SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
Sziasztok.nyugodalomra intek mindenki 11.07 kor már megkaptam tuti sorra kerültek ti is .borsod
Nem tudom miért divat még mindig 2022-ben az, hogy mindenre az erőszak a megoldás :D
Mennyi kemény fotel harcos 😂😂😂😂
Ez se semmi, de ami a zárt FB csoportokban megy.... na az az igazi :)
Nagyon komoly ami itt megy 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ejj gyerekek marjátok itt egymást...
Okosan beszélj te nyomorék, nekifutásból pofánbas*lak.. Vegyél magadnak nyugtatót..
Igy van,netbank utalástol nem lassul be.
Erstebankos vagyok szuperul futt a netbank.Az utalás pedig érkezik ahogy elutaljak,se elöbb se késöbb...Bízzunk benne minnél hamarabb.
Olyan nincs hogy egy banki rendszer le lassúl mert utalást irányították több ügyfélnek.... Napi több 10000 ezer utalást fogadnak be a bankok az nem azért lassúl be mert éppen utalják a Szja-t
Esetleg rendszer hiba lehet de az se az utalás miatt van
Amúgy vicc ez az egész,várom én is tény,bár velem jól kicseszett a NAV,most külön szedték igy részletekbe kapjuk meg,amúgy egy évben egyszer szoktuk,egyben jobb a pénz.
Bezzeg mikor a Nav-nak kellett tanuskodnom,percre pontosan meg volt adva meddig válaszolhatok máskülönben 50-500ezerig büntetnek..
Nem semmi mi?
Új lekérdezés,lekérdezés indítása
Szolgáltatások,adószámla és pótlékadat és ott rá mész az adószámlára
Látom stresszesek az emberek pedig csak utalást várnak nem az atomot
Nyugi jön ha jön
Hètfő estig megkapja mindenki
Nem kell egymásnak esni
Sziasztok!az ebev oldalán hol lehet megnézni a számlàt?
Nekem is az otp mint a villam😅😅
:)))))) Semmi köze a netbankoknak hogy lassú akkor mar biztos jönni fog az szja.sms jönni fog.
Hát nekem az otp csak ugy suhan :D gyors mint a villam..
Az lehet mindenki nézi a számláját
Duna takarék netbank is elég lassú, vagy nem küld kódot vagy ha küld is akkor percekkel később és addigra kuka. Nehéz belépni. Olyan mintha le lennének terhelve a rendszerek. Lehet az utalás végett?
Csak azt irom le ami velünk történt.
A navot ismerve hetfőnél előbb nem várom….:/
Az évenkénti adóvisszatérítésnél sokszor már el is költöttem mire az frissült. Egy külföldön élő barátommak én szoktam befizetni a havi TB-t hátha szüksége lesz rá amikor hazajön, általában a befizetés után egy héttel jelenik meg az adószámláján...
Erste George is katasztrofa egy órája alig akar beengedni,pedig kopogtattam elég hangosan
Márakinek.paromnak a pénzhezvétel előtt 4 nappal már fent volt
Budapest Bank felülete is dög lassú, most indítottam egy utalást, de szenvedett egy ideig mire befogadta. De azért ezekből ne vonjunk le messzemenő következtetéseket.:)
Akik postán kapták,azoknak sem volt látható még akkor sem amikor kézhez kapták a pénzt!
Amíg az ebev oldalon nincs összeg milyen pénzt vártok?:))))
További ajánlott fórumok: