Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Na hat ezt megint bebuktuk...
Jovo heten megyek dokihoz.
Elegge hasonlo a lelkivilagnk most...
En a multkor oltam igy, hogymasnap mar orvosokhoz jelentkeztem be. Most gy vayok vele, hogy az alapdolgokat kivizsgaltam, van meg mindig ot fagyi, nagyonjo helyzetben vagyok, azt hiszem. Ezekkel meg megprobalkozunk, azt is tudni kell, hogy hiaba gyonyoru egy nyolc sejtes, de belul a kromoszomaklehetnek rosszak, sot 60-70% ban egyszeruen nem megfelelo a pre embrio es ezert nem agayzodik be, vagyis termeszetes szelekcio tortenik, az, hogy mikor kapsz vissza olyanokat amik jok, az total lotto jatek. Nagyon nehez, mert nagyon kielezett a helyzet... Eszmeletlen turlem kell hozza.
Szoval csinaljmeg vizsgalatokat persze, de en arra nem szamitok most hogy valami olyan bajom van ami mondjuk 100 lombikosbol egyet erint. Ebbe most elfaradtam, annyi gond lehet, mindig talalnak valami ujdolgot... Majd ha friss ciklust kell csinalni, akkor elotte meg atgondolom mit lehetne. Enma mar be is jelentkeze a nogyogyimhoz, o azt mondta nem tud kiirni vizsgalatokra, amig nem volt 3 sikertelen beultetes, hat ez ugy tunik meg van ugyhogy remelem itt beindul a gepezet, mert ha o kuld vizsgalatokra akkor oke, csak en magamtol nem tudom eldonteni, hogy mit kene meg, erted
Voltunk genetikain ahol a folsav felszivodast, trombozis gyanut nezik, aztan elmentem immunologiara, az most nagyon divatos... Mondjuk inkabb habitualis veteloknel, ott megcsinaltam az alap meddossegi vizsgalatokat,semmi. A laboratorium kft honlpjanvan ilyen csomag. Neked hanyadik beultetes is volt, bocs, de olyan sok a forumozo.
Detto, nem is jottem hamrabb, mert nincs hir. Reszemrol ezt elkonyveltem. Gyogyszet azert folytatom pentekig de nem vagyok hajlando bemagyarazni magamnak, hogy meg sikerulhet e aztan penteken megint hatalmasat bukni. Regel ket oran kersztul elegge kivoltam, fizikailag is. Turelem kell ide, a banatba, nagyon sok...
Nagyon sajnlom.... Nem is mondom neked, amit ilyenkor a tobbseg szokott es ne haragudj meg ezert, hogy jajj meg sikeulhet... Mert az elmult ket alkalommal, gyozkodtem magam en is de nem fordult a kocka. Nem ezen mulik. Tok apatikus voltam most, nem gondoltam skat ra, nem magyaraztam be semmi tunetet es megis itt tartok, hat ez van. Valoszinuleg a kovetkezot marcsak ugy kotelessegbol csinalom zero elvarassal, akkor meg jonnek a pszichomukik, hogy uristen nem lehet ugy csinalni, hogy nem szeretnem (amugy nm ez a helyzet, persze hogy szeretnem, cak lemondok rola), de kapjak be, hat most ilyen a lelkiallapotom. Azt hiszem ertheto, excuse me... Olellek, Eszter
nekem nagyon lassan telik az idő!nekem a mellem egyáltalán nem érzékeny.Tegnap eléggé feszengett a hasam,már azt hittem hogy megjön,annyira.Én ma megyek még először levegőre,eddig nem mertem lesétálni a 2.emeletről.
Ma reggel csináltam egy tesztet,de persze semmi értelme,mert ugye Ovitrelle-t szúrok 2 naponta.Kíváncsi voltam mennyire látszik.
Ooo, basszus sajnalom... Remelem nem adjak fel.
Egesz turheto iramban megy az ido. De hogy az en melleim megcsak epphogy oldalt erzekenyek egy kicsit az eleg erdekes. Ugyanaz a progeszteon adag. Semmi szurkalas, tegnap olomfaradtsag volt rajtam delutan, kiszaradt par orara a szam is, kicsit erdekes volt, de aztan elmult. Hat ennyi. Es Te hogy birod?
Haha... meselj. En meg nem tudok mi utan kutatni, mert tenyleg nincs semmi. Csodalkozom, hogy a cicim meg nem durrant be, multkor negy nappal a beulti utan kezdett erzekeny lenni, bar tok mindegy, mert az a progitol van, kemeny is volt, meg nagyobb es nekem leg kicsi szoval mindkette eszrevettuk :)
a kis szurkalasokra nem fokog adni, csak ha valami olyan lesz, hogy igy megallok, hogy huha, ezek nekem sima ciklusban is vannak.
ha ejszaka tobbet fogok pisilni jarni, na az lesz nalam az a pont, hogy elgondolkodok :), meg talan ha lesznek mensiszeru fajasok, mert az az elozo kettonel nem volt. Hetfon mar tesztelek. mar nem kell sokat kibirni. Holnap talalkozom egy baratnommel,akinek mult het szerdan volt otnaposan a beultetes, elmegyunk piacra, meg ebedelni. aztan csut, pentek. A hetvege meg sima ugy :) Hat igy.
További ajánlott fórumok:
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata sérvműtét utáni háló beültetéséről?
- Ismeri valaki a Volom Dentált vagy a Czinkóczky fogászatot? Lehet, hogy beültetésre is szükségem lesz, írnátok tapasztalatot ezekről?