Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Született feleségek (spoilermentesen) fórum

Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)

2008. okt. 16. 09:32

A lemaradtaknak: :)

"Julie elmondja Mike-nak amit Orson mondott neki öntudatlan állapotban. Mike nem hiszi el, de amikor rákérdez Orsonnál az elsírja magát, így kiderül az igazság. Susan amikor megtudja dühröhamban tör ki, és átrohan Bree-hez, aki így szintén megtudja az igazságot. Hosszas vergődés után Susan úgydönt nem szakítja meg a Breehez fűződő barátságát. Bree eközben súlyos döntést hoz: kidobja a házból Orsont, így egyedülálló anyaként fogja felnevelni Benjamint...

Az alapítványi bál nagy sikere után Kathrine úgydönt rendezvényszervezőnek áll, és ráveszi Bree-t hogy legyen a társa. Látszólag tehát minden rendben a nő háza táján, de a háttérben súlyos szál mozgolódik: felbukkan Dylan édesapja, aki kapcsolatot létesít a lányával, mindezt Kathrine háta mögött...

Lynette egyre többet veszekszik Tommal, nem akarja elhinni hogy a férje nem bűnös Rick éttermének felgyújtásában. Rick is biztos benne hogy Tom volt a gyújtugató, ezért össze is verekednek. A Scavo házban végül kiderül az igazság: az ikrek gyújtották fel az éttermet...

Megérkezik a Solis házba Roxi a vakvezető kutya, akit Gaby nemfogad kitörő lelkesedéssel..."

Amúgy a Dylan apja inkább emlékeztet egy pedofil perverz faszira, mint egy apukára...

Titeket nem?

496. 278c85ecf4 (válaszként erre: 495. - Df2a740c00)
2008. okt. 16. 09:29
Aha! Nincs mit!:)
495. df2a740c00 (válaszként erre: 490. - 278c85ecf4)
2008. okt. 16. 08:31
Most már minden világos. Szóval a gonosz anyós, Gloria volt a hunyó:) Köszönöm, hogy bemásoltad!
494. 278c85ecf4 (válaszként erre: 493. - Vica26)
2008. okt. 15. 22:06

Bagoly mondja verébnek...ja, az más...:) Én is bagolykodom!:)

És én dolgozom is holnap, de ez sosem zavart!:)

493. Vica26 (válaszként erre: 492. - 278c85ecf4)
2008. okt. 15. 21:59

Én éjjeli bagoly típus vagyok, sokáig fent bírok lenni. Szerencsére reggel alhatom 10-ig is, mert nem megyek dolgozni.:)

De ha mennék, szerintem akkor sem hagynám ki a SzF-t!:DDDD

492. 278c85ecf4 (válaszként erre: 491. - Vica26)
2008. okt. 15. 21:48

Én is meresztem a szemem!:)

Ébren tart a pocakod?:)

491. Vica26
2008. okt. 15. 21:45
El ne felejtsétek, ma is lesz!!! Ne aludjatok el!:DDDDD Én legalábbis biztos virrasztok.:DDD
2008. okt. 15. 20:45

...Orson majdnem mindent elmond Bree-nek, amit Monique Polier-ről tudnia kell. Kivéve hogy ő gázolta el Mike-ot. Bree ultimátumot ad a férjének, vagy ő beszél a rendőrséggel, vagy kénytelen lesz maga megtenni. Alma és Gloria kísérletei egyre inkább kudarcot vallanak. Gloria úgy dönt, ideje kegyetlennek lenni. Bezárja Almát a padlásra, és eléri hogy Breet baleset érje, aki kórházba kerül, igaz nem életveszélyes sérülésekkel."

..."Mike mindenképp megpróbál visszaemlékezni arra az estére amikor Monique meghal. A hipnózis segítségével végül sikerül visszaemlékeznie Orsonra, és rájön, a férfi ütötte el. Azonnal a kórházba rohan, és dulakodás közben véletlenül lelöki Orsont a kórház tetejéről..."

Kieg.: Mike azért volt kómában és nem emlékezett dolgokra, mert Orson elütötte.

..."Orson a zuhanás közben emlékszik vissza arra az éjszakára amikor Monique meghalt. Kiderül, Gloria ölte meg a nőt. Orson szerencsésen egy fára esik, így nem hal meg, csak veszélyes sérüléseket szenved.

...Alma kiszabadul a padlásról, és jelezni próbál Daniellenek hogy az anyja veszélyben van, de leesik a tetőről... Gloria meg akarja ölni Breet, de Andrew megérkezik, de őt Gloria leüti. Később megérkezik Orson, és megmenti a feleségét. Később rájön, hogy az apját is Gloria ölte meg...

Gloria - hála Orsonnak - teljesen lebénul, még beszélni sem tud. Szerencsére a vádak alól sikerül tisztázni Orsont és Mikeot is. "

Na, ez a lényeg tömören.

Nem tudom, mennyire érthető így!?

De mostmár képben vagyok, kérdezhetsz!:)

489. 278c85ecf4 (válaszként erre: 488. - Df2a740c00)
2008. okt. 15. 20:42

...."Később, megtartják az eljegyzési partit, azonban felbukkan ott Orson volt szomszédje, Caroline, aki azt állítja, hogy Orson megölte az előző feleségét, Almát..."

..."A partit váratlanul félbeszakítja a rendőrség. Ugyanis, felfedik hogy ki a nő akit az építkezésen találtak. A hullának ki volt szedve az összes foga. Orson-t gyanúsítja a rendőrség a gyilkosság elkövetésével..."

Kieg.: itt már a Monique nevű nőről van szó, aki Orson szeretője volt.

..."A rendőrség a halott nő (Monique) kezén egy telefonszámot azonosítanak. Felhívják a számot, és Mike üzenetrögzítője válaszol...."

..."Felbukkan Orson halottnak hitt felesége, Alma. Bree hogy elolszlassa barátnői gyanúját a férje iránt, meghívja őket egy közös vacsorára, ahová természetesen Almát is meghívja. Orson elmondja a feleségének, hogy az édesanyja egy otthonban él. Bree kihozza a nőt, és beköltözteti a házba. Később Gloria találkozik Almával, és elhatározzák, kiütik Breet a 'nyeregből' és elérik hogy Orson visszatérjen Almához..."

..."Miután felbukkan Alma, Bree megnyugszik, hogy a férje nem gyilkos. Hogy bizonyítsa barátainak a dolgot, meghívja őket egy közös vacsorára, amin Alma is részt vesz. A vacsora azonban kudarcba fullad, mert Susan korábban elmondta a rendőrségnek hogy Orson és Monique szeretők voltak. Bree megszakítja a barátságát Susannel..."

..."Alma beköltözik a Lila Akác Közbe, ami Breenek abszolút nem nyeri el a tetszését..."

..."Bree megtalálja Almánál Monique fogait. Azt gondolja, a nő ölte meg Monique-ot, és Orsonra akarja terelni a gyanút. Később, Gloria és alma kieszelnek egy aljas tervet, aminek hatására Alma megerőszakolja Orsont..."

Folyt.:)

488. df2a740c00 (válaszként erre: 487. - 278c85ecf4)
2008. okt. 15. 20:29
Köszi! nagyon aranyos vagy. Másold be légyszi!
487. 278c85ecf4 (válaszként erre: 484. - Df2a740c00)
2008. okt. 15. 20:27

Arra nem emlékszem, hogy hol volt végül ez az Alma és hogy került elő, de ha gondolod, pár ide kapcsolódó részt bemásolhatok!

Mert volt még keverés egy Monique nevű nővel kapcs. is az Orsonéknál. Az ő kinyírásával is őt gyanúsították.

486. 278c85ecf4 (válaszként erre: 482. - Daroki)
2008. okt. 15. 20:16
Aha, múlt héten is.
485. 278c85ecf4 (válaszként erre: 484. - Df2a740c00)
2008. okt. 15. 20:15

Nem nyírta ki. Csak úgy tűnt, mintha. Szerepelt is jó pár részben később ez az Alma.

De már olyan rég volt, hogy vissza kell olvasnom, hogy is volt pontosan.:)

2008. okt. 15. 19:57
Lécci segítsetek, nem nézem gyakran a feleségeket pedig szeretem. Szóval a kérdésem: A pasi, akihez Bree hozzáment, eltette láb alól az előző feleségét, valami Almát, ha jól emlékszem, vagy sem? Mert nekem úgy rémlik, kinyírta, de aztán jó pár rész kimaradt, és az ürge egész normálisnak látszik. Most akkor mi van?
483. daroki (válaszként erre: 482. - Daroki)
2008. okt. 15. 19:51
jav:kezdődött
482. daroki
2008. okt. 15. 19:50
Vagy már múlthéten is ilyen későn kezdődőtt?
481. daroki (válaszként erre: 480. - 278c85ecf4)
2008. okt. 15. 19:49
Egyre későbben???:(
2008. okt. 15. 19:48

Jó estét!

Azért szólok, hogy 22:30kor Kezdőőőőőődik!!:)

479. 61e5310fec (válaszként erre: 478. - 278c85ecf4)
2008. okt. 10. 15:57
Na,akkor ez megnyugtat:)))Bár remélem többet nem alszom el.Vagy kitámasztom a szemeim gyufával:DD
478. 278c85ecf4 (válaszként erre: 477. - 61e5310fec)
2008. okt. 9. 21:58

Nincs mit!:)

Hát igen...jobb lenne 9óra táján! Régebben volt, amikor akkor volt, nem?

Mondjuk én valami fordított életet élek, mert éjfél-hajnal 2közt soha nem fekszem le(akármilyen fáradt vagyok), viszont délelőtt kb. 10ig használhatatlan vagyok!:P

Szóval én tartom a frontot, aludhattok!:D

477. 61e5310fec (válaszként erre: 476. - 278c85ecf4)
2008. okt. 9. 21:03
Köszike!!!Ari vagy:)))Egyébként kár,hogy olyan későn van:(((Lehetne elöbb is,és akkor talán meg tudnám nézni:)))
2008. okt. 9. 12:22

Na álomszuszékok :DD :

"Minden évben megtartják az alapítványi bált, amit Bree szervez meg. Idén Kathrine is csatlakozik a szervezéshez, ami Breenek kezdetben tetszik, de végül megorrol újdonsült barátjára. Vajon ez a két egyforma személyiségű ember megtalálja a közös nevezőt egy barátság kialakulásához?

Visszatér Szépkakba Rick Coletti, akit Lynettehez gyengéd szálak fűzték a múltban... Rick megnyitja az éttermét, ami nagy konkurenciát jelent a Scavo pizzéria számára. Az étterem egyszercsak kigyullad, és bár Tom tisztázza magát a rendőrség előtt, Lynette nem hiszi el a férjének hogy ártatlan...

Gaby még mindig nehezen viseli Carlos vakságát. Hogy enyhítsen a rossz helyzetén, felhasználja Carlos állapotát hogy mozgássérült parkolóhelyzhez jusson...

Orson alvajáró, ezt Susan fedezi fel, egy kellmetlen pucér eset kapcsán. A férfinek bűntudata van mert elütötte Mikeot, és mikor alvajár akkor könnyít a tudatán. Egy éjjel Julie meghallja amint Orson kijelenti: "Sajnálom hogy elütöttelek Mike..."

Kieg.: Bree beidegesedett Kathrine-re, mert mindenki az ő díszítését, stb. dicsérte. Sőt, a díjátadásra is őt kérték fel, mikor előtte 8(vagy hány) évig mindig Bree adta át.

Erre Bree "megkínálta" Katherine-t a romlott kajából, hogy ne tudja átadni a díjat.

Dúlt-fúlt, Katherine hányt, de közölte, akkor is ő adja át a díjat.

Poén: Bree nyerte a díjat(ezért erőszakoskodott Katherine, hogy ő adja át). Égett is a feje, mivel Kat. igaz barátnőjének tartotta.

Az étterem kigyulladásával kapcs.: nem csoda, ha Lynette nem hisz Tomnak, mivel a gyújtogatás előtt Tom bedobta az étterem ablakát egy téglával(bevallotta Lynette-nek. Lynette fedezte a rendőrök előtt.

Ennyi!:)

475. daroki
2008. okt. 9. 12:04
Gyömöszke!Sztem te tuti láttad,írd le légyszi a csajoknak,én meg addig nem olvasok fórumot amíg meg nem néztem:D
474. daroki
2008. okt. 9. 12:03
Én meg felvettem vidiora,mert elaludtam én is:)Majd megnézem amint időm,meg az agyam engedi:D
473. Piroo (válaszként erre: 472. - 61e5310fec)
2008. okt. 9. 08:54
Szia! Én meg az elejét aludtam el, a második felét láttam...
472. 61e5310fec (válaszként erre: 469. - 278c85ecf4)
2008. okt. 9. 08:32
A végét elaludtam....már megint:DDAz a baj,nemrég vettünk házat és azon dolgozunk ezerrel,nagyon fáradt voltam este is:(((DE haladok mert az elejét láttam:DD
471. lilura
2008. okt. 8. 22:33
Apa kezdőődik:D
2008. okt. 8. 22:32
ÉBRESZTŐŐŐ!:DD
469. 278c85ecf4 (válaszként erre: 468. - 61e5310fec)
2008. okt. 8. 21:19

Még kb. 1óra és kezdődik!:)

Igyál egy kávét!:DD

468. 61e5310fec (válaszként erre: 467. - 278c85ecf4)
2008. okt. 3. 12:03
Igen...10 órakor:)))Lefeküdtem az ágyba,hogy ott várom míg kezdődik,és reggel ébredtem fel...de haragudtam magamra:DD

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook