Szülés után újra csinosan (beszélgetés)
Szia Lya!!
Én még vagyok, csak a + 3 gyerek kicsit sok volt a múlt héten. Szusszanni nem volt időm. Most kezdem kipihenni magam. A hétvégén voltunk esküvőn s volt csokiszökőkút mindenféle aszalt finomsággal, jól belakmároztam belőle, mivel nagyon istni volt. Ma reggel rááltam a mérlegre, de szerencsére nem jött fel egy gramm sem. Úgy örülök neki.
Csajok!! Bzsófikával mi történt?? Töröltette magát!!
Kiteszem a lábam és lelép mindenki?? Ejnye-bejnye!!
Sziasztok!
Látom mindenki el van havazva. Nálunk is áll a bál az öt gyerekkel. Nem is jut időm a gépre, mert a vendégecskéink gépmániások, most is csak egy kicsit ültem ide. De ez van, majd hétvégén hazamennek, s minden visszaáll a régi kerékvágásba.
Sziasztok!
Mostanában nem nagyon leszek, mert jövő hét szombatig 3 gyerkőc nyaral nálunk, így most van 5 gyerekem egy hétig. De a diétát tartom.
Jecsim ügyes vagy!
Nekem ennyi nem ment le (részletesen a naplóban - aki olvassa), de az utolsó pár kiló mindig nehezebb.
Kellemes hétvégét!
Én édesség-nasi téren tele leszek kihívásokkal, jönnek nagybátyámék, kislányom ovistársa, és anyóshoz is megyünk.
Sziasztok.
Már egy kilóval kevesebbet mutatott a mérleg.
Kevesebbet eszem, és már nem is tudok sokat megenni, igaz, néha még éhes leszek nem sokkal evés után, de megállom.
És hát a mozgás is megvan:)
Szia Bricc!+
Én tegnap takarítottam, ma délután mi élményfürdőbe készülünk:-)
Én nem állok mérlegre minden nap, csak heti 1x, szóval legközelebb hétfőn.
Ma függönyt mosok de rájötte makkor már nem árt ablakot + párkányt is takarítani!
Jó munkát!
igen, csütörtökön jön unokatesóm 4 napra, és amit eddig nem csináltam meg(ablakpucolás, konyha-teljes rendbetétele, ahol nincs rend, fürdőszoba átsúrolás) azt ma csinálom. Eddig szép lassan ment minden, de most mégegyszer át kell menni azon, amit amúgy is megcsinálok, de most jobban:)
Ráadásul szinte mindenhol régi kő van nem szép járólap, és alig látszik ha csinálok valamit, de azért próbálkozok.
Lya igen, mostanában igyekszem felkelni amikor férjem elmegy dolgozni (5óra felé), de sokszor ez sincs elég korán:-)
Küldök erőt, de ebben a nagy melegben pihenj inkább!
Jecsim nekem a nagy már nem alszik napközben, oviban szünet, így akkor tornázok amikor a kicsi alszik, a nagy meg nézhet mesét:-)
Ilyen melegben nagytakarítás??:-)
Sziasztok.
Én 20-40 percet csinálom, ahogy futja az erőmből.
Nekem is izomlázam van, alig tudtam tegnap menni, ráadásul ma nagytakarítás van.
Én akkor tornázom, mikor a lányzó alszik.
Az a vicces, hogy mikor megszületett a kiscsaj, szépen lement a fölös, a hasam is teljesen lement. Utána kezdődött a hízás.
Nem gondoltam volna hogy ennyit felszedek.
Jó reggelt!! Zsófika már ébren van azt tudom :))
Jecsim: üdv a fedélzeten :)
Csajok, töltést kérek...erőt...lemerültem! Nem szoktam én ilyen lenni. Izomlázam is lett mára, tornához most per pill semmi kedvem...lehet hogy ma pihenek. Jó lenne már ha vége lenne ennek a nagy melegnek. Engem annyira megvisel.
Szia Jecsim!
Első gyermekem születése után én is híztam, de a másodiknál már odafigyeltem:-)
Én is R.R.-re és Norbira tornáztam, meg Béres A.-ra, csak mosta meguntam így a Zumbával ismerkedek.
Mennyit tornázol? Én két gyerek mellett hétköznap 20-30 percet tudok beiktatni, van hogy azt se minden nap.
Köszönöm.
Nekem egy 7 hónapos kislányom va, és a szülés óta felszedtem vagy 10 kg-ot, amit szeretnék leadni minél hamarabb.
És hát férjem is nyaggat, hogy valamit csináljak, de nem bántóan, szóval tudom hogy igaza van.
Most 78 kg vagyok:(
És most kezdtem el a tornát, mivel a kevesebb étel nem jött be.
Hogy tetszik a zumba? Nekem annak idején nem jött be.
Hogy fogadta a lányod a szemüveget?
A fiam nem aludt délután de egy leg trainert lenyomtam utána meg kipucoltuk a medencét és feltöltöttük vízzel. Futni ma sem fogok, apa most hívott hogy 20 körül ér csak haza...hurrá!!
MIre gondolsz? Ha tornára én Zumbáztam, ismerkedek vele.
Egyébként meg egész délelőtt szemészeten voltunk, a nagy szemüveges lett.
szia Jecsim! Hát persze! Többiek mind elfogytatok? Jó lenne újra fellendíteni a fórumot.
Írnál magadról Jecsim!
Rólam röviden: két gyermekem van egy 4 éves kislány és egy 10 hónapos kisfiú.
Ősz óta lement 6kg, most a maradék 4-5kg-val küzdök, egy ideje helyben topogok de tegnap megint volt egy kattanás.
Sziasztok.
Csatlakozhatom?