Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
Szia!
Igen, minden szerdán összegyűlünk,figyelmeztetjük egymást, hogy ne felejtsük el nézni, meg hogy maradjunk ébren. :)
Aztán másnap, vagy ahogy időnk jut, kitárgyaljuk az eseményeket. :)
Gyere nyugodtan. :)
:))))
Tényleg jó volt.
Ti itt rendszeresen megdumáljátok a részeket? Remélem nem gond, ha csatlakozom. :o)
És még a forgatókönyvet is te írhatnád. :)
Mondjuk azt én is sejtettem, hogy kinyírja az öreglányt a pasi, pláne, hogy az folyton követelőzött a pénz miatt. Meg azt nem értem, hogy valaki van olyan hülye, hogy a lakásáról és a biztonsági zárakról beszél egy teljesen ismeretlen embernek?!
Teljesen egyetértek. Én is nagyon kiakadtam, hogy Lynettet leöntötte a levessel, ráadásul terhes is és a párja anyja...
Porter úgy néz ki, mint egy favágó, nem?
Nekem amúgy a rész tök kiszámítható volt.
Annyira egyértelmű volt, hogy Angie volt pasija kinyírja az infós nyanyát.
Meg az is, hogy a csokiversenynél az egyik nagyon bölcs lesz, és "feláldozza" a gyereket.
És az esküvő előre hozását is gondoltam.
Ez nem jutott eszembe...tudtam, hogy valamit nem beszéltünk ki a múltkori után, de nem jutott eszembe. Hát az iker gyerek bajsza...baszki...annyira, de annyira gáááááz! :S :)
A csaja meg tök idegesít. Amúgy ha az én fiam nője csinálna ilyet, hogy leönt, úgy megtépném, meg vágnám ki a házból, hogy a lába nem éri a földet!
Egyrészt leendő anyósa...nála lakik...és ráadásként terhes is!
Kíváncsi vagyok, mi lesz a dologból.
Rex fia(?) engem idegesít. Utálom az ilyen embereket, akik előadják a nagy precízpityut, meg a tökéletest, közben meg sunnyognak.
Remélem Andrew és Orson lebuktatják valahogy.
Fúúú Lynette-t hogy leöntötte az orosz csaj :)
Égek mint a rongy :D Kathrin
Rex mit szólna ahhoz, ha látna így minket együtt? Bree
Azt, hogy ki ez a tolószékes :D Orson
Értem! :)
Csak azért kérdeztem,mert nem tudtam,hogy ezt vagy a következőt adták le tegnap,és hát nem mindegy. :)
Köszi :)
:D
Egyébként mekkora volt a megemlékezés az öreglánynál a veszekedőkkel a háttérben! :D
Jaj nagyon gagyi lett azzal a bajusszal, na nem mintha amúgy el lennék tőle ragadtatva.
Amúgy szerintem Brie fia egész helyes lett.
Egyébként szerintem kimondottan jóképű. De a viselkedése engem is ugyanúgy irritál, mint Brie fiát (nem jut eszembe a neve, most keltem föl...)
Porter bajusza borzalmas, mintha valami hernyó lenne a szája fölött.
Nahát képzeld, én is elkezdtem kivasalni a függönyt, és pont mikor kezdődött, akkorra végeztem :) Nekem ez a rész nem volt valami nagy szám, elég átlagos sorozatos sztori volt.
Azért Rex fiára kíváncsi vagyok meddig tud elmenni.
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.