Tanácsért gyere ide! (beszélgetés)
Hát ha te nem kezdeményezel visszavonulsz, nem keresed, akkor ő majd fog.
Ha kitartoan udvarol, akkor majd okosabb leszel, majd látod
ha meg feladja, akkor legalább tudod, h ennyit jelentettél neki
Néha lehet nemet is mondani egy pasinak
szeretik a kihívást :)
Tényleg azért nyitottad a fórumot, hogy kedvedre kibeszélhesd meg szapulhasd a barátnődet? Mintegy példaként .... klassz barát lehetsz ....
Ezek szerint belőled is hiányzik egy-két dolog ....
Ha valóban "Férfi" így nagybetűvel lenne az életedben, akkor nem tartana pezsegve egy NŐS pasi!
Dehogy udvarol, te veszed udvarlásnak, ha elejt egy- két poént.
Hány éves vagy?
És előtte vetkőztél? És miért kellett vetkőzni??
Sok házas ember visszautasít egy kósza numerát. Nők is és férfiak is.
Hallottunk már válásról és újraházasodásról is.
Adott esetben csak a két fél tudhatja mit akar. Csak találgathatunk.
Egyébként eleve rosszul indítottál! Mi az h elmondtad neki mivel lehet levenni a lábadrol??? :DDD Ilyet egy pasinak nem mondunk:))))
Nyitott könyv vagy számára :))))
Szia
Mert tett valami utalást rá, hogy akar tőled valamit?
Egy pasi attol , h beszélget veled nem jelenti feltétlenűl azt, h akar is valamit. Féltékeny? Miből gondolod? Lehet h épp nem volt olyan hangulatba, h például oda köszönjön, vagy épp azt gondolta, h nehogy már egy másik hapi előbb meghuzzon mint ő erre számtalan magyarázat van
Sziasztok!
Adott egy férfi(házas)tudom "jól" kezdődik.nem értem mit miért mond.-bármi megtörténhet-nem baj ha beszélgetünk ápolni kell a kapcsolatot-mondtam neki mit szeretek mivel lehet levenni a lábamról bárhol bármikor.erre mondja ezt jó lesz megjegyezni. volt egy két érdekes szituáció (amikor még nem beszélgettünk vagy nem ennyit mint most) látott más férfival beszélgetni és mikor összefutottunk máskor még köszönni se akart,elfordította a fejét is. kérdésem a következő ha szexet akar miért ez a "féltékenykedés" ha meg többet akar miért ez a "házas vagyok" szöveg?
Igazad van!
A legtöbben azt gondolják az első torna után irány házasságkötő terem
Szegény kihasználtak!
És a férfi az nem?
lehurrogo, illetve, ne legyen hülye liba a nő megjegyzéseket nem szeretnék! köszönöm :)"
Dehát akkor ez egy halott topik lesz, ekézés nélkül!
:)
Drága, eléggé félreértettél:))
Eü. dolgozo vagyok. 15 nővel dolgozom együtt, én tudom mi a csapat munka, hidd el évek ota probálom, és szerencsére ,még nem voltak problémák ilyen téren. Én nem versengek senkivel, egyszerűen csak egy példa volt,a lényege az, hogy az említett hölgy , elítéli, és lenézi aki a férjükhöz, élettársukhoz, barátjukhoz hűségesek tudnak maradni. Ismétlem ez csak egy példa, semmi több. Egyszerűen ez jutott eszembe, mert például én nem értem, hogy ha nem boldog valaki akkor miért nem mer váltani, egy tisztességesebb modon, például elválik és úgy bonyolodik bele egy másik kapcsolatba.
Akkor nem is nagyon a ferfiak viselkedesere keresel valaszt, hanem a csaj hozzaallasa zavar, amit veled szemben tanusit, verseng. De te is. Maskulonben nem zavarna. Ja, es mindkettotokbol hianyzik az ellenfel tisztelete;)
En mindig is mondtam es mondom a jovoben is, hogy a nok emiatt keptelenek barmilyen csapatmunkara huzamosabb ideig. Mindig a versenges. Termeszetesen jot tesz a verseny, de ezt mindenkinek konnyeden kellene vennie.
A ferfiak tudnak csapatban dolgozni es ok ki tudjak iktatni az ilyen cseszegetes szeru szitukat.
A roplabda vilagaban pl eleg sok a leszbi, a noi csapatokban. Es mindig, amikor egy leszbikapcsolat felbomlik, akkor egyikuket el kell kuldeni az adott csapatbol mert az egesz olyan marakodassa fajul, hogy szo szerint meghiusitja egy-egy csapat eredmenyeit. Tanulsagos egy dolog. Probald kivulrol nezni te is a dolgot es mindjart megerted, hogy miert jott ez a forum:)
igen:) Néha úgy érzem, hogy ő viszont pont, h engem nézz hülyének. Mert nekem egy 3 éves kapcsolatom van, néha összevitatkozunk a barátommal, és ilyenkor a barinőm, hozzám vágja, h : Váltsál már, annyira ciki, h leragadsz egy ilyen kapcsolatban, h összevesztek-kibékültük, én bezzeg tudok váltani bármely pasit megkapom !!! iGEN
Csak nem mindegy, hogyan.
További ajánlott fórumok:
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Mennyit fizetnél egy dietetikusnak a táplálkozási és diétás tanácsért?
- 14 éves túlsúlyos srác tanácsért folyamodik
- Vegyész keresése tanácsért
- Ingatlanjogi ügyvédet keresek tanácsért sürgősen!