Tanácsért gyere ide! (beszélgetés)
persze
mert még most vagytok az ismerkedési fázisban, ebből minden kisülhet
ne add könnyen magad, ha komoly kapcsit akarsz és akkkor nem fogsz csalodni
ez csak idő kérdése, idővel kiderül :)
és szerintetek olyan lehetséges hogy eleinte csak duma van, de nem érdeklem. csak ilyen időtöltés, mikor éppen szómenése van :)
és később már érdeklem őt jobban is?
azért kérdezem mert megváltozott a viselkedése. más lett. régen szemrebbenés nélkül zúdította rám a szövegeket mintha olvasta volna. most meg semmi ilyen sablon szöveg, sőt néha zavarban is van. néha úgy elvörösödik mint egy 5 éves.
merj kockáztatni, bulizz, randizz, szorakozz, ismerkedj
mit veszíthetsz? semmit
mit nyersz? tapasztalatot
csak a saját hibáidbol tanulsz
jaj nem, pont ez az hogy nem hiszem el ha ezt mondja. akiről írtam ő esélyes hogy akar valamit, ugyanis kért tőlem elérhetőséget.
a másik meg feltette a kérdést egyik nap hogy "van barátod? mert ha van akkor nem udvarolok neked" de mivel nem érdekelt ő, így azt mondtam van barátom :)
na erről beszélek
látod, vond le a következtetést, csak szavak voltak
a tettek elmaradtak, hogy ha tett is volna érte, akkor komolyan vett volna
ha látod h egy pasi nem csak dumál, hanem lép is akkor az már jo kezdett, ha azt mondja h hiányzol, és látod h minden alkalmat megragad h találkozhasson veled, akkor hihetsz neki :)
mióta kb 2 évvel ezelőtt randizgattam egy sráccal, és ő minden üzenete végére odaírta hogy hiányzol, de elég volt neki heti 1 találkozó, vagy még annyi sem, és közben más csajokkal járt össze én nem tudok már hinni :))
neki hittem, és mindig mikor írta vagy mondta örültem hogy hiányoztam neki de közben meg nem is érdekeltem őt.
volt már kapcsolatod?
mennyi ideig tartott?
hogy kezdődött?
tudod h én hányszor mondok ilyet???
ez a szo nem feltétlenül arra utal, h valaki akar tőled valamit???
nekem is van olyan kollégám, betegem, ismerősöm akit régen láttam, és én is mondtam már olyat, h rég láttalak, már hiányoztál
ennyi
ez csak egy szo
több értelmezése is van
20-on éves maradjuk ennyiben :)
de 25 alatt.
ez az. ezért sem hittem el neki. tény hogy ezt már régen mondta mikor még nem ismertük egymást annyira. amióta ismer nem mondott ilyet :D
de egy másik pasi pont pár napja mondott ilyet. vele nem is beszélgettem soha azelőtt, csak feltűnt neki hogy szabadságon voltam 1 hétig. és bemondott egy ilyet. de ő nem is érdekel.
a helyedben én ezt tenném : én nem keresném, nem érdeklődnék felőle, nyomoznék utánna
ha viszont ő keres legyél mindig kedves, értelmes, érdeklődő, viszont ne vedd készpénznek amit mondd, ha kitarto ugyis mindent meg tesz h megkapjon
addig meg jobban megismerheted, előbb utobb ugy is kiderűl mit akar valojában, és akk már te is eltudod dönteni h mit akarsz tőle
kell e neked avagy sem
hogy viselkedik: ha lehetősége van rá akkor figyel engem hogy mikor mit csinálok. nem megy el anélkül mellettem hogy rámnézzen, mosolyogjon rám, vagy beszóljon. sokszor az jár a fejemben hogy olyan mint egy kiskakas aki produkálja magát hogy figyelj már rám. :D egyik nap is csak annyi volt hogy lehajoltam bekötni a cipőfűzőm, de távol is volt tőlem, meg most ebben mi van? és rögtön odakiáltott nekem valami poént rá.
ha van 2-3 szabad perce akkor odajön beszélgetni, múltkor a haját mutogatta hogy mit szólok hozzá, aztán meg valami új ruháját hogy milyen.
és amire valaki azt mondta hogy akár jel is lehet: egy pillanatra megfogta a kezem. igaz hogy csak egy poén kedvéért és tényleg csak egy pillanat volt, de talán jel.
További ajánlott fórumok:
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Mennyit fizetnél egy dietetikusnak a táplálkozási és diétás tanácsért?
- 14 éves túlsúlyos srác tanácsért folyamodik
- Vegyész keresése tanácsért
- Ingatlanjogi ügyvédet keresek tanácsért sürgősen!