SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
Hacsak nem valami fekete foglalkoztatás, tehát mindenféle levonások nélkül megkapja a teljes fizetést.
Ez esetben pedig hiába is van táppénzen, azzal nem tudnak mit tenni. Az a fizetés mellé nem pluszban jár, hanem az helyett járna, ha be lenne jelentve. Viszont a táppénz összege lényegesen kevesebb lenne, mint a havi fizetés.
Azért érdemes lenne a dolgozónak tisztázni a főnökkel, hogy ő most bejelentett dolgozó-e, vagy fekete foglalkoztatott.
Sziasztok!
Az szja-t a lányom a fizetésével kapja havonta.
Beteg volt,a főnöke az szja-t adta a fizetésével,fe a 12 nap táppénzt nem fizette ki.
Hogy van ez? A tp.120 ezer az szja 35 körül van.
Ki dönti el,melyiket kapja??
Akár hogy nézzük ez -120ezer forint🙄🤨
Sziasztok van aki emlékszik rám mert egy elég bonyolult ügy volt a miénk de végül sikerült megkapnunk a visszadót
De ma megkaptuk a nav ellenőrzéséről az értesítést számítottunk rá de persze mindent rendben találtak igaz nem volt egyszerű elmagyarazni hogy ki kinek q kije de minden sima már.
Mi nem azok voltunk akik elfelejtettek le jelenteni hogy nem egyedülálló vagyok mert nagyon sok ilyen volt most ők lehet bajba lesznek
Sziasztok
Nekem azt írja ki a adó számlánál, hogy benyújtva.
Márc 23-án lett ügyfél kapun be adva.
Ez mit jelent?
Azt is kí írja feldolgozva.
hol lehet letölteni visszaigénylö lapot az szja hoz
vagy ? mert ügyfélkapum nincs.
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. SMS-ben adtam be az adó bevallást. Múlt héten kedden jött a levél mennyit kapom vissza.masnao postára is adtam a szükséges adatok hogy számlára kérem stb. Pénteken meg is kapták a levelet. A kérdésem az lenne kb mikor utálják?
Köszönöm a válaszokat
Sziasztok.Nagyon érdekes hogy már sokan megkaptátok.Én 2.án adtam be ügyfélkapun,de mostanáig ugyanúgy feldolgozva van azt írja.Valami gond lehet?Vagy csak egyszerűen megvárják a holnapot.
Esetleg tudna segíteni benne valaki ha valamit nem jól nézek?
Köszönöm előre is a választ.
További ajánlott fórumok:
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Szja visszatérítést mikorra várhatom, mennyi ideje van az Apehnek visszautalni a pénzt?
- Valaki kapott már levelet a NAV-tól, SZJA visszatérítés ügyben?
- Kell-e adóbevallást készíteni SZJA visszatérítés esetén?
- 1000 Ft SZJA visszatérítést utaltak, van aki szintén így járt?
- Adóbevallás - SZJA visszatérítés