SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
Húúú, most nem tudom, hogy mit csinálnak, de napok alatt küldik a pénzt.
Pl. az egyik ismerősömnek vasárnap kipipáltam a bevallását és kedden a számláján volt a pénz.
Akik postán kérték vissza azoknak kb. 1 hét alatt érkezett meg.
És ez nem csak gyerekeseknek, hanem nyugdíj mellett dolgozónak, fiatalnak középkorúnak is.
Valami automatizmust állíthattak be mert, nem várnak 30 napot senkinél...
Javításom nem volt, így azt nem tudom, hogy szintén ilyen gyors e...
Sziasztok .
Màjus 08. àn délutàn ügyfélkapun adtam be a bevallàst , és ma 11 kor jött az utalàs . Lehet valakiknek segítek azért írtam .
Sziasztok!
Segítségeteket kérném.
05.02.-án küldtem el férjem adóbevallását ügyfélkapun.
Tegnap jött egy üzenet, hogy töltse ki a 17-es számú nyomtatványt átvezetés és kiutalási kérelmet mert van tartozása és kérje a kiutalását a fennmaradó összegnek. Ez tegnap meg is történt. Kb 1 órára rá jött email, hogy elfogadták a beküldött kérelmet. A státusz benyújtottról feldolgozva státuszra váltott.
Kérdésem az lenne, hogy ez esetben mikor várható kb az utalás?
Köszönöm előre is a választ!
Nem, ha minden rendben nem küldenek levelet.
Legalábbis én igy tudom.
Szia hagy kérdezem már meg hogy nézted meg onellenörzést
Köszönöm
Szia! Én Takarékbankos vagyok.
Ma adtam be az önellenőrzéseket reggel, délutánra látszódott a többlet a folyószámlán, tehát feldolgozták. Kíváncsi leszek mikor utalnak, a NAV oldalán az önnellenőrzéshez kapcsolódóan is írják, hogy soron kívül utalnak, ha rendben van a bevallás módosítás, illetve nincs adótartozás. Jelzek majd, ha megkaptam.
Ja de, mert ott 2017 volt a határidő a bevallásra.
30 napra utalják ki majd egyesével az éveket.
További ajánlott fórumok:
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Szja visszatérítést mikorra várhatom, mennyi ideje van az Apehnek visszautalni a pénzt?
- Valaki kapott már levelet a NAV-tól, SZJA visszatérítés ügyben?
- Kell-e adóbevallást készíteni SZJA visszatérítés esetén?
- 1000 Ft SZJA visszatérítést utaltak, van aki szintén így járt?
- Adóbevallás - SZJA visszatérítés