Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Szülés után nagy maradt a hasam, aki tud, kérem segítsen nekem! fórum

Szülés után nagy maradt a hasam, aki tud, kérem segítsen nekem! (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7
2009. júl. 15. 21:21

Köszi...nem is vészes az ára.....csak általában nekem ezek soha nem jönnek be.((((

és follpackkal tekered be magad? mennyi időre??

132. Grepike (válaszként erre: 131. - Noémi 23)
2009. júl. 15. 20:58
bioszállító... itt a jobb oldali sávban hirdet. vagy a paprikás krémet, vagy ezt a fahéjasat!
2009. júl. 15. 20:36
Stella fahájas zsírégető...én is én is...hol vetted? drága nagyon???
130. Grepike
2009. júl. 15. 14:39

Sziasztok!

Laposodik a fórum, ezerrel :)

Elkezdtem tonászni - pénteken. A lányom azóta sokkal kevesebbet eszik. Lehet, hogy azért mert más lett a tejcsi? De közben bejött ez a dög meleg is, lehet, hogy azért. Nem tudom egyenlőre még. Tegnap este betekertem a pocakom ezzel a Stella fahéjas zsírégetővel, amit már írtam. De most mértem is! Az eredmény számomra is elképesztő volt!!! Két centi!!! Bizony! Sokkal kontúrosabb lett az egész! És hogy milyen selymes a bőröm! Hihetetlen. Halványodtak a striák is. Fantasztikus!

Folytatni fogom a kezelést. - majd beszámolok az eredményről. :)

129. KisCsillag2 (válaszként erre: 127. - Ében11)
2009. júl. 13. 09:02
hát annyit nem ér.
128. Grepike (válaszként erre: 125. - KisCsillag2)
2009. júl. 12. 16:37

Hali!

Az a helyzet, hgoy én sem tapasztalatból mondom...azaz igen, tapasztalatból, de MÁSOK tapasztalatai alapján. Fórumokban olvastam mindazt amit írtam és én is ez alapján próbálkozok most.

Én a Bioszállítótótl (itt az oldalon a jobb oldali sávban hirdet!!!)rendeltem Stella fahéjas zsírégető krémet. De több helyen javasolják a paprikás krémeket is (én félek a paprikástól, mert egyszer a kozmetikus az arcomra kent és nagyon csípett).

Szóval fahéjas, jó illatú és szerintem hatásos! Legalábbis egyszer kentem be magam - tegnap - de jóval simább a bőrröm. Centit nem mértem.

Bekentem, bedörzsöltem, a combom, fenekem, hasam, férjem körbetekert a tekercselő fóliával és lefeküdtem aludni. Azt írják, hogy fél, egy órát kell benne lenni, de mivel én elaludtam, és csak hajnalban ébredtem fel, így 3 órát volt rajtam.

127. ében11 (válaszként erre: 126. - KisCsillag2)
2009. júl. 12. 13:02
nem hülyeség a túl sok megerőltető tornától kevesebb tej termelődik,és az ízében is változhat-sok baba nem fogadja el a cicit,ha megérzi a változást.a munkatársam kisfia is elutasította a szopit :(.
2009. júl. 12. 09:24
ja és ha nekilátok tornászni...azt hallottam csak óvatosan mert elmehet a tej.vagy ez hülyeség???
125. KisCsillag2 (válaszként erre: 123. - Grepike)
2009. júl. 12. 09:22
akkor már nézem is:))))))))de gondolom azért ha tornázok vele még jobb a hatása,nem?nem tudom.milyen zsírégető krémet érdees venni?vhogy írd meg légyszi
124. zelzele
2009. júl. 12. 00:15

Nem szoktam veterazni, mert kulfoldon elek. Egyebkent ma kuldtem fol az ebay-re a ferjet, hogy nezzen korul, mert o jo az ilyenben.

En most mar jo par hete a Loreal Perfect slim night-jat hasznalom (nem tudom otthon lehet-e kapni) es tenyleg hasznal. Bar belegondolva a torna is kozrejatszhat, a ferjem viszont megjegyezte, hogy a kozelit a seggemen a bor a regi allapotokhoz:-))))

Latom, hogy van a Rubint Rekanak uj dvd-je. Nem tudjatok honnan rendelhetnem meg, hogy kulfoldre is szallitsak? A webaruhazuk nem szallit ki.:-((((((((((

123. Grepike (válaszként erre: 115. - KisCsillag2)
2009. júl. 11. 21:21

Azért a tornán kívül még lehet esély:

Nagyon jókat hallottam a testtekercselés hatásairól... nézz utánna! Én rendeltem a neten fahéjas zsírégető krémet, meg tekercselőfóliát (mellesleg a folpack is jó lett volna!) és ebben aszalódok épp most is. Állítólag egy kezelés centiket számít és nem utolsó sorban feszesít! Majd meglátjuk!

122. Grepike (válaszként erre: 121. - Noémi 23)
2009. júl. 11. 21:19

Jelentem:

ma háromszor a trénerre álltam - bár nem sokáig bírtam, mert mindig azt hittem, hogy mindjárt kiugrik a szívem (semmi állóképességem nincs!)

továbbá jelentem, a futár meghozta a testtekercseléshez a cuccokat (most épp aszalódok)

valamint rohangáltam a gyerkőc után!

Asszem ennyi mozgás elég egy napra! :)

Kisgyillag:

Valóban szerencsés vagy!

Én Sára után - szoptatás alatt- felszedtem 10kilót... így 91 kilóval kezdtem a második terhességem. A végére vízzel, mindennel együtt lettem 104! Minden erőfeszítés nélkül lement 17 (eddig). Ezt szeretném most folytatni. Azt olvastam, hogy a tej termeléshez a szervezet rengeteg energiát emészt fel, hát úgy gondoltam, ezt ki kellene használni.

2009. júl. 11. 16:01

Grepika...az a legjobb torna:)))

Anyósod?? szégyellje magát....:(

Kiscsillag szerencsés vagy, h ilyen hamar lement magától, én szoptatás alatt csak híztam..mondjuk ettem is sokat:)

Grepike hogy birsz a két kis lurkóval?? nekem az az igazi torna főleg majd ha 3-4 évesek lesznek és kétfelé szaladnak :D

120. KisCsillag2 (válaszként erre: 116. - Grepike)
2009. júl. 11. 15:33
gondoltam:(((akkor lassan nekilátok.köszi
119. Grepike (válaszként erre: 118. - Zelzele)
2009. júl. 11. 12:24

A futás valóban megterheli az izületeket. Nekem is sokat szokott fájni a térdem, most még nem érzem (már kétszer edzettem :))

Szoktál Vaterázni? Van most fenn jó néhány gép. Én ezt tegnap 20ezerért vettem, használt, de nem látszik rajta.

118. zelzele
2009. júl. 11. 11:56
Olyan treneren en is gondolkodom, mert en regen futottam viszont nem hiszem, h ilyen sullyal a futas jot tenne az izuleteimnek.
117. Grepike (válaszként erre: 114. - Noémi 23)
2009. júl. 11. 09:04

Először is gratulálok a mnusz 7 kilóhoz! Ügyes vagy!

Engem nem vad idegenek ríkattak meg, hanem az a bunkó anyósom! Ő mondta szülés után két héttel, hogy akkora a hasam, hogy mehetek a következőt szülni... jah meg folyamatosan a terhességem alatt cikizett, hogy hogy nézek ki... Könyörgöm, hát két gyereket szültem két év alatt, hogy kéne kinéznem, mint egy topmodellnek????? De ez egy más téma!

Szóval elhatároztam megmutatom ennek a nyanyának (és magamnak is), hogy mindenféle kütyü (ultrahangos has kisebbítés...stb - amikre mellékesen ő jár!) nélkül, tornával igenis még dögösebb csaj leszek!!!

65-70 kg val már ki is egyeznék.. addig még van 17-25kg, amit le kell adnom.

Tegnap vettem elliptikus trénert... nagyon bejön!!!

Illetve tegnap kezdtük el újra, szülés után a közös "tornát" a férjemmel :)

Remélem sikerül megvalósítanunk az álomsúlyt!!!

116. Grepike (válaszként erre: 115. - KisCsillag2)
2009. júl. 11. 08:56

Halihó!

Én azt olvastam, hogy a méhed szülés után egy hónappal (max 6 hét) már az eredeti méretében pompázik. Szóval nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ahhoz, hogy a pocak is kisebb legyen, torna kell - nem elég a szoptatás.

2009. júl. 10. 21:45
sziasztok!én 93kg mentem szülni s most 8hó elteltével 64kg vagyok.Nem tettem érte semmit(szoptatok),de a pocakom még mindíg akkora mint 4hós terhesen.Soha nem fog lemenni?Lehet hogy baba hatalmas mérete miatt még nem húzódott vissza a méhem?Vagy ez már zsír????Én 172cm vagyok,de 55kg már talán sosem:((((
2009. júl. 10. 18:34

Grepike....

Nekem a 172 cmhez, 55 kg-t mond a kalkulátor..sztem az nagyon kevés, én tudom mikor 68 kg voltam, jól éreztem magam és a képek is ezt mutatják...jó volt:)))

Na de ezt hallgasd, 24 éves vagyok és 98 kg kezdtem...a célom 68!!! 30 kg....

Én is minden nap elmondtam na majd ma, majd ma..és csak ettem és ettem, estére 3-4 karé kenyér meg sem kottyant, aztán mikor elkezdtem rnia naplómat kaptam pár lebvelt, h abszurd h 24 évesen 100 kg kell lenni és én csináltam azt magammal, amivé váltam.

nagyon fájt, sírtam....de igaz van...csak máshogy is le lehetett volna írni.

hogy emiatt e vagy nem...de 1 hónapja nm ettem semmit amit sztem nem szabad: rizs, krumpli, tészta, édesség..kenyér csak reggel....és torna!

bőgtem amikor egy duci trninget nem tudtam végig csinalni:(((( de már megy és lement 7 kg...még vn sok tudom...de kérdeztem hogy lehet kitartani??

óriási elhatározással!!!!!!!!!!!!! nekem 5 év és akkora súly kellett h nekiálljak.....mert már a terhesség előtt is le akartam fogyni.

Nem könnyű, de nem is vészesen nehéz....ha nagyon eltökélt vagy akkor menni fog...én már meg sem tudnék enni egy szelet tiramisut sem...és nem mert nagy sport girl vagyok, vagy nem imádok enni, IMÁDOK!!! hanem mert le kell fogynom és ehhez nagy erő és akarás kell:)

bocs h hosszu voltam:)

113. Grepike
2009. júl. 10. 16:11
Ma este nekifogunk a férjemmel zsírt égetni (itt a kacsintás helye :))
112. zelzele
2009. júl. 9. 21:46

En inkabb hiszek a centikben, mint a kiloban. Persze az is fontos, de nekem kurvara nem szamit, hogy hany kilo vagyok, ha valami jo cucc ramjon es jol all.

ejnye-bejnye a tiramisuert, sebaj, majd holnap.

Mellesleg ma egy olyan gatya jott ram (bar a pocakban meg nem az igazi), ami 3 eve nem. Tok jo erzes volt, en ilyenkor latom, hogy van ertelme.

111. Grepike
2009. júl. 9. 19:54
A különböző kalkulátorok szerint nekem az ideális testsúlyom 60 kiló... most vagyok 87! Huszonhét kiló!!! Soha nem fog menni!!!
110. Grepike (válaszként erre: 106. - Zelzele)
2009. júl. 9. 19:52
Nekem még háj is van a bőrben... de ettől félek én is, hogyha lefogyok, nem kell többé bugyit hordanom, mert lesz természetes: hasbőr :)))) Most nevetek, de ha a tükörbe nézek, inkább sírni támad kedvem. Huszonhét évesen így kinézni... nagyon elszomorít! Tükör előtt mindig eldöntöm, hogy következetes leszek és betartom a diétát, minden nap tornászok, de aztán valahogy mindig kudarcba fullad a próbálkozás... van valakinek valami ötlete, hogy hogyan lehet kitartani???
109. Grepike (válaszként erre: 105. - Zelzele)
2009. júl. 9. 19:48

Már késő! Kivégeztem - az egészet! Egyszerre :)

Nagyon szégyelltem magam!

Férjem azt mondta, ne azért szégyelljem, mert megettem a tiramisut, hanem azért, mert amit rendeltem fogyókúrás kaját, azt a kutyák ették meg! (mellesleg Elba pont jó húsba van, neki nem kell a fogyi :)

2009. júl. 9. 16:50
nekem is nagy még...de már fele akkora m volt...7kg-t fogytam, még kb 20...nagyon bízok benne h eltünik:)
2009. júl. 9. 16:49
Hát ha már mindent megtettél zeleze lefogytál..stb, és még ott van a háj, akkor sajnos igen....
106. zelzele
2009. júl. 9. 15:54
Mellesleg en azt vettem eszre, hogy a pocakom nagy logo resze az bor. Azon mar csak szike segithet, nem?
105. zelzele
2009. júl. 9. 15:53
NE EDD MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-))))))))))) (vagy kugggyeeeeeeee egy szeletet):-)))))))))))))
104. Grepike
2009. júl. 8. 13:33

Szóval a pocak méretem nem csökken. De szerintem ez mostmár inkább csak háj, mert a méhem már biztosan visszament az eredeti méretre! :(

Ezen csak a torna és a diéta fog segíteni. Amit ma el is kezdtem: vettem egy fél kilós Tiramisut! :)

1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook