Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Sziasztok !
Most Provence rajtad a sor. Remélem neked sikerül és utána én is követlek ! Szombatne ! Köszönöm , hogy
olvashatom a naplódat. Erőt ad.
G-VJ neked is nagyon szorítok, már elég sokat vissza olvastam a naplódat. Neked nagyon nagy esélyed van szerintem a sikerre. Remélem minél előbb kezdhetsz!
Sziasztok !
Sajnos megint nem sikerült ! A hcg 3,6 lett. Nem adom fel, de még nem tudom, hogy mikor folytatom, még 9 embriónk van. Csak ne lennék ennyi idős! Ma megkérdeztem a fagyis beültetés nem számít bele az öt támogatottba.
Karena:holnap vv lesz neked,ugye?Szorítok.Teszteltél esetleg azóta?
nekem ma már barnázás van,holnap gondolom már megjön,szóval szerdán megyek 3.napi vv-re.remélem jó lesz!
Karena: teszteltél???
Provence és G-VJ: Mennek a drukkok!!!!
Elvileg nekem is ezt mondták hogy a tüszőrepitől annyi napra adják vissza ahány napos az embrió!
De a doki így csinálta! Én nem kérdeztem miért,ő nem mondta! De a lényeg hogy így is sikerült.
A 10-es érzékenységű az ONE STEP volt itt rendeltem a vaterán!
A 25-ös wondfo márkájú azt is a vaterán vettem!
Aztán persze vettem clearblue-t és még sokfajtát.
A gyógyszertári 10-es teszt is halványabb lett mint a gyógyszertári 25-ös teszt! A gyógyszertáriak neve Predictor teszt volt.
Szia!
Nekem nem adtak nem adtak semmilyen gyógyszert nem kaptam! Spontán ciklusban kaptam vissza a az embriót!
A 18. ciklusnapon kaptam vissza a 6 napos embriót!
6naposan is lett fagyasztva így felengedés után egyből visszakaptam!
A 12.napon szúrtam a tüszőrepit így a 14.napon repedt meg amit éreztem is!!!
Nekem ET+4.napon szellemcsíkos volt a 10-es teszt!
ET+5.napon csináltam 10-est és 25-öst is!
A 10-es még mindig szellemcsíkos volt a 25-ös pedig egyértelmű pozitív!
További ajánlott fórumok:
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata sérvműtét utáni háló beültetéséről?
- Ismeri valaki a Volom Dentált vagy a Czinkóczky fogászatot? Lehet, hogy beültetésre is szükségem lesz, írnátok tapasztalatot ezekről?