Tanácsért gyere ide! (beszélgetés)
nalam sokminden nem fer bele...
elegge valogatok se ez nem jo se az... :/
Neked mi nem fer bele?
Én igen. Nem is az hogy mije van. Nem kell hogy milliomos legyen, vagy hogy saját lakása legyen. De legyen munkája. Vagy ha esetleg nincs valami oknál fogva, azért lássam hogy keres. És azon van hogy legyen neki.
Az autó/jogosítvány az nem annyira fontos. Persze jó ha van, nyilván ezzel mindenki így van. Én pl szexinek tartom ha egy pasi vezet. Nem tudom miért, de bejön ha ügyesen tud vezetni.
de benned is elveszett egy pszichologus
a 8 pasi megtette a hatást :DDDDDDDD
hahahhahaha
szerintetek erdemes nezni egy kapcsolat elejen azt, hogy hol tart a pasi az eletben? mik a kilatasai/tervei az eletbe? van-e munkaja/jogositvanya?
Mennyire fontosak ezek a kerdesek? Ti figyelembe veszitek ezeket parvalasztas elött?
szívesen !!
Gyere máskor is
és számolj be
mi csak találgatunk,az igazság akk derül ki , ha megprobálod jobban megismerni a srácot
de ha ennyire félsz a csalodástol, akk sosem tudod meg milyen egy párkapcsolat, ha egész életedben menekülsz a pasik elől
ÉN MEG AZT LÁTOM, H NEKED AKÁRMIT ÍRUNK, SZERETNÉD MEGGYŐZNI SAJÁT MAGAD ÉS MINKET IS H VAN VALAMI GUBBANC EZZEL A PASIVAL, és folyton keresel valamit ami azt bizonyítsa h nem tisztességes szándékai vannak.
Azt szeretnéd h olyanokat írjunk h csak arra kellesz, csak játszik veled???
További ajánlott fórumok:
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Mennyit fizetnél egy dietetikusnak a táplálkozási és diétás tanácsért?
- 14 éves túlsúlyos srác tanácsért folyamodik
- Vegyész keresése tanácsért
- Ingatlanjogi ügyvédet keresek tanácsért sürgősen!