Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
jol vagyok koszi az este majd meg bolondultam ugy fajt a derekam azt hittem szetszakadok, mara a far izomba izomlaz lett :D ez hogy mi volt nem tudom.
itt vagy meg???
Tegnap végig takarítottuk a lakást, hogy utána ne kelljen. Ma még kondi meg főzés, hogy szerdától nyugodtan pihenhessek.
Gyongyszemecske Te hogy vagy?
Pihenes igen itthon vagyok de mar majd szerdan dolgozok.
Amugy transfer utan mentunk bankban ugyintezni.este ertunk haza masnap telefonalgatasok szombaton vendegek vasarnap ebed fozes stb....
Nem kattogunk rajta nem is beszelgetunk rola.
Erdekes nem tudom volt e mar masnak is ilyen ? Jo lenne ha masok is belefolynanak a beszelgetesinkbe.
Na "felengedes" utan 2 sejt serult de ezt ujra osztotta magat es a serult sejt ujra osztotta magat.azt mondta nem igazan atlagos az ilyen jelenseg.
Na mindegy majd meg lattjuk mi lesz.
Sziasztok meg torom a csendet.
Valaki meg kezeles alatt eszkimo bogyokal??
Bocs, nem tudom ezeket a szakszavakat. :)
Én nekem logikusnak tűnt a dolog. A pénteket úgy veszik gondolom, mintha az lenne a tüszőrepedés, után kell majd utrot használni és azért lesz ennyire későn, mert 5 naposakat adnak vissza. De ezt mind én feltételezem csak, annyira nem fejtik ki az intézetben és nekem ez az első FET-em.
Ez jo hir de nem ertem miert akarnak teged csak a jovoheten transferalni??
5-6 napos az mar nem embrio ok mar blastocistak.
Szia csutortokon tuzijatek. 7.3mm volt (szerintem keves de meg csinaljak) meg ennyire keves sosem volt.
Kupot kell hasznaljak 5db beultetes elott.
Nem tudom mi lesz.
Veled!??
Jaj en most nem lombikozom csak írtam nekem a PGD lombikbabám most 7 hónapos:-)
Azt hiszem több nem lesz főleg,hogy 8. beultetesre sikerült,5. beultetesbol van egy 6 éves lombik bebim szóval két leányzó....
Akkor viszont most nem szedtem fogigátlót. A két ivf előtt szedtem Diane 35-öt, most nem kellett.
A naplómat úgy találod meg, hogy rámész a felhasználónevemre, rákattintasz, majd az interaktivitáson belül találod a naplómat. Olvasási jogot kell kérni, akkor tudlak beengedni.
A gonapeptyl nem tüszőnövesztő, hanem leállítja az agyalapi mirigy LH és FSH termelését. Épp visszafogja a tüszőérés folyamatát.
progynova nem fogi gatlo ostrogen tabletta. az emeli az osztrogen szitedet fel. nekem annyira vastag nykom van minden egyes wc tiszta atlatszo valadek en ezt sosem tudtam hogy koze van a mehnyalka vastagsagahoz. ma megyek delutan uh-ra kivancsi leszek ra mennyi. mi aza a naplod??? irj privit hol talalom.
en is pcos vagyok. a gonapeptyl tuszo noveszto szer.
:) Nehezeket kérdezel. A progynovára gondolsz, mint fogigátlóra? Azt május 23-án kezdtem, azt nevezték ki első ciklusnapnak. Előtte 2 hétig gonapeptylt szúrtam. Aztán maradt fél gonapeptyl és mellette kezdtem először 1 tabletta majd 2 tabletta progynovával. Ez kevés volt, ezért május 30-án emeltük az adagot napi háromra, mától napi négyre. 30-án szúrtam az utolsó gonapeptylt. Ma vagyok a 11. cn-on. Azt nem tudom, mire esedékes a következő mensi, mivel ez most jól meg lett keverve és amúgy se rendszeres a mensim a PCOS miatt. Ezért is van a progynovás beültetés, mivel spontán ciklusban nem lehet. Magas az LH-m, alacsony az ösztrogénem.
Ha gondolod, beengedlek a naplóm olvasásába, ott részletesen le van írva, mit összekutyultak az előző ciklusomban, ezért van most ez az egész.
A doki azt gondolta, hogy nem lesz peteérésem, meg nem fog megjönni, aztán mégis megjött.
Azért nem merek többet szedni a progynovából, mert nekem korábban tényleg nem volt gond a méhnyálkahártya méretével, nem akarok besokallni. Szerintem holnap minden ok lesz, mert már tegnap volt nyákom, ami szerintem jó jel az ösztrogénszintet illetően.
Írd majd le, mit mondtak uh-on! Tök jó, hogy rádtaláltam, neked is progynovás beültid lesz ezek szerint? Hányadik cn-on vagy? Milyenek a méhnyálkahártya méretek?
Hormon tartalmu inekciok gyorsabban hasznalnak.
Szedd 2 tabletatt 3x .neked kb mikor akarjak a transfert???
Az mindig a mehnyalka vastagsagatol fugg 8mm told ultetnem be altalaban.
En csak Hrt szedek is 7mm volt tegnap igy a jovoheti Fet tolodik.
Te sem magyarorszagon csinalid ugye?
További ajánlott fórumok:
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata sérvműtét utáni háló beültetéséről?
- Ismeri valaki a Volom Dentált vagy a Czinkóczky fogászatot? Lehet, hogy beültetésre is szükségem lesz, írnátok tapasztalatot ezekről?