből ez 6.beültetés volt sikerült a beültetés de 3. héten csökkenni kezdett a hcg és elment a baba...most kezdtem a 3.stimulálást hosszú long protokollom van .....
Te hová jársz??
Köszi! Nekem ez a 4. beültetésem lesz. 4 éve elsőre sikerült, aztán most márciusba mentünk vissza 1 fagyasztottért,ami sajnos nem sikerült, aztán júliusba volt teljes lombikom, aminek a hcg-je 339 volt, de mire vissza mentem uh-ra, arra elvetéltem. Most van 3 lefagyasztva ebben bízom nagyon.
Nálad mi újság?
Köszi:)
Ez már a negyedik FET.
köszi:)
11-13. napon
:-DD
++++++++++++++
Nagyon drukkolok:))
++++++++++++++++++++
1.-2. nem sikerült el sem indult
3.-4 beültetés sikeres volt de elhalt 8-9 hetesen
5. beültetésből van egy 5 éves kislányunk....
amit most vissza helyeztek ő maradt egyedül 2OO7.ből....
Mi ez amit kiszámoltál???
a 9 napos vérvétel fél nyolc körül volt a 15 napos nyolc körül...
További ajánlott fórumok:
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata sérvműtét utáni háló beültetéséről?
- Ismeri valaki a Volom Dentált vagy a Czinkóczky fogászatot? Lehet, hogy beültetésre is szükségem lesz, írnátok tapasztalatot ezekről?