Tanácsért gyere ide! (beszélgetés)
:DDD
O irta az elejen!
:DDDD
es 15 eve az egeszsegugyben dolgozol...
És mikor eltávolodik, nem ijedsz meg?
Honnan tudod, hogy visszajön-e még?
Lehet, mert a szex nagyon fontos eleme egy kapcsolatnak. De amikor szerelem lesz belole, valahol mar az elejen is az volt, csak nem mertek egymasnak bevallani. Idot adnak egymasnak es kolcsonosen ugy tesznek, mintha ez egy szabad, szexkapcsolat lenne, de az egyik mindig elszolja magat:) abszolut lehet szexbol szerelem. De ha nincs egy osszekoto fonal, akkor a csak szex jellegu kapcsolat is hamar veget er miutan lement az elso nagyobb hullam es mar mindent kiprobaltak. Ez azert van, mert a ferfiak is erzo lenyek (hiaba akarod ugy beallitani, hogy nem), es nekik is a tuti szex, a tuti csaj, erzelmeket IS kivalt. Csak kevesbe tudjak ezt lekommunikalni felenk mivel a tarsadalom mar kezdetben is ketteosztja a banasmodot:
-ha lany vagy, nyafoghatsz, babazhatsz, stb.
-ha fiu vagy: naaa, mit sirsz? Hogy lesz igy beloled katona?:)
Na, errol beszelek! Akit szeretunk, azzal nincs jatszmazas. Nincs ra szukseg mert csipobol jon, hogy olyanok vagyunk vele, amilyenek akarunk.
Masreszt ha szeretem egy ember kozelseget, nem fogom sajat magamat is megfosztani ettol, csak azert, hogy ne gondolja azt rolam, hogy konnyen megkaphat.
Örökre? Nem tudom.
21 évről tudok mesélni.
Törődni egymással minden nap. Sok érintés, összebújás. Együtt, egymásért és sz..ni rá hogy a világ szerint hogy kellene élni. Jó szex. Türelem.
Közös hobbi.
Annyit dolgozni hogy maradjon az embernek élete. Inkább kevesebb pénz, több szabadidő.
Ezer dolog, könyvet lehetne írni róla :-)
na kész
én bepisilek
hahahahahahahaha
Haha! A parom is egy sorozobe ugrott be cigiert anno,es engem kapott:-)!
En sosem voltam szep,vagy csajos csaj,de mindig volt mellettem valaki (viccen kivul,meg modell meg testepito is). Nem hiszem,hogy a kulsom miatt,inkabb a kisugarzas... Sok ex azt gondolta rolam,sosem allnek vele szoba,es valoban: ha probalkozott egy pasi,kocc! De ha en kezdemenyeztem,ugy ossze johetett a dolog (nem minden esetben direkt felszolitasra kell gondolni)!
A paromnak is csak elvettem a telefonjat,beirtam a szamom,es mondtam,hogy hivjob,ha van kedve! Es nem fekudtunk ossze az elso nap! Ettol meg nem kezelt utszelikent,csak epp tudtam,hogy volt noje,es nem lepne,hat segitettem egy picir!
nekem tudnál tanácsot adni?
írtam előbb a kapcsolatomrol
Vannak olyan lányok akik viszont tényleg eltudják érni, h a pasik a lábaik előtt heverjenek,egy ismerősöm, megismerkedett egy éve egy sráccal, egy barban , azota 3 honapos terhes, meg volt az esküvő, 4-5 honap után, és egy gyönyörű házat vettek, mert a srác előző lakása csak 2 szobás volt, és az nem felelt meg a lány igényeinek
hogy csinálja???
passz
te tud a nő
az biztos
En nem vagyok onallo! Gyesen vagyok,tehat a parom tart el engem is,meg a gyerekeket is! :-)
Viszont kaptam annyi pofont fiatalon az elettol es egyeb allatfajoktol,hogy megtanultam: nem egy kapcsolattol leszek boldog,hanem ha boldog vagyok,lesz egy boldog kapcsolatom is!
Ha kezdek hu.yesegeket irni,bocsi,kezdek faradni!:-)
Nem is igazan neked szol,de kapcsolodik:
Nem,nem fegyverrel kenyszeritettem ki az igeretet a parombol!
Csak,mert szeretnek kiforgatni mindent!
Nyilvan van benne hajlandossag!
További ajánlott fórumok:
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Mennyit fizetnél egy dietetikusnak a táplálkozási és diétás tanácsért?
- 14 éves túlsúlyos srác tanácsért folyamodik
- Vegyész keresése tanácsért
- Ingatlanjogi ügyvédet keresek tanácsért sürgősen!