Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
Ezért bírom Lynettet és a családját. Mert ők annyira valóságosak. :) Igazi család igazi, hétköznapi gondokkal.
Jaj, ne is mond...azon is párásodott a szemem. Hát hogy lehet ennyire undorító egy "anya"???
Gondolom azért született meg a srác, mert az "anyja" így akarta megtartani az apukát. Csak nem jött be.
Na, most megint felhúztam magam a nőn. :)
..igen! És szerintem ezért sem bukott be a sorozat,mert annyira valóságos dolgokról szól! :)
De azt még mindig nem tudom megemészteni,hogy uncsi,grrr... :D
..és még azt,had tegyem,hozzá,hogy az én fiam is 4 éves,és tegnap együtt néztük a filmet,és amikor Eddit az anyja magához ölelte és azt mondta neki,hogy tönkretetted az életem,hát akkor én szintén magamhoz öleltem az én fiamat és azt mondtam neki,hogy mennyire szeretem! :))))
Jó éjt még egyszer! :)
Nem is tudom, mi lesz velem, ha abbahagyják... :) :(
Remélem azért 10szezonig kihúzzák. :D
Ajánlom is! :) Mert nemsokára jön a még izgalmasabb 7. szezon! :)
Szép álmokat mindenkinek! :)
Nekem tetszett ez a rész! Vagyis hogy mondjam...született feleségekhez olyan "izé" volt, de ha elvonatkoztatok az eddig megszokott részektől, akkor tetszett!
Megmondom őszintén, én többször bőgtem is rajta. Na jó, én ilyen idióta vagyok...:D
Szomorú volt látni, hogy mivé válhat egy ember egy másiktól.
És az a borzasztó, hogy elég sok hasonló ember van a való életben is. Mármint az "anyuka".
Persze nem lesz minden ilyennek a gyerekéből gyilkos, de ép ember sem.
Sajnáltam Edit. Az anyja meg megérdemelte a sorsát. :)
Összesítve szomorú és nagyon elgondolkodtató rész volt.
De ha belegondolok, minden ilyen visszaemlékezős rész ilyen.
Emlékeztek a szerelő bácsira? Na, az is eléggé megosztotta a társaságot. Őt sem ismertük, csak halála után. Aztán mennyi minden kiderült róla a feleségekkel kapcsolatban.
Én azon is bőgtem, nem is egyszer. :D Volt, akinek meg egyáltalán nem tetszett.
Én imádom a született feleségeket, és egy részre sem mondtam még, hogy nem volt jó, de ez most az volt.
És ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem most már a sorozatot, és a tévét sem fogom átkapcsolni sehova se. :P
Olyan negatívak vagytok,basszus!
valamiért úgy érzem nektek az jött volna be,ha Carlosról vagy Tomról derült volna ki,hogy egy skizofrén gyilkos. :D Mivel őket jobban ismeritek,mint Eddit.
A Született Feleségek pont erről szól,hogy furcsa fordulatok vannak a filmben,ami egyáltalán nem kiszámítható!
Gondoljatok bele,hogy már a 7. évad megy Amerikában és a nézettsége egyre nől,szóval valamit mégis nagyon jól csinálnak!
És akinek unalmas,kapcsolja át a tv-t szerdán máshová! :)
Mondjatok,amit akartok,de én megértem Eddit!
Egy utolsó szemétláda volt az anyja,aki útálta a saját gyerekét,mert tönkretette az életét a létezésével..!
Jó,az nem mentség,hogy megölte azokat a fiatal lányokat,de az anyja megérdemelte a halált...
Nekem hamar vége lett. :)
Végülis ez a rész most kicsit más volt és az is megtudtuk, hogy a srác, nem csak úgy össze-vissza gyilkolgatott.
Sziasztok:)
Nem volt jó rész, legalábbis nekem nem tetszett.
Sikerült átaludnom az egészet, 11kor ébredtem fel..Majd valahonnan megpróbálom megszerezni.
Jó volt?
Újévi pezsgőt kaptatok, mert akkor úgyis sokáig fent van az ember. :D
Egyben:
Kakukk-Kakukk-Kakuuuuuuukkkkkkkkkkkk!!!! :)
Minnyá!
Hahó! Ébren vagytok????
Mindjárt jön!
Jó estét Csajok! :)
Már csak 1óra, és kezdődik! :)
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.