Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Van aki érez ezt azt van aki semmit meg is terhes ne gorcsolj ezen:-)))
Tünetek HA ÉRZI: beagyazodas környéken enyhe menszesz szeru gorcsoles,szurkalas,reggel megemelkedett hő,éjszaka verejtekezes,izzadás,mell feszules....van akinél mind,van akinél csak egy van akinél egy tünet sincs......
akkor 3 napos embrok voltak??
sok sikert neked!!!
Nem is lehet semmit erezni KB az elkovetkzo 5-6 hetig.
Ne is tesztelj
Meg szoktak mondani milyen minosegit kaptok vissza ???
Most milyen gyogyszert hasznalsz?
akkor ha elnezzem mindenki "oreg motoros" sajnos a lombik temaban.
valakit utasitottak el azzal hogy fogynia kell mielott elkezdik a kezelest vagy ezt magyaroszagon annyira nem veszik figyelembe a sulyt?
Nekem,volt,hogy egymás után 2-3 fagyis beulti volt 3 hónapot kellett várni astimu után majd ha a fagyis nem sikerült havonta beultettek,én nem kaptam semmi gyógyszert csak esetleg tuszorepesztot mikor úgy jött ki....
Reggel ugyan úgy bemész majd beulti záró távozás...semmi extra....
Neked a stimu után maradt annyi embriód, hogy abból 3 beültit is tudtak csinálni? Mennyi időközönként mnentél FET-re? Alkalmanként hányat kértél vissza? Mi volt a menete a beültiknek? Volt valami eltérés a két nem sikerült és a mostani sikerült programod között? Más gyógyszer, vitamin, ilyesmikre gondolok.
A 690 elég magas, lehet ikreid lesznek. :)
Nekem mar negyszer volt es ket fajta protokollt is probaltunk. Ketto elott volt ez az endo bemetszes. Nekem elegge fajt, eredmenye nem lett de az szaz masik ok miatt is volt. A tanulmanyok szerint noveli az eselyt.
Nekem akinek a ciklusa rendszeres, szabalyos. Az egyik protokoll az volt hogy ciklus elso napjan elkezdtem szedni osztrogen tablettat. Ez azt eredmenyezte, hogy nem volt peteeresem abban a ciklusban igy uh-n haromnaponta csak azt kovettek, hogy vastagszik a nyalkahartya szinten az osztrogen hatasara. Vevetelt is neztek ugy is ellenoriztek, hogy nincs ovum. Amikor elerte a megfelelo vastagsagot visszakaptam az embriot. Progeszteon kup ugyanannyi ment mint a lombikkora. Ugyanugy lehet tevekenykedni nem kell fekudni mint egy darab fa, ugyanaz az instrukcio errol mint lombikkor. Egy ismerosom az elso lombikjan semmi tanacsot nem kapott a soten ezert leszivas masnapjan ment dolgozni(irodai munka) es aztan beultetes delutanjan ugyancsak mar a munkaban volt. Ig erezte es persze ikrek figyelnek most a hasaban :D Szoval semmi megerolteto. Meg lehet bolondulni az otthon ulesben azt hiszem ilyenkor.Mndom ezt en aki mind a hat utan otthon volt, mert nem dolgozom...
A masik protokoll ugy volt, hogy akkor legyen termeszetes ciklusban a visszaulti. Vagy uhztak a 8. Naptol meg vevetel is volt, aztan amikor 20mm lett a dominans tuszo, akkor kaptam repesztot es aztan visszakaptam az embriot. Utrogesztan ment szokas szerint. Itt elindult picit a terhesseg es egyebkent is szimpibb igy az egesz. De orvosa valogatja hogy melyik modszerrel szimpatizal vagy mennyire rugalmas ha Te szeretned az egyiket jobban mint a masikat.
Sziasztok!
Ápr. 4-én voltam a 4. beültetésen. 1 teljes lombik + 3 fagyasztott. Transzfer utáni 12. napon 690 volt a hcg-m!!! :) 8. naptól teszteltem halvány pozitívat! :) Május 6-án megyek ultrahangra, akkor fog kiderülni, hogy hol tapadtak meg, 1 vagy 2 baba van és hogy minden rendben van-e! :) Nagyon reménykedek! :) Nekem majdnem 1 évig voltak fagyasztva! :)
További ajánlott fórumok:
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata sérvműtét utáni háló beültetéséről?
- Ismeri valaki a Volom Dentált vagy a Czinkóczky fogászatot? Lehet, hogy beültetésre is szükségem lesz, írnátok tapasztalatot ezekről?