Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Értem akkor pihenjetek kicsit es majd újult erővel bele vágtok:-)
Igen van egy 5,5 éves kislányom 5. Lombik beultetésre sikerült es most van egy 27 hetes pocaklakom ő a 8. beültetésre sikerült ...nekünk is hosszú rögös út volt Lídia elott 2 elhalás műtét lett a vége 12. hét után majd két sikeres terhesség ami magától elment a 5-6- héten mi ezt az utolsó 8. beültetés után abba hagytuk volna .....de most is voltak komplikációk 8 hetesen egy hasi műtétet kellet végre hajtani rajtam életet mentettek enyémet,babáét is azt mondták nem fogja a baba túl élni de itt van a kis drágám.
Szóval fel a fejjel es nézz előre sikerülni fog:-)))
Én szeretném mind a hármat, de nálunk nem ültetnek be hármat, max.2.Kell egy kis szünet, májusban mikor voltam az első beületésemen az egy majdnem terhesség volt.A 10. napi vérvételen 84 volt a hcg, meg volt a nagy öröm, és a 14.napi vérvételen már csak 15,5.Akkor sokkal jobban kiborultam mint most és úgy érzem én még ezt nem hevertem ki és még mindig nem engedtem el.Pedig szeretném, de sokat gondolok rá.Szeptemberben mehetnék újra, de sok volt nekem ez.aki nincs ebben benne az nem is tudja mennyire lelkileg megterhelő ez a dolog.Szóval arra gondoltunk kell egy kis szünet, szeretnék valamilyen gyógynövényes vagy aloe verás kúrát csinálni.Neked van családod?
Áááaa nem gondolnám nekem is mind mindig felébredt:-)))
Vissza kéred mind a 3-at???
Miért csak november,nem lehet előbb??
Én a Felvidéken lakom,Komáromtól 20km-re és Pozsonyba jártunk orvoshoz.Még van 3 drb blastociszta embriócskánk, bízom benne legalább 1 felébred.Állítólag azok nehezebben ébrednek a fagyasztásból.Majd meglátjuk novemberben.:)
Sajnálom.....:-(
Újból lombik vagy van még fagyasztott embrió?
Hová járatok?
Sírj,dühöng el kell engedni csak úgy mehetsz tovább:-)
Sajnos a vérből sem lett jobb eredményem. tegnap reggel a tesztet látván, úgy gondoltam, hogy erős leszek,nem fogok sírni, hogy nem jött össze, de amikor a telefonban hallottam a megmásíthatatlan igazságot, összetörtem.
Most jön a szünet, teljes testi és lelki megújulás és novemberben újra hajrá.Köszönöm, hogy gondoltál rám!
Egyébként nincs vérzésem még, nekem az utrogestantól nem jön meg, csak, ha abba hagytam a szedését, akkor 3-4 napjára jön meg.
Várom remelem jó hírekkel jössz:-)
Hát az nagyon nagy csoda lenne.de majd holnap 2 óra után megtudom.:)
Nincs vérzés??????
Figyi nem szeretnélek hiú remények be ringatni de volt olyan,hogy mentek 12-14. nap vérvétel de az aznap reggeli teszt negatív a vérvétel pedig pozitív 68-80 hcg.....
Köszönöm a biztatást!Ma végleg feladtam.12.nap a beültetéstől, a beülti napját nem számítom és a reggeli teszt is negatív lett, azért holnap elmegyünk vérvételre, hogy biztosat tudjunk és adunk magunknak egy kis szünetet.Novemberben vissza megyünk a 3 fagyi babánkért, mind blasztociszta állapotban van, remélem majd felébrednek.
Amíg nincs vérzés van remény:-)))
Nagyon sajnálom! Gyógyulj meg minnél hamarabb,töltődj fel, tudom ez nem könnyű és menni kell újra!Drukkolok!
Ma reggel teszteltem ET+10nap és negatív.Teljes nyugalomban vagyok,rengetegszer láttam már ilyet az elmúlt 4 évben.Szombattól érzem azt,ha megeszek valamit utánna hányingerem van,de más tünetem nincs.Azt hiszem ezt a gyógyszerek csinálják velem.
Sajnálom most pihenj kicsit dolgozd fel és ujra neki kell indulni sikerülni fog hidd el:-)))
Köszönöm,de sajnos ma reggelre megbetegedtem..Készen vagyok teljesen,nem tudom kezelni ezt a kudarcot.....
Nekem 17-én volt a fagyis beültetésem,szintén Egyetlenkét kaptam vissza.ET+9.nap teszt negativ,hétfőn vv.Nagyon bizakodom..
Elképzelhető,hogy korai volt. Vérvételre jövőhét csütörtökön megyek. Hétfőn tesztelek újra és csütörtökön meg majd kiderül,ha negativ lesz, szeptemberben vissza megyünk. Mèg van 3 blasztociszta lefagyasztva,remèlem felébrednek.
Szia! Szerintem is még korai volt. Nekem is fagyis beültetésem volt májusban és én is teszteltem a vérvétel előtt, ami negatív volt. A vérvételnél pedig volt hcg. Sok sikert!
Köszönöm a biztatást!azt hiszem reggel tesztelek.majd meglátjuk.
Nem jelent semmit ha nem érzel semmit mindenkinél minden terhesség más és más...nyugi amíg nincs vérzés van remény ...tesztelsz??mikor???
Egy babához elég egy kis drága:-))))
Drukkolok:-)
Sziasztok!Hát nem tudom jár-e még ide valaki, de ha igen szívesen csatlakoznék.Júl.19-én volt fagyasztott beületeésem.sajnos csak 1, mert a másik nem ébredt fel.3 sejtesen kaptam vissza, de nagyon el vagyok keseredve, mert nem érzek semmit, vagy még korai lenne?Az első IFV májusban volt.Akkor biologiai terhességem lett.Nagyon sírtam, mert a nagy öröm után lett a nagy bánat.Akkor minden terhességi tünettel rendelkeztem és most meg semmi.
eltűnt innen mindenki..Mi újság nálad?Mikor tesztelsz?
Koszi szepen. Benezek ide mindenkeppen :-)
Megy a drukk Neked is ezerrel!!Irj majd,mi volt!
Neeem. Latod en is csak vacillalok a kerdesen, hogy meg kell e varni hogy begyogyuljon vagy esetleg direkt jo, hogy seb van ott, mert akkor az uj ciklusban a nyalkahartya erosebb, jobb minosegubb lesz. Tudod ilyen karcolast direkt csinalnak mar, mert jok a statisztikak. Nekem is volt most, holnaputan lesz beultim, de nekem friss. Mindenkepp az orvosod tudja mi a jo :-) Drukkolok.
Azt mondta a dokim,megcsinálja,nem kell pihenőidő.Bizom az orvosomban és persze a sikerben is..Sok helyen olvastam,hogy jók az esélyek.Szerinted várnunk kéne?
Nem varnak meg par ciklust, hogy minden szepen begyogyuljon? Vagy direkt jo rogton beultetni? Azert megbolygattak a mehszovetet...
További ajánlott fórumok: