Tanácsért gyere ide! (beszélgetés)
az a szexről szolt
ha neked is ok, akk miért ne
te tudod, h kell e vagy sem, ehhez rajtad kívűl senkinek semmi köze :)))
figyelj ez ma már elég természetes dolognak számít
ez a nőtöl függ
az is kezdeményezésnek számít, ha rámosolyogsz egy pasira, és a következő lépés már a férfi dolga, tudni fogja ő mit lépjen:)
egyébként a pasik egyik fele szereti ha egy nő kezdeményező, a másik fele meg inkább szereti ő maga meghoditani a nőt
szerintem nincs ebben semmi rossz
a baj ott kezdődik, ha a pasi nem nagyon tud kezdeni valamit a helyzettel, vagy elutasíto, akk szerintem ott már vissza lehet vonulni
Szisssz Drága veled mizu??
ujabb hodítás???
alakult azota valami???
miért lenne játszmázás ha nem logunk egyfolytába a pasi nyakán?
ha nem csak akkor vagyunk boldogak,ha mellettünk van egy férfi,
ha szabad teret engedünk neki.
Ez nem taktika, csak hozzáállás
Hogyan kell kezelni az olyan férfit, aki utálja ha dicsérik?
Olyan tré, hogy hatalmas teljesítményeket visz véghez, de gyűlöli, ha ezért szavakban is elismerést kap.
:DDD Igen, savanyu a szolo nekik!
Egyebkent aki meg tenyleg rendelkezik megfelelo anyagi hatterrel, egyaltalan nem kezeli a dolgot ilyen gorcsosseggel, ugy ertem, egy meno uzletember, ahogy te irtad, nem foglalkozik pitisegekkel, megvesz annyit, ami eleg lekenyerezni egy anyagias csajt es a tobbi dolgarol csak siman kussol, gorcsoles nelkul. Nem mondja el, de nem feltesbol, hanem diszkret es kesz. Ezt most nagyobb hordereju vallalkozasokra ertem, termeszetes, hogy nincs betekintes kulsosoknek.
egyszer kezdeményeztem (többé soha). ő pedig rávágta, h máris összebújhatunk, benne van. :) leesett a pofám. :D passzoltam.
néha nem úgy sül el, ahogy szeretnénk. :D
abban az esetben, ha egy gazdag üzletemberről beszélünk, megértem, h körültekintő, vigyáz arra, h milyen nőt választ párjául.
DE amikor egy kis idétlen pöcs pattog, h a nők a pénzre hajtanak, akkor nevetnem kell. mert általában azok mondják ezt, akik nem hogy pénzzel nem rendelkeznek, de egyéb dolgokkal sem, mint: férfiasság, önbizalom, ész, humorérzék, tehetség stb. ha mindez meglenne, nő is lenne.
Mert amikor baratokkent, haverkent kezelted oket, emberkent kezelted oket, nem ugy ereztek, hogy valami celod van veluk. Persze, nem baj az, hogy van celom egy bizonyos emberrel de ezt illik az orrara kotni.
Nagyon gyakran visszacsap a bumerang amikor egy no azt hiszi, hogy a pasikhoz kell valami szotar, meg azt, hogy lehet oket idomitani, mint kutyusokat. Nem hulyek. Atlatnak a szitan es akkor ok is ugy viszonyulnak. De biztos vannak olyanok is, akik tenyleg hulyek, hozzajuk illo melto par az 1bites no:))))
További ajánlott fórumok:
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Mennyit fizetnél egy dietetikusnak a táplálkozási és diétás tanácsért?
- 14 éves túlsúlyos srác tanácsért folyamodik
- Vegyész keresése tanácsért
- Ingatlanjogi ügyvédet keresek tanácsért sürgősen!