Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Tegnap megjött a szövettan,hálisten negativ.Szóval a menzire várunk,9. napon uh.Ja és köszi a drukkokat!!Szép napot mindenkinek!
70%-os a felebredesi arany. Nekem negy ciklus ugy volt, hogy elso naptol szajon szedtem osztrogent igy direkt nem lett peteeresem es cak a nyalkahartyat figyeltek, persze igy is kb ciklus kozepen tortent a beulti. Elotte par nappal utrot kezdtem es ez az osztrogen is maradt. Sajna nem sikerultek, de nalam volt bibi, az embriok mindig tokeletesek voltak.
Nekem 15-böl 12 tulelte, nem tapadtak meg sajnos, de nem a fagyasztas miatt. Szoritok, hogy sikerüljön.
Igen a fogyasztást túl élik - e tényleg változó nekem eddig összesen most durván számoltam nem emlékszem pontosan 5-7 fagyi babábol mind felébredt:-)))
Nem kell semmi hormon csak a repedések nézik:-)))
Drukkolunk:-)
Igen. Most vagyok 34 hetes kismami. :)
Köszi a választ.Megkérdezhetem,hogy sikerült-e?
Azt senki nem tudja megmondani, hogy a fagyibabád felébred e, még saccolgatni sem lehet, mert ez mindenkinél változó. Nekem 5 fagyim volt, abból kettő ébredt fel.
Fagyis beülti előtt nekem nem volt semmilyen gyógyszeres kezlés, kétszer volt uh, és amikor volt a peteérés, egy ovitrellét kaptam, és utána visszakaptam a bébiket. Utána csak a szokásos utrogestan jött.
Sziasztok!Azt hittem nincs itt senki..Előzmények:második lombikomnál elmaradt a beültetés,mert találtak egy polipot a méhnyálkahártyán,igy Egyetlenkénket fagyasztották.Pénteken hysteroval eltávolitották a polipot,szövettan eredmény kb.10 nap,2 hét.Ekkorra várható a menzim is,félek kimarad ez a ciklus.Doki azt mondta,megcsinálja a fagyibeültetést következő ciklusban,de a szövettan függvényében.Első kérdésem:mekkora az esély,hogy egyetlen fagyibabánk felébred?Második:kell-e a beültetés előtt bármilyen gyógyszeres kezelés már a ciklus első napjaiban vagy tényleg csak a 9. napon van uh és csak a peteérést figyelik??Ha igen,akkor jó időben lennénk..
Van itt még valaki?Rég volt az utsó bejegyzés..
Sajnálom. És van még fagyi? Vagy teljes új stimut kezdtek?
Nekem nem sikerült a fagyibaba.
Drukkolok! Nekem is fagyibaba van a pocakban!
Az jó ha szurkál a hasad az jelezheti a beágyazódást:-))
Sziasztok nekem 02.28 ültették vissza a 2 napos embriókat. Néha néha szurkál a jobb vagy bal oldalam.nagyon szeretném ha sikerülne.Mi a férjemmel 8 éve szeretnénk babát.
Nyugi történik bízz bennük:-)
Próbálj ne aggódni:-)
Bárcsak igazad lenne,az se érdekelne,ha mindkettő megmaradna,csak történne már vmi jó....
Igen volt amikor csak kis szurkolást éreztem ...de volt olyan amikor meg fajult pár mp.tartott majd abbahagyta.....nem tudom jol leírni de igen volt nekem is....:-)
Igen igen az olyan szuro,érzés vagy a has alja fele ilyen fájdalom igen igen....:-)))
Szóval ez lehet jó jel is:-))
De a beágyazodás járhat fájdalommal?Viszont jó reggelt:-)
Ez lehet jó jel is,mert a beagyazodasnal ilyeneket szoktak érezni szóval nyugi bízza bennük:-))
Jó reggelt:-)
Ma amikor telefonáltam,megfájdult a hasam az egyik oldalon,tartott pár másodpercig,nem volt durva,de azért éreztem,de felhúzott lábbal,már elmult...na gondolom ez sem a legjobb jel...inkább nem gondolok rá...majd kiderül..
További ajánlott fórumok: