SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
Én Budapest Bankos vagyok de egyelőre semmi nem jött.
Hát mi Budapest Bank de semmi
Egy kivonat csatolva elhihetobb
Már jó páran megkapták. Budapest Bank, és OTP.
A fb csopiba mindenki aki idaig megkapta BP.bank
Mégse kapott senki pénzt.
[link]
Itt a hivatalos bejelentés miszerint megkezdték az utalásokat.
Ügyelet másik faluban van?
Én falun lakom itt egy orvos van,majd csak holnap lesz újra.
Azért köszönöm.
Így is kapok érdekes kérdéseket privátban, ha még ki is írnám, hogy ott dolgozom (nem), kapnám a szidalmazást is, hogy ki miért nem kapta még meg. Akkor tényleg szükségem lenne a bújtatásra :)
Nem vagyok egészségügyis, de laikusként gondolom, hogy a csúnyasággal bezárólag mezei oka is lehet a tüneteidnek, amelyek értelmezéséhez szakember kell. Nálunk lehet menni a rendelőben soron következő orvoshoz is, ellátnak.
Nyomkodd meg az arcod valahol nem e nyilal nyomásra. Sajnos nekem is szokott zsibbadni. Olyankor a homlokomnal fáj. Doki szerint becsipődő idegszál..
Sajnos már nem rendel mai napon.
Holnap tudok leghamarabb.
A stroketól egésznap zsibbadhat az arcom?
Menj a háziorvosodhoz, hogy kizárjon minden akut esetet (Stroke, stb)
Nem adóvisszatérités de segitsetek már😰
2 napja ébredés után zsibbad a fél arcom bal oldalon.ilyenkor szinte a az egesz gerincem is fáj.Leginkább a nyaki csigolyáim de nem kibirhatatlanul de érzem,’ropog’ is a nyakam.
Sajnos rossz a fekhelyünk,ezt cserélni fogjuk.
Viszont korábban ilyen gondom nem volt.
Pl a derekam is szétszakad.
Megmozgattam most picit jobb de még mindig érzem a zsibbadást.
Reggel óta zsibbad,mint mikor foghúzásnál kezd kimenni az érzéstelenitő.
Én elbújtatnálak, ha mégis kiderülne, hogy NAV-os vagy :-)
Nem feltétlenül. Nekem már mint írtam volt, hogy a normál évenkénti adóvisszatérítésnél is előbb kaptam meg a pénzt, minthogy ott megjelent volna. Szerintem azt nem frissítik naponta, de ezt egy NAV-ostól kéne megtudni hogy milyen gyakorisággal frissül.
Sziasztok! Aki postán kapta az szij ,és esetleg KATÁS,az meg kapta azt is? Köszi a válaszokat.
Így születnek a legendák :)
Bár pénzügyi szektorban dolgozok, de nem a NAV-nál. Mondjuk ha ott dolgoznék akkor se merném most bevallani :)
Ez így van :)
A, van nem tartja ott a pénzt napokig..
Én csak olvasgatok és nevetek milyen összeesküvés elméleteket gyártanak sokan 🤣🤣👏👏
Na igen ez jó kérdés egyszer igen telefonon a válasz egyszer nem volt személyes ügyintéző altal
Ennek a posztodnak a printscreen-je az imént jelent meg az egyik facebook csoportban "!! egy navostol !!' megjegyzéssel :)
Egy ekkora utalást nagyon sok embernek és nagyon magas szinten is engedélyezni kell. Könnyen lehet, hogy még nincs meg az összes digitális aláírás a rendszerben, és még el sem indították. Amint megvan, elindítják és onnantól fog folyamatosan feldolgozódni.
Köszönjük. A kérdésem az lenne ha a nav kiutalta az szjat az meg kell hogy jelenjen az adószámlán az utalás előtt vagy ez teljesen független?
Ebből csak hétfőn lesz pénz
Elnézést érte akkor. De amúgy igen, minden óra 30 és 45.perce között érkezik utalás, este 6-ig megjöhet az az utolsó beérkező utalás.
További ajánlott fórumok: