Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? fórum

Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)

1150. mkacca2
2014. máj. 27. 13:38
Van olyan közületek, akinek HRT ciklusban volt a FET? Gonapeptylt kell szúrnom meg progynovát szedek. A lényeg, hogy nem érlelnek tüszőt csak a méhnyálkahártyát vastagítják meg. Ilyenkor mikor ültetik vissza az embriókat? 5 és 6 napos fagyasztott embrióim vannak.
1149. Rhehina
2014. máj. 20. 21:08
A fagyibabákat a ciklus hányadik napján szokták beültetni?
2014. máj. 17. 11:07
davider ne keres semmit a termeszet tudja hogy csinalja nem lehet erezni semmit. mikor kell tesztelned??
1147. davider (válaszként erre: 1146. - Kriszti 3)
2014. máj. 15. 08:32
Gratulálok vigyáz magatokra:-))))
1146. Kriszti 3
2014. máj. 13. 15:06
Sziasztok! Pozitív teszt Tapolcán is. Jövő kedden megyek megint ultrahangra akkor már talán látszik a petezsák is. A méhnyálkahártyám 17 mm.
1145. davider (válaszként erre: 1139. - Kriszti 3)
2014. máj. 13. 10:12

Van aki érez ezt azt van aki semmit meg is terhes ne gorcsolj ezen:-)))

Tünetek HA ÉRZI: beagyazodas környéken enyhe menszesz szeru gorcsoles,szurkalas,reggel megemelkedett hő,éjszaka verejtekezes,izzadás,mell feszules....van akinél mind,van akinél csak egy van akinél egy tünet sincs......

2014. máj. 13. 08:38
gratulalok!!!!!!!! vigyazz magadra
1143. Kriszti 3
2014. máj. 11. 13:08
Sziasztok!3 napos embriót kaptam vissza. Április 29 én volt a beültetés. Ma van a 13 napom és reggel csináltam egy tesztet és pozitív lett. Holnap megyek tesztre .
2014. máj. 4. 12:12

akkor 3 napos embrok voltak??

sok sikert neked!!!

1141. Kriszti 3
2014. máj. 4. 11:30
Szia! Egy 6 sejtest és egy 10 sejtest ültettek be. Nem mondták meg milyen minőségűek voltak. Estrofemt szedek 3x2 meg crinone gélt használok. Tegnap görcsölt a petefészkem. Magnéziumot szedetem be rá.
2014. máj. 4. 08:57

Nem is lehet semmit erezni KB az elkovetkzo 5-6 hetig.

Ne is tesztelj

Meg szoktak mondani milyen minosegit kaptok vissza ???

Most milyen gyogyszert hasznalsz?

1139. Kriszti 3
2014. máj. 3. 18:07
Sziasztok! Kedden volta a fagyasztott embrió beültetésem. A mai nap ágyazódik be De még nem érzek semmit sem. Ez jó jel ?
2014. máj. 1. 14:43
jajj nem 13 kg bar ugy volna 1-3 kg kozt,
2014. máj. 1. 14:42
engem mar utasitottak el most vartam fogyni nem igazan ment de azert lecsuszot -13 kg kozott. nekem oszinten mar vagy a 3-4 fagysi szezonom jon nem tudom nem szamolom bizakodok azt inkabb!!!!!!!!!!!!!!
1136. lhoney (válaszként erre: 1134. - Gyongyszemecske)
2014. máj. 1. 11:51
Sziasztok engem nem utasítottak el de ajánlotta a doki h ha fogynek pár kilót jobb lenne minden szempontból 85 kg voltam/vagyok
1135. karena
2014. máj. 1. 11:09
Nekem az elsö stimubol 1 normál és 5 fagyis beültetes volt. A stimu utani honapban mar lehetett menni a fagyibabakert, nekem a fagyis beültik elött nem neztek hormonokat, csak 9. napi uh volt. 2x nem volt peteeresem, de nem volt gond, snnyi hogy nem kellett a tüszörepesztö olyankor. Semmi gyogyszer nem volt csak az utrogestan es heti fel Ovitrelle a beülti utan. Nekem sajnos egyik se sikerült a 8 beültetesböl :( / meg volt 2 stimus is /
2014. máj. 1. 06:12

akkor ha elnezzem mindenki "oreg motoros" sajnos a lombik temaban.

valakit utasitottak el azzal hogy fogynia kell mielott elkezdik a kezelest vagy ezt magyaroszagon annyira nem veszik figyelembe a sulyt?

1133. davider (válaszként erre: 1126. - Gyongyszemecske)
2014. ápr. 30. 11:36
Én 8. lombik ön vagyok túl ebben volt fagyasztott beültetés is volt,hogy pihentek volt,hogy nem de az vált be mikor beulti után 3-5 nap pihi nem fekvés,mert lelassul a vérellátás de szinte semmit nem csináltam lakásban jöttem mentem ide feküdtem oda ültem majd 5. naptól,séta,semmi megerőltető ha volt kedvem főztem ha nem nem ...zuhanyzas,sok fehérje én port ittam,sok folyadék 3-5 liter,aspirin protekt segíti a veráramlast,megtapadast győri kaáliban rendszeresen adjak de ha van véralvadas probléma nem szedheto....BMC-be jártam......
1132. davider (válaszként erre: 1122. - Noémi&Pisti)
2014. ápr. 30. 11:32
Nagyon drukkolok:-)
1131. davider (válaszként erre: 1130. - Rhehina)
2014. ápr. 30. 11:30

Nekem,volt,hogy egymás után 2-3 fagyis beulti volt 3 hónapot kellett várni astimu után majd ha a fagyis nem sikerült havonta beultettek,én nem kaptam semmi gyógyszert csak esetleg tuszorepesztot mikor úgy jött ki....

Reggel ugyan úgy bemész majd beulti záró távozás...semmi extra....

1130. Rhehina (válaszként erre: 1122. - Noémi&Pisti)
2014. ápr. 29. 21:52

Neked a stimu után maradt annyi embriód, hogy abból 3 beültit is tudtak csinálni? Mennyi időközönként mnentél FET-re? Alkalmanként hányat kértél vissza? Mi volt a menete a beültiknek? Volt valami eltérés a két nem sikerült és a mostani sikerült programod között? Más gyógyszer, vitamin, ilyesmikre gondolok.

A 690 elég magas, lehet ikreid lesznek. :)

2014. ápr. 29. 10:14
Aaa nagyon kihalt mostansag a forum :) nem nagyon lesznek jelentkezok.
2014. ápr. 28. 20:02
koszonom hogy leirtad erdekes , azota valaki pozitiv teszttel???
2014. ápr. 26. 11:03

Nekem mar negyszer volt es ket fajta protokollt is probaltunk. Ketto elott volt ez az endo bemetszes. Nekem elegge fajt, eredmenye nem lett de az szaz masik ok miatt is volt. A tanulmanyok szerint noveli az eselyt.

Nekem akinek a ciklusa rendszeres, szabalyos. Az egyik protokoll az volt hogy ciklus elso napjan elkezdtem szedni osztrogen tablettat. Ez azt eredmenyezte, hogy nem volt peteeresem abban a ciklusban igy uh-n haromnaponta csak azt kovettek, hogy vastagszik a nyalkahartya szinten az osztrogen hatasara. Vevetelt is neztek ugy is ellenoriztek, hogy nincs ovum. Amikor elerte a megfelelo vastagsagot visszakaptam az embriot. Progeszteon kup ugyanannyi ment mint a lombikkora. Ugyanugy lehet tevekenykedni nem kell fekudni mint egy darab fa, ugyanaz az instrukcio errol mint lombikkor. Egy ismerosom az elso lombikjan semmi tanacsot nem kapott a soten ezert leszivas masnapjan ment dolgozni(irodai munka) es aztan beultetes delutanjan ugyancsak mar a munkaban volt. Ig erezte es persze ikrek figyelnek most a hasaban :D Szoval semmi megerolteto. Meg lehet bolondulni az otthon ulesben azt hiszem ilyenkor.Mndom ezt en aki mind a hat utan otthon volt, mert nem dolgozom...

A masik protokoll ugy volt, hogy akkor legyen termeszetes ciklusban a visszaulti. Vagy uhztak a 8. Naptol meg vevetel is volt, aztan amikor 20mm lett a dominans tuszo, akkor kaptam repesztot es aztan visszakaptam az embriot. Utrogesztan ment szokas szerint. Itt elindult picit a terhesseg es egyebkent is szimpibb igy az egesz. De orvosa valogatja hogy melyik modszerrel szimpatizal vagy mennyire rugalmas ha Te szeretned az egyiket jobban mint a masikat.

2014. ápr. 26. 10:21
elmeselnetek milyen folyamat a FET beultettese es valakinek csinaltak e endrio metcest???? a beultetes elott. milyen gyogyszereket kaptok, pihentek-e a 2 hetben .
2014. ápr. 26. 07:43
Persze. Csak ilyenkor az ember rogton rogton le akar vonni kovetkeztetest a hcg szintbol ;) Hat eleg sci-fi. Ugyanakkor es ezt most ne ertsd felre, csak biologiai szempontbol mondom, de meg egy blaszto is "csak" egy tobbsejtu kis mutyur, a sejtjei azonosak. Nekem durvabb a a seprmium fagyasztas mert azok mozognak is :D Egy csoda az biztos.
2014. ápr. 25. 08:18
5. napi volt. :) Ha 1, ha 2 akkor is nagyon fogok örülni!!! :D Nagyon nem bíztam pedig a fagyasztott beültetésben az elején... kicsit olyan hihetetlen az egész... nem? :) :) :)
2014. ápr. 24. 23:02
Szupeeer! ;) Drukkolok, hogy minden rendben menjen. Ha 3. napi beulti volt akkor az iker gyanus.
2014. ápr. 22. 12:38

Sziasztok!

Ápr. 4-én voltam a 4. beültetésen. 1 teljes lombik + 3 fagyasztott. Transzfer utáni 12. napon 690 volt a hcg-m!!! :) 8. naptól teszteltem halvány pozitívat! :) Május 6-án megyek ultrahangra, akkor fog kiderülni, hogy hol tapadtak meg, 1 vagy 2 baba van és hogy minden rendben van-e! :) Nagyon reménykedek! :) Nekem majdnem 1 évig voltak fagyasztva! :)

2014. ápr. 20. 19:54
Nekem lassan 2 éve vannak fagyiban a picikék....2 hónap múlva megyünk beültetésre.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook