Tanácsért gyere ide! (beszélgetés)
Persze, de ugy gondolom, hogy nem az a bajuk, hogy 2-3x megdugta oket, hanem ha jo volt, akkor pont az, hogy nem akarja oket tobbszor es maskor is megdugni, es igy tovabb.
Csakhogy erre nem az a megoldas, hogy minel tobb randit kell kicsikarni szexeles nelkul (hiszen ezzel csak elodazzak azt, hogy kideruljon az igazsag), mert attol meg nem fog jobban vonzodni hozzajuk a pasas.
A ferfiak olyanok ugy altalaban, hogy a hutlenebbje is ragaszkodik ahhoz a nohoz, akivel a legjobb volt a szex. Fuggetlenul attol, hogy ezt az elso randin kapta vagy a tizediken. Viszont ha egy csaj halogatja sokaig, de megsem jo vele az agyban, a pasit nem lehet visszatartani igy sem.
Ami szerintem fontos, hogy csak a sajat erzeseinkre, megerzeseinkre hagyatkozzunk, es ne a masok tanacsaira, mert a 2 ember kozti kemia az csakis rajuk tartozik. Es persze nem vagyunk egyformak ebben, van, aki osztonosen felismer bizonyos jeleket, van, aki kevesbe es az utobbi megfizeti a tanulopenzt. De ezt nem lehet surgetni.
olvas bele valamelyik forumba a neten, én mindenhol ezt látom, hogy csak kihasznált, csak arra kellettem....stb...blablabla
Ezért jött a téma. Kiváncsi vagyok mi ennek az oka? Miért érzi sok lány h csak kihasználták? Holott azt, egyik sem ( és remélem!) írja, hogy erőszak történt, teljesen önakaratbol mentek bele, én inkább arra gondolok, hogy szerintetek mi az oka ennek, hogy felcserélődtek a szerepek, és már a lányok udvarolnak, illetve, futnak egy pasi után?
Az nem kihasznalas, ha "csak azt" akarja egy pasi, felteve, ha a csaj is akarja. Ugy ertem, miert kihasznalas, ha jo szexert cserebe jo szexet kap mindket fel? Ez a normalis kapcsolatok alapja. Meg mindig nem ertem, hogy egy nonek miert kinszenvedes a szex, vagy miert kell igy eloadni? Ha pocsek volt, akkor meg tok mindegy, hogy a pasi eltunik, menjen is a francba, nem?:)
Vagy hogy erted?
Azt gondolom, komoly szándéka komoly lány felé lesz.
Amelyik nő pedig nem ismeri fel, hogy a viselkedése/külseje/akármije nem épp ezt üzeni a másik nem felé, annak nincs önbecsülése, ami szerintem inkább szomorú, mint bosszantó.
Az egyik legnépszerűbb téma, amit egyébként amit mindenhol tapasztalok, hogy a pasik ma már nem udvarolnak. Talán miért??
Talán mert, még régen az volt, hogy megismerkedtek az emberek, megszerették egymást, házasság, gyerek és éltek joban-rosszban még a halál el nem választ. Ma meg már az van, hogy a fiú már első éjszaka megismeri a lányt kívűl-belűl ( tisztelet a kivételnek)aztán meg jön a rinya, hogy nem keres, nem hív. Persze, hogy nem mivel megkapta amit akart, és még küzdenie sem kellett annyit!!!
Sziasztok!
A baráti köreimben, és ismerőseim között elég gyakori téma a pasik viselkedésének megfejtése. Azt szeretném ha ebben a topicban, megosztanátok tapasztalataitokat, tanácsokat láthatnánk, esetleg ha valakinek van egy még meg nem fejtett kérdése, az felteheti és együtt kivesézzük.
Megoszthatunk egymással ˝praktikákat˝, viselkedési mintákat, avagy hogyan kellene viselkednie egy nőnek, hogy aztán ne legyen sírás - rívás, hogy a srác csak kihasznált, csak azt akarja :)))
Szeretném ha ez kellemes hangvételű beszélgetés lenne, és lehurrogo, illetve, ne legyen hülye liba a nő megjegyzéseket nem szeretnék! köszönöm :)
További ajánlott fórumok:
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Mennyit fizetnél egy dietetikusnak a táplálkozási és diétás tanácsért?
- 14 éves túlsúlyos srác tanácsért folyamodik
- Vegyész keresése tanácsért
- Ingatlanjogi ügyvédet keresek tanácsért sürgősen!