SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
Kösui Levi, hogy jöttél és minden infót felülírtál.
Szívből örülünk annak, hogy ilyen jó megfigyelő vagy, hiányoztál eddig innen nagyon.
Bocsi az írás hibákért. A T9 :D
Facebook hivatalos oldalon láttam az infót amúgy
Sziasztok! Annyi mindent olvastam itt és figyeltem a hozzászólásokat. Sokan vannak türelmetlen személyek és olyanok is akik nem rendelkeznek megfelelő információval. Sok a kamu infó is.. magyarország kormánya hivatalos oldalon meg van osztva hogy az SZJA banki utazásokat a mai nappal elindították és február 14ig minden érintett megkapja!
Szép napot kívánok mindenkinek! ;)
Valaki még megkérdezné mikor érkezik?
Valaki még beírná, hogy Varga Mihály mit irt?
Ez a hivatalos nyilatkozat! Mától kezdődik és 14-ig mindenki megkapja.
"Varga Mihály: a kormány 561 milliárd forintot utal a családoknak csütörtökön. Csütörtökön érkezik a bankszámlára a családi adó-visszatérítés azoknak, akik utalással kérték a kézbesítést – közölte Varga Mihály. Ezt minden jogosult család legkésőbb hétfőig megkapja."
Ebev
Adószámla
Szia, akkor is a teljes évben levont adót kapod vissza!
"Az adó-visszatérítés annak jár, aki:
1.) 2021. év bármely napján családi kedvezményre jogosult és 2021-ben összevont adóalapba tartozó jövedelmet, például munkabért, megbízási díjat, ingatlan-bérbeadásból származó jövedelmet, őstermelői jövedelmet szerez, vállalkozói kivétet számol el. A visszatérítés a külön adózó jövedelmek (például a lakás eladása, osztalék, tőzsdei nyereség) utáni adóból nem jár."
További ajánlott fórumok:
- SZJA visszatérítés javítás után jár vissza, valaki tudna segíteni ebben?
- Szja visszatérítést mikorra várhatom, mennyi ideje van az Apehnek visszautalni a pénzt?
- Valaki kapott már levelet a NAV-tól, SZJA visszatérítés ügyben?
- Kell-e adóbevallást készíteni SZJA visszatérítés esetén?
- 1000 Ft SZJA visszatérítést utaltak, van aki szintén így járt?
- Adóbevallás - SZJA visszatérítés