Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Szülés után nagy maradt a hasam, aki tud, kérem segítsen nekem! fórum

Szülés után nagy maradt a hasam, aki tud, kérem segítsen nekem! (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7
163. Grepike
2009. júl. 28. 15:05
Nálunk? Sára másfél éves, Maja pedig két hónapos
162. zelzele
2009. júl. 28. 14:59
Hany evesek a kicsik?
161. Grepike (válaszként erre: 159. - KisCsillag2)
2009. júl. 28. 14:37

Halihó!

Bírom... de hogy meddgi? Ma is hajnali háromkor keltem a kisebbikhez. Mire őt vissza tudtam tenni, ébredt a másik. És már reggel is volt. Szóval alvásra ne nagyon számíts! :) Tegnap - magamat is túlszárnyalva - egyedül fürdettem és fektettem le mindkét csajszit (én sem hittem, hogy sikerülni fog hiszti/sírás nélkül).

Nekem nagyon nagy segítség a férjem. Négy után itthon van és csak velünk foglalkozik.

A napokban felütötte a fejét a testvérféltékenység is, ezt kicsit nehéz kezelni. Valahogy úgy érzem, hogy nem szerethetem a kisebbik gyermekem, mert akkor a nagy rögtön hisztizik (hogy őt is). Nehéz, nehéz, de szerintem ki lehet bírni! Úgyhogy: HAJRÁ!

160. zelzele
2009. júl. 28. 14:04
Gratula Grepike. Ugye milyen jo erzes. Csak igy tovabb csajos!
159. KisCsillag2 (válaszként erre: 158. - Grepike)
2009. júl. 28. 12:43
hogy lehet bírni két pici babával?fürdetés etetés?csak mert az enyém 9 hós s most akarjuk a következőt.
158. Grepike
2009. júl. 28. 11:58
Köszönöm! :)
157. ibuska1990 (válaszként erre: 156. - Grepike)
2009. júl. 28. 10:53
Ohhh te nagyon ügyes vagy akkor, most néztem hogy még csak most lesz 2 hós a kis Maja:-)
156. Grepike
2009. júl. 28. 10:26

Hali!

Tegnap nagy dolog történt velem!

Olyan boldog voltam.

Be bírtam gombolni a lánykorombeli szoknyámat :)

2009. júl. 25. 21:32
Szia Noémi! Mikor indítottad ezt a fórumot, akkor írtam de azóta nem jártam erre. Azóta jó sokat írtatok, majd próbálom visszaolvasni. Megy lefele a poci?
154. Grepike
2009. júl. 24. 20:56

Nekem újra és újra a haskötőt javasolják.

Most voltam a hat hetes kontrollon. Nagyon megdícsért a dokibá, mondta, hogy nagyon jól nézek ki!

Kérdezte, hogy mikor találkozunk újra, mikor szülöm a következőt?! Azt mondta, aki ilyen könnyen szül, annak legalább tízet kell! :) Aranyos!

Szóval a dokibá azt mondta, hogy ne izguljak, még megy majd lentebb a poci! Sok idő kell neki, főleg így két gyerek után (két év, két gyerek).

Bíztatott, hogy ne csüggedjek azért, mert most megállt a fogyás! Azt mondta, a szoptatás sokat segít majd. Szerinte jó ötlet, hogy hat után már nem eszek és a sport - de csak finoman. Azt mondta, ne "préseljek". Nem igazán tudom, hogy ezt mit jelent, de én arra gondolok, hogy a felülésekkel még várjak...

Azzal váltunk el: szoptatni-szoptatni-szoptatni!

153. KisCsillag2 (válaszként erre: 151. - Grepike)
2009. júl. 24. 16:18
ne add fel!benned van a reménységem!figyelem hogy haladsz s majd pár hónap múlva én is nekilátok:)
152. zelzele
2009. júl. 22. 23:35

En tok jol haladok, bar az elmult par napban becsuszott egy par minibunozes, de igazandibol ez nem erdekel.

Ne aggodja centik miatt, csak folytasd a fogyit es tuti lesz eredmenye.

En is raalltam tegnap a merlegre es nem kellett volna, de igazabol leszarom.

151. Grepike
2009. júl. 22. 12:31

Sziasztok!

Teljesen le vagyok törve... egy centit sem mozdul a pocakméret.

Ti hogy álltok?

2009. júl. 17. 23:01
béres alexandra kazira lehet tornászni vagy inkább rékásra ami direkt szülés utáni.
149. zelzele
2009. júl. 17. 13:06
:-)))))))))))) Nekem meg muffint rendelt a ferj reggel. Persze nem eszek belole, pedig nagyon hivnak! Tok jo illat van az egesz lakasban es picurka ketpofara tomi joizuen. Igy fogyokurazzon az ember lanya:-(((((((((
148. Grepike (válaszként erre: 147. - Zelzele)
2009. júl. 17. 07:37

Nekem? Sehogy! :) most is pattogatott kukoricát kellet csinálnom a nagyobbik lányomnak... természetesen nem bírtam ki, hogy ne egyek belőle :)

De azért gyepálom az elliptikus trénert.

147. zelzele
2009. júl. 16. 23:30
hogy megy a fogyid?
146. Grepike (válaszként erre: 145. - Zelzele)
2009. júl. 16. 22:27
értettem "kogyi"-nak is :)
145. zelzele
2009. júl. 16. 22:22
nem kogyi-koszi
144. zelzele
2009. júl. 16. 22:22

Kogyi Grepike.

Szerintem ez a szoptats-torna dolog attol fugg, hogy milyen fajta tornat csinalsz. Ha lefutsz kmket naponta elhiszem, hogy arthat, de ha valaki egy heten 2*-3* jogazik vagy meg jobb pilatesezik kizart dolognak tartom, hogy arthat. Plana ma mar annyi tornadvd van, ami kifejezetten szules utan ajanlanak. En amikor megszultem itt kinnt, a szuleszno azt mondta, hogy 10 hetig pihenjek es utana nagyon lassan kezdjek el mozogni, es emlekszem o kifejezetten a pilatest ajanlotta, mert azt mondta, hogy az eleg gyenged, de nagyon hatasos.

143. Noémi 23 (válaszként erre: 140. - Zelzele)
2009. júl. 16. 14:07

milyen kedves:))))

Grépike te tudod....érzed azt ha a tejcid már nem a régi mennyiségben vagy anyagában.

nekem sokan mondták addig ne diétázzak vagy tornázzak amig szoptatok....van aki csinálta és nem lett baja.

én megvártam mig elfogy a tejem...de hamar el is fogyott sajnos.

142. Grepike
2009. júl. 16. 14:07

Megtaláltam, te voltál...

úgy hirdetik a TV-ben, hogy kizárólag a Webshopban és a Norbi&Réka pékségekben/boltokban lehet kapni.

Ha szeretnéd, nálunk itt a TESCO-ban van ilyen pékség, megkérdezhetem, hogy mennyibe kerül... aztán ha gondolod, veszek neked egyet és kiküldöm a nagyvilágba - hozzád!

141. Grepike (válaszként erre: 140. - Zelzele)
2009. júl. 16. 14:04

Édes lehet a férjed :)

Te kerested a múltkor a Rubint Réka új DVDjét??

140. zelzele
2009. júl. 16. 13:13

Jo kis elojatek lehet ez a tekercseles:-)))))))))

En nem ilyen kremet vettem, hanem a lorealnak van az a perfect slim night kremje (nemtom otthon lehet-e venni), mar egy honapja kenem es a ferj meg-megjegyzi, hogy kezd "emberi" format olteni a seggem. Mindezt persze mero szeretetbol:-)

139. Grepike
2009. júl. 16. 12:40

Picit elvettétek a kedvem ezzel a méreganyagos sztorival...

De, most beszéltem a védőnővel - jött látogatni. Mondtam neki, hogy mit csinálok (testtekercselés), nem mondott rá semmit. Mármint nem ugrott nekem, hogy "NE!, mert a tejcsiben benne lesz" vagy hasonlók. Annyit mondott, hogy bármit is teszek, figyeljek rá, hogy a gyereknek kaja legyen (márhogy tejcsi). Lehet az diéta, sport vagy bármi, ami nekem jól esik... szóval ennyi.

De ha tartjátok a kapcoslatot a saját védőnőtökkel, nem bánnám, ha más is rákérdezne, hogy mi a véleménye... mert én szeretném folytatni, mert nagyon jó hatása van!

138. KisCsillag2 (válaszként erre: 130. - Grepike)
2009. júl. 16. 12:19
jaj,de jó!ha már nem cicizünk én is kipróbálom,így még nem merem.
2009. júl. 16. 11:06

Biztos nagyon jó...de én éjjel megörülnék..igy is megsülök:))) de remélem te eléred a célod vele.

Igen Erikának abban igaza van, azért nem szabad fogyózni sem m a méreganygaok felszabdulnak:(

136. nemetherika (válaszként erre: 130. - Grepike)
2009. júl. 15. 22:24

én már ilyet csináltam a kozmetikusnál de Ő azt mondta ha van visszered nemlehet ha terhes vagy vagy szoptatsz addig nem lehet mert ami ürül méreganyag az bejut a tejcibe :(

1 órát feküdtem utána azt mondta nagyon sok lehetőleg mentes vizet kell inni min. 1,5 liert és akkor gyorsul a méreganyag kijutása a sejtekből is és centikben lehet mérni az eredményt.

én most a homeos bogyókat fogom kipróbálni:)

már pár naja hasazni akarok van itthon ab king, de nem vesz rá a meleg.vagyis csak kifogásokat keresek :(

135. Grepike
2009. júl. 15. 21:59

Csajszik!!!

Ezt most vette észre a férjem: nincs úgy megplöttyedve a bőröm!!!

Fantasztikus!

Nagyon fel vagyok dobva! Annyira, hogy ma este is betekerjük! :)

134. Grepike (válaszként erre: 133. - Noémi 23)
2009. júl. 15. 21:28

Nem folpackkal, hanem megrendeltem a tekercselő fóliát is.

Bekentem a combom, a fenekem és a hasamat is. Férjem körbetekert, felöltöztetett pizsibe és lefeküdtem (paplan alá!!!) mivel elaludtam, így a javasolt fél óra helyett 3 órát volt rajtam először, most másodszor pedig majdnem egész éjszaka (10-től 4ig) :) (nem ébredtem fel-két gyerekem van: fáradt vagyok:) Mikor felébredtem, levágtam magamról a fóliát, és a maradék krémet beszívta a bőröm. 12 órán át nem lehet zuhanyozni (7kor nem bírtam tovább)

Hát ennyi...

1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook