Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
:)
Nekem meg valahogy nem pénteki hangulatom van, de aztán rájöttem, hogy mégis péntek van.:)
Lányok, most ez az utolsó figyelmeztetésem!
Szóval KAKUKK-KAKUKK-KAKUUUUUUKKKKK!!!!!
(ha valaki benéz még fél 10előtt, arra átruházom a kakukkolás jogát.:D )
Oh, köszi!!! Mi is lenne nélküled velünk :)
Már kezdtem gondolkodni milyen dvd-t nézzünk meg este, de így akkor még jobb program lesz!
Hahó Csajok!
Hűű, már el is telt 1hét...:O
Szóval el ne felejtsétek, 21:25 Született Feleségek!:)
(nem tudom, mikor tudok még kakukkolni, mert 1:rossz a gépem, és anyuéról nyomom. 2:nemsokára érkezik a párom-
Szóval addig ne felejtsétek el!!:D)
Sziasztok lányok!
Én rákerestem pár hete, és elég sok rajongói oldalt találtam, ahol le van írva előre az egész jövő évad is, hát nem semmi:)
Szia!
Hát, ha a Wikipédia nem hazudik, akkor március 10-én kezdték az 5. évadot. (amit aztán jól abbahagytak, és most járunk a 12. részénél).
Sziasztok!
Idén februárban vagy januárban hányadik évadot kezdték?
Onnantól vagyok lemaradva, és szeretném bepótolni.
Csajok, amúgy semmi komment a pénteki részhez?
Ja, de geridina írt. Hát igen...Gabi hülyesége utánozhatatlan.:D
Örülök, hogy Susan nem cuccolt össze Jacksonnal. Azért arra kíváncsi lennék, ha Gale Haroldnak nincs a motorbalesete, és nem kell "eltüntetni", hogy alakult volna a dolog.
Már én is.:)
De csak a képeket néztem meg, a filmet kivárom.:) Biztos izgi lesz.
De jó nekik.:) Meg neked is, babázhatsz.:)
Amúgy én egy 14-15éves Linettet ismertem meg nemrég. Nem is tudtam, hogy létezik ez a név nálunk is.
Az én párom kimaradt belőle, mert ugye eddig keddenként volt, és én táncon, ő meg edzésen volt, így aznap nem találkoztunk.
Az volt az igazi csajos nap mindig.:D
De mindig szólt, ha látta a bemutatót, meg tudja jól, hogy ha SzF van, akkor mást nem lehet nézni.:)
Amúgy én is nagyon-nagyon szorítok a Susan-Mike párosért!
(Már az összes új évados képet megnéztem, hátha rájövök, ki van a fátyol mögött, de neeeem...nagyon jól eltakarják a lényeget:) )
Hujjuj, láttam új képeket!
Enyém nézi Velem, jól lett nevelve:D. Mi Susan-Mike párost csípjük a legjobban, és most ez a Katherine dolog...:S persze ez még nem végleges:D.
De nagyon bejött az a rész, amikor a Mike elhívta telelni Katherine-t valami napozós helyre, Ő meg mondta, hogy nem szeret bikiniben mutatkozni, erre a Mike, hogy miért nem, szerepelhetne a Sporst Illustrated címlapján...Susan pedig hozzáfűzte, hogy "Hát persze, a veterán kiadásban...:D"
Sziasztok!
Hát, GAby megint oda...szott a pénteki részben.
Imádom azt a nőt:)
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.