Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
Az nagynénje(?) nevelte, aki szívbeteg, és mivel elég szarul volt (állítólag), ezért összehívta a családot, hogy valaki fogadja be Ana-t.
Persze kicsit gyanús volt a téma, mert sunnyogtak körülötte = nem mondták el, hogy kicsit ribi, meg ilyenek. :)
MJ beszólásán a "megfürdethetsz, ha akarsz"-on visítottam. :D:D Kis szaros...:D
Na és tényleg Gabiék, ahogy hallgatóztak, közben zabálták a sütit. :D Mintha valami moziban lettek volna. :D
Én azon is röhögtem, mikor Mrs. M. pasija vigyázott Orsonra, és betette a mosókonyhába seprűvel a küllői közt. :D:D
Köszi!:)
A végén megint bőgtem, Brie meg Orson...
Ana egyébként mit keres Carloséknál? Azokat a részeket nem láttam.
Angie szerintem nagyon jó csaj, meg persze a szövege és stílusa se semmi, kicsit Madonnára emlékeztet.
Hello fiatalok!:)
Nekem is nagyon tetszett a tegnapi rész,az első felében nagyon sok humor volt,komolyan mondom,mindenki full hülye volt benne:D
Nagyon tetszett amikor a kis öreg azt mondta Breenek,hogy az ő korában már csak kölcsönkérésnek számít,ha elviszi Orson cuccait:D Meg amikor Tom visszaosont a frakkban Bree háta mögött:D Gaby és Angie dumapartija is nagyon ott volt és a kis MJ is tuti volt benne a beszólásaival:)
Sziasztok! Tegnap nem tudtam jönni, kisebb vendégség volt nálunk, de pont addigra végeztünk a romeltakarítással, mire kezdődött a Feleségek :)
A végét majdnem elaludtam azért, de érdekes rész volt. Mintha most több lelkizés lenne benne, nem?
Birtam ahogy Orson el akarta ajándékozni a cuccait :) Nameg a hallgatózásos jelenet is csúcs volt!
De hogy itt mindenki sütit visz a szomszédnak kibékülésként!!! Meg kéne számolni hány ilyen jelenet volt már!
:)
Gratulálok! :)
Sziasztok:)
Nekem nagyon tetszett a tegnapi rész :)
Susan fia mit is mondott a táncoscsajnak? :) megfürdethetsz ha akarsz? :DD
Én néztem akkor is.
Főleg mert akkoriban mikor pont adták, nem volt hajlandó csak cicin aludni, és kb pont akkor. Így mire elaludt, lement a fele. A másik felét meg nem hagytam volna ki semmi pénzért. :D
Köszi!:)
Egyébként már a második lesz.:)
Sziasztok!:)
Nálam aktuális a gólya, ha minden igaz, egy hónap múlva meghozza a kiscsajunkat!:)
Amúgy elképzeltem,hogy milyen buli lenne egyszer együtt nézni a feleségeket:)Egyből lehetne kivesézni:)
Na léptem,most már tényleg!Tudjátok szünetben mi a dolgotok!:D
Gyömi most megijedtem a gólya látványától:D De ha azt képzelek bele amit akarok...így megnyugodtam:DDD
Na én mára lelépek,holnap jövök kivesézni a mai részt:)
Jó éjt lánykák!
Hujjuj, de beijedt mindenki! :D:D
Nem kell félni. Csak azt szállít, amit kértek. :D
És akkor:
Kakukk-Kakukk-Kakuuuuukkkkk!!!!
Hu-húúú-hu-Hu-húúú-hu!!!!
Jó szórakozást mindenkinek! :)
Én is akartam kérdezni, hogy góóóólya? :DDDD
Mer' jöhet... csak majd jövőre...
Itt vagyok és nem ájultam be! Ma látni fogom!
Nekem több gólyát ne küldj! :D :D :D
Na,mindjárt kezdődik! :)
Én is köszi:) gólyaa? :) hmm :)
Megyek, vízszintesbe helyezem magamat :D
Na, gólyákat kaptatok. :) Mindenki képzeljen a csomagjába, amit akar. :D
Csak maradjon tőle ébren. :)
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.