Tanácsért gyere ide! (beszélgetés)
Ez nem kapcsolat:(((
Akkor viszont döntéseket kéne hoznod.
Nem jó a távkapcsolatod, nincs szerelem, úgyhogy ideje lezárni.
Nős pasival csöbörből vödörbe, úgyhogy azt sem érdemes továbbgondolni...
Egyedül, tiszta lappal. Aztán jöhet a szerelem:-)
értem
ez így elég gáz
de arra nem gondoltál még, hogyha szeretnél egy normálisabb pasit, akkor egyedűlállo férfiakkal kellene ismerkedni?
köszönöm :)
Férfi és nő sohasem érthetik meg egymást, mert mindegyik mást akar. A nő a férfit, a férfi a nőt.
így jön össze.sajnos volt már hogy 2 hónap telt el a 2 találkozás között..Más városban élünk.
sokat dolgozik.2 munkahely.én csak a sokadik vagyok sajnos.....
Eddid ez az eredmény!: (A neveket kitöröltem, csak a sajátom hagytam) "Egyetértek. Azzal a kiegészítéssel, a férfiak szimplán levonnak egy következtetést, amitől nincs az az Isten, ami el tudná őket téríteni.
58 perce · Tetszik · 2
Férfiak gondolkodnak rossz döntést hoznak,érzéseikre és szivükre nem hallgatnak,késöbb lehet megbánják azt.
46 perce · Tetszik
Na na Edina! Ki miatt lettünk kitiltva, elűzve az Édenből?
35 perce · Tetszik
Hoztatok egy rossz döntést. Addig rágta a nő a fületeket, hogy ...
34 perce · Tetszik · 1
Egyetértek a megosztással. Ott a lényege a végén. "..a nők női aggyal akarják megfejteni a férfi agyat. Nem lehet."
26 perce · Tetszik · 1
Nök miatt,de férfiak nök lelkét nem mindig értik meg
23 perce · Tetszik
Szerintem ez fordítva is igaz Edina!
22 perce · Tetszik
És a nők a férfiak lelkét?:-) Szerintem szinte soha.
22 perce · Tetszik · 1
nem is igyekeznek. A férfiak tudják, férfi aggyal , női agyat nem piszkálunk
22 perce · Tetszik
Nem-e? Nekem volt olyan, aki piszkálta az agyamat. Majdnem agyvérzést is kaptam tőle. Az a hisztis, Géza.
21 perce · Tetszik
a kivételek erősítik a szabályt. Látod mit mond a megosztás, hogy nem lehet. Fordítva sem. Én nem akarom megérteni a nőket. Hogy miért? fenn van a megosztásban, "A nők legtöbbször ezt hatszor megforgatják, kivesézik, belelátnak 68 értelmet, és levonnak belőle olyan konzekvenciát, aminek köze sincs a férfi nemhez"
20 perce · Tetszik · 2
Mert a látókör széles, Géza.
19 perce · Tetszik · 1
épp ezért, ez a szélesség nekem sok.
18 perce · Tetszik
Tudor Géza a 68 értelmezésbeől, egyet kihuzok, oszt vagy talált vagy nem
17 perce · Tetszik
hamarabb eltalál egy tányér, mint hogy Te eltaláld!:-D
16 perce · Tetszik
nas látod, arról az egyről is lebeszéltél. P
15 perce · Tetszik
a megosztás helyes. Így van. [link]
Urge Overkill - Girl, You'll Be A Woman Soon (HD)
Lyrics: Girl, you'll be a woman soon I love you so much, can't count all the way... Továbbiak
14 perce · Tetszik
Szerintem úgyis mindegy,mit mondok.
13 perce · Tetszik · 1
Szepesi Edina férfiak ugy gondolják nekik van mindig igazuk,nöket részben hallgatják meg!
11 perce · Tetszik
jah, most azon gondolkodom melyik dobozomat használjam , lehet hogy a semmi dobozt veszem elő. Na azt fejtse meg egy nő
11 perce · Tetszik · 1
...szerintem nem így van. Csak akkor tudnak nem meghallgatni, ha elhagyják a házat. Addig kénytelenek, mert csak mondjuk,mondjuk és mondjuk.
10 perce · Tetszik · 1
Tessék, Edina megaszonta hogy gondolják a férfiak. Ez már a másodiik értelmezése. Pedig A fréfiak szeretik a semmit gondolni. És erre és találnak 68 értelmezést. Edina, igyunk egy kv-t
9 perce · Tetszik · 2
fontos a széles látókör Géza, már mondtam.
8 perce · Szerkesztve · Tetszik · 1
én megsértödtem, én nem gondolom soha hogy mindig igazam van, mert tudom (szerénységem javára szólván)
8 perce · Tetszik
Remélem, azért toporzékolni nem fogsz.
7 perce · Tetszik
Az a helyzet, Edinának is igaza van. Erikának is. MIndenkinek igaza van. Oszt megszolal a bal felem, hát hogy lehet mindenkinek igaza? -nos a bal felemnek is igaza van
7 perce · Tetszik
Géza beijedt.
6 perce · Tetszik
Elemér Péter Hát igen! A nők nem élhetnek férfiak nélkül, mert kivel is oszthatnák meg azt az egy- 68 értelmezést! Nem lehetne vita, hiszti!
3 perce · Szerkesztve · Tetszik
Hát ez az! Kit idegelnénk ki?:-D
2 perce · Tetszik"
miért taliztok havi egyszer?
más városban éltek?
vagy neki is csak második vagy?
tudom.szex-ez tuti.
már nem tudom akarom e a mostanit ,túl sokat van távol tőlem.én csak várok és várok.jó ha havi egyszer fél órát együtt vagyunk.akkor már minden ok.bár most igyekszik a kedvemben járni ,de már belefáradtam a várakozásba.
most melyik a nős vagy a pasid?
ha érdekled ez nem lesz neki akadály, ha kellesz neki minden modot megtalál, h megkapjon
tuti! :))
Untat egy pasi és mész egy másikhoz?????
Hát hallod.. nem vagy gyenge:))))
Ez nem olyan mint egy könyv ami untat és félredobod
Legyen már egy kis tartásod!!!
Szerinted ez a pasi mit gondol rolad???
elmondod, h mivel lehet levenni a lábadrol, kivágott felső..stb...
persze h be-be szologat, arra nem gondoltál, h az is benne lehet h tudja h könnyen megkaphatna ?
Az h lát más fiukkal is csak azt erősíti benne, h bárki megkaphat, a pasiknak is van fantáziája
Bár én maradok a hagyd a fenébe álláspontomnál!!!
de te tudod
További ajánlott fórumok:
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Mennyit fizetnél egy dietetikusnak a táplálkozási és diétás tanácsért?
- 14 éves túlsúlyos srác tanácsért folyamodik
- Vegyész keresése tanácsért
- Ingatlanjogi ügyvédet keresek tanácsért sürgősen!